Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @T-C-Kubilay-Dikici hayırlı olsun ne kadar süreli ?

• @T-C-Kubilay-Dikici Memrise öneririm.

• @Harpy-Eagle sanırım vize süresini soruyorsunuz pasaportum sağolsun ptt yanlıış yere göndermiş yarın elime geçecek bir aksilik olmazsa.

Vize süresi soruyorsanız bildiğim kadarıyla 10 yıllık veriyor amerika

• @T-C-Kubilay-Dikici Aynen vizenin süresini sordum.Bende hep 10 yıllık veriyorlar diye biliyorum ama acaba artık beyan ettiğiniz gezi vakti kadar mı veriyorlar diye merak ettim

• @Harpy-Eagle beyanımda gezi tarihlerini sormadılar sadece nereye gideceğimi sordular bende 4 gün miami kalacağım Art Deco gezip alış veriş yapacağım daha sonra Fort Lauderdale'den gemi turu satın alıp bahamaları ve tropikal adaları gezeceğim dedim her hangi bir tarih vermedim

Schengen vizesini alırken tarih istediler bilet istediler beyan ettiğim tarihler arası vize vermişlerdi

• Selamlar, Başvuru sonrasında kullandığım fotoğrafın 602x602 olduğunu farkettim. Bu durum herhangi bir diskalifiye durumu yaratıyor mu ? Bilgisi olan var mıdır ?

• @osmancandulger sorun olmaz, en az 600x600 olma kuralı var. En fazlada 1200x1200.

• Ben fotoğrafı kendim çektim ama şu an piyasada bulunabileicek en iyi profesyonel makinalardan biriyle çektim. Resmi sayfadaki bütün yönetmelikleri okudum, Youtube'dan videolar izledim. Fotoğraftan elenmiş olursam (ki bunu öğrenemeyeceğim) içim içimi yer. Olmamıştır öyle bir şey sanırım.

• ⭐⭐⭐

@osmancandulger, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Selamlar, Başvuru sonrasında kullandığım fotoğrafın 602x602 olduğunu farkettim. Bu durum herhangi bir diskalifiye durumu yaratıyor mu ? Bilgisi olan var mıdır ?

600 ile 1200 arasında olabilir. Yeter ki kare olsun.

• Green card yeni bir düzenleme yapılması gerekiyor, bu pasaportla başvuru çok iyiydi. Boşuna gitmicek adamlar başvuruyor, gitmek isteyenlerin hakkını yiyorlar. Green Card başvuru şartları Eğitim seviyesi, dil seviyesi yada pasaport uygulaması yada 5 dolar 10 dolar ödeme gibi şartlar konulması gerekiyor. İpini koparan (Amerikaya göç etmeyi düşünmeyen eylencesine başvuranlar) başvuruyor.

• Sayaç bitürlü gelemedi☺

• ⭐⭐

@Arif Kahvehanedeki dayılar bile başvuruyor 😁 çıkarsa abd yi yeniden fethedecekler herhalde 😁

• ⭐⭐

@bellerophon Bende anlamadım valla herhalde önceden sayaç koydular diye şimdi tekrar koyamıyorlar mı acaba buga girmiş olabilir

• İyi akşamlar arkadaşlar, yarın İstanbul'da J1 görüşmem var oldukça heyecanlıyım. Sabiha Gökçen'den konsolosluğa nasıl gidebilirim yardımcı olabilecek biri var mıdır?

• Hayırlı olsun. Dilerim görüşmeniz sorunsuz geçer.

Rotanız:

Sabiha Gökçen Metro > Kadıköy Metro

Kadıköy > Beşiktaş Vapur

Beşiktaş Bahçeşehir Üni. Durağı > Kaplıcalar Durağı Otobüs (40T veya 22 Numaralı otobüsler)

Bu durakta inip yürüyeceksiniz.

Bu rota yaklaşık 2-2,5 saat sürer. Metro ve vapur kullanacağınız için en hızlı rota bu sayılır. Ayarlamalarınızı bu süreye göre yapabilirsiniz.

@sonar, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

İyi akşamlar arkadaşlar, yarın İstanbul'da J1 görüşmem var oldukça heyecanlıyım. Sabiha Gökçen'den konsolosluğa nasıl gidebilirim yardımcı olabilecek biri var mıdır?

• ⭐⭐

@sonar Ben olsam moovite bakarım 2 otobüs gösteriyor gitme yerini. Ama hiçbir şey bilmiyorsam sabiha gökçenden havaş bulur ona binerim taksimde inerim. 45 dk sürüyordu bu sanırım. Oradan sonra sarıyere de tek otobüs gidiyordu herhalde

Havaş daha mantıklı olur bence çıkınca sorun havaşa binin hemen taksimde inersiniz. Böylece karşıya nasıl geçicem derdiniz olmaz. Oradan sonra da bildiğim kadarıyla sarıyer taraflarına taşıt vardı

• Geç kalma riski gözümü bir tık korkuttu toplu taşımayı komple saldım 😅 Sabihadan direkt taksiyle geldim 1380 tl tuttu merak eden arkadaşların bilgisine

• Günaydın bu sene diğer senelere nazaran geri sayım sayacımız olmadığı için bilgilendirmeyi tarafımca yapacağım 🙂

20 hafta gibi bir süremiz kaldı 🙂

image.png

• İnşallah ABD'ye ilk giriş için de gün saymak nasip olur hepimize

• @Atlantis00 Biz eşimle, 2 haftalık Japonya tatilinden yeni döndük. Tokyo-Kyoto-Osaka-Hirosima-Kanazawa-Shirikawago gezdik. Çin aktarmalı uçtuk, uygun fiyatlı otel/hostel tercih ettik. Yeme-içme olarak çoğunlukla marketlerdeki hazır yemekleri (restoran yemekleri kadar lezzetli olduğunu söyleyebilirim) tercih ettik. Şehirler arasi seyahatlerde uzun mesafede gece otobüsü (çok daha ucuzdu), daha kısa mesafelerde Shinkansen hızlı trenleri kullandık. Şehir içi seyahatlerde metro-otobus-lokal tren hepsini kullandık, kimono bile kiralayıp giydik 😃 Herbir şey dahil iki kişi 3.250 dolar tuttu. Seyahatimin detaylı paylaşımlarına @seyahatguncem instagram sayfamdan göz atabilirsiniz. 40 a yakın ülke gezdim, Japonya gördüğüm en güzel ülkelerden biriydi...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

158

50.1k
Users

4.7k
Topics

471.8k

| | | |