Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• 2 sene önce ben ve @Emrah-Borazan ın başlattığı bir mangal organizasyonu vardı ama tabi o gruptan kimseye çıkmayınca yalan oldu sonrasında da artık salıyorsun Amerika hayalini.

• o mangalcı tayfadan kaç kişi var burada ya şuanda ?

• @Sencerium, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

2 sene önce ben ve @Emrah-Borazan ın başlattığı bir mangal organizasyonu vardı ama tabi o gruptan kimseye çıkmayınca yalan oldu sonrasında da artık salıyorsun Amerika hayalini.

çıkana kadar bekliyoruz işte 🙂

• ⭐⭐⭐

@Nur-Cennet-Seker 3-6-9 tekniği felan varmış geçen ona denk geldim, istenilen şeyi sırasıyla şu kadar sayıda ve şu kadar günde yazıp söyleyince oluyormuş, o frekansı yakalamakta diyorlar işin sırrı 😁 aklıma geldiği iyi oldu deneyeceğim bunu da

• @T-C-Kubilay-Dikici mantıklı aslında diyetisyen işin başlangıcı. Kilo problemim yok fakat spora devamlılık sağlayamıyorum. Belki gym ilgimi çekmiyor. Önceden dövüş sanatları ile ilgileniyordum. Ona devam etmek işi komple çözecek fakat bir özel kurumda çalıştığım için saatleri ayarlayamiyorum. Gün ve saat tutmuyor. Ben 13.00 da ise gidiyorum dersler akşam saatlerinde gerçekleşiyor. Bakalım ama @newbie97 önerdiği kanallar belki motivasyon açısından teşvik edici olabilir her ne kadar devam konusunda sıkıntı olsa da gym şuan mecburiyet. Sağlıklı yaşam kısmı zaten benim ilgimi çekiyor.

• @Sencerium aha abiyi hatırladım ben. Parti Chicago da olacaktı. 😅

• @hashirama bende de aynı problemler vardı bu yüzden evime spor salonu kurma kararı aldım site içinde oturduğum için spor aletlerini koyacağım kondisyon bisikleti ve eliptik bisiklet bunlarla başlayacağım ilerleyen dönemlerde uygun yağ oranı yakaladığımda artık ağırlık barlarına geçmeyi planlıyorum.

• @hashirama hatırladım 🙂 yok chicagodan vazgeçmiştik en son karar texas olacaktı ama olamadı 🙂

• @T-C-Kubilay-Dikici maaliyeti sıkıntı etmeyecek olanlar için gayet mantıklı. Ekstra zaman kaybına da çözüm yolda çok zaman geçiyor.

• @Sencerium bakalım biz yine niyet edelim abi belki bunda nasip olur 😅

• @hashirama maliyet o kadar çok değil baktığın zaman sıfır almana gerek yok temizz ikinci el alına bilir profesyonel olmasına da gerek yok 10k gibi bir rakama eliptik ve kardiyo bisikleti alabilirsin temiz şuan bir spor salonuna yazılsan bu rakamların üstüne yazılıyorsun.. yeteri yağ oranına ulaştıktan sonra da ağırlıklara geçilebilir ağırlıklar biraz maliyetli gördüğüm kadarıyla masraf o olacak sadece

• @T-C-Kubilay-Dikici doğru ilk etapta bahsettiğin gibi temiz bir ikinci el de iş görür. Ağırlık ilerisi için ise barbell curl ekipmanlarıyla birlikte çok fazla bir maaliyet olacağını çok düşünmüyorum aslında ya

• @hashirama Hatay li oldugunu duydum. Ordami yasiyorsun bilemiyorum ama Chicago nun havasi Hatay a gore cok serttir ve kisi agir gecer. Erzurum a benzetirler. Bende gelmeni isterim tavuk doner icin 🙂 ama O yuzden iyi dusun bende Chicago da yasiyorum 🙂

• @newbie97 hangi tarafin burclarina tabiisin acaba 😃 guney yarim kuremi kuzey yarim kuremi 😃

• @hashirama ben Chicago dayim ama o partide varmiyim bilmiyorum ama en kisa surede kacacam burdan 😃

• @Aleras Erzurumdan kotu oldugunu teyit edebilirim 😃

• ⭐⭐⭐

@Rhonster Burçlar genel olarak gezegen dizilimleri ile ilgili olduğu için dünyanın neresinde olursan ol farketmiyor. Örneğin mars retrosu diyince anlayın ki mars geriye gidiyor 😁 Siz hiç dünya retrosu diye bir şey duydunuz mu 😁

• @Aleras doğrudur Hataylıyım. Ablamlar Almanya da yaşıyorlar Amerikaya geçecekler muhtemelen. O da aynısını dedi Los Angeles ı önerdi o da bakalım. Karar veremedim henüz tam net değil. Mangal partisi Texas a alınmış. Telegramda muhabbet dönüyordu orayı kaçırmışım. Texasta yaparız döneri de artık😅

• @Rhonster oh my ciciagom herkes senden uzak. Bu derinden yaraladı... 🥲

• ⭐⭐⭐

@hashirama @Rhonster

If you can make it through a Chicago winter, you can make it through anything 😉🧿🍀

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

54.5k
Users

4.8k
Topics

483.0k

| | | |