Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bakalım neler olacak merakla bekliyoruz

• başımıza gelebilecekler
    1.pasaport zorunluğu
    2. belli bir ücret zorunluluğu

• Trump'la ilgili şöyle bir yazı okumuştum.

Trump'ın seçilmesi durumunda; dünya siyasetinden biraz uzaklaşıp kendi kabuğuna çekilerek kendi iç meselelerine odaklanacağı, özellikle göçmenlik sorunu ve ekonomik krize ilk etapta yoğunlaşacağını okumuştum.

Ve bu konu başlıklarına sert politikalar uygulayacağı yazılıp çiziliyor.

Açıkçası göçmenlikle ilgili politikalarını henüz açıklamadı fakat kampanyada bahsettiği ekonomik modelinde çok sürdürülebilir olmadığını okumuştum.

• Trump'ın seçilmesi "legal" göçmenlik için çok da kötü olmayacak diye düşünüyorum. Yasal yollarla Abd'ye gelinmesinin önü daha çok açılmalı ve yasadışı göç ile mücadele sertleştirilmeli. Benzer şeyi Elon Musk da demişti. Yasal yollar kolaylaştırılmalı diye. Hayırlısı olsun. İlk aşama şu DV'ye bir pasaport şartı ve basic ingilizce şartı getirilse ne güzel olur. haha 🙂

• @cvatulip Umarım şanslısınızdır ve size çıkar 🍀

• @yasinyasa Teşekkür ederim 🍀 İlk elin günahı olmaz dedik ama belli de olmaz kızımın şansına olur belki😃 Umarım size de çıkar🌟

• arkadaslar merhaba..size birşey sormak istiyorum 5 kasım 2024 te bitti mi başvuru green card için.ben 8 i son diye hatırlıyordum.video da da sanki öyle demişti

• arkadaşlar greencard için son başvuru 8 kasım değilmiydi --5 kasım yazıyor ntv sayfasında bugün 06.11.2024

• Son gün başvuracaktım herkes 5 Kasım dedi tüh

• @umut-arda-adıgüzel, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Son gün başvuracaktım herkes 5 Kasım dedi tüh

daha basvurular bitmedi. 7 sinde bitiyor hala basvurabilirsin

• ⭐⭐⭐

@alibaysal, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

arkadaşlar greencard için son başvuru 8 kasım değilmiydi --5 kasım yazıyor ntv sayfasında bugün 06.11.2024

Son başvuru 7 Kasım yani yarın Türkiye saatiyle 20:00 de sona eriyor.

• merhba bir sorum olucaktı arkadaşım fotoğraf çekindi başvurmak istiyor fakat eşi çekinmedi o başvurmayacak evli çocuk yok. tek başına başvurabilir mi , evli veya bekar kısımda hangi bölümü işaretlemeli yardımcı olabilir misiniz

• @Aas20 evli ise evliyi işaretlemeli, kendisi başvuracak olsa bile eş kısmını doldururken sistem onun da fotoğrafını isteyecektir. (bir de bugün akşam başvuru kapanıyor, acele etmenizde fayda var 🙂 )

• @10urdmn bir çok kez söyledim fakat bugün çekildi fotoğrafı eşinin fotoğrafını yüklemesek oluyor mu yada bu durumda ne yapmak lazım

• merhaba arkadaşlar elimde green card için bir fotoğraf var ama emin olamadım hafif bir gölge var arka planda ama yüzümü kapatmıyor.

• ⭐⭐

@Aas20 Zorunlu.

• ⭐⭐

@Aas20 bekarmış gibi başvuru yaparsanız ve çıkarsa elenirsiniz. Doğru bilgileri yazmanız lazım. En kötü telefondan evlilik cüzdanından veya kimlikten fotosunu çekin eşinizin öyle yükleyin

• @iremmb Merhaba, kulaklar gözükecek şekilde, gözlük kullanıyorsanız gözlüksüz şekilde fotoğraf çekebilirsiniz kendiniz. Boyutlandırması ve yapması çok kolay. Arka planı dert etmeyin. Tarayıcıdan kullanılan arka plan kaldırma siteleri mevcut.

• @newbie97 başvuruyu bu şekilde yaptım umarım olur.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

53

50.6k
Users

4.8k
Topics

473.6k

| | | |