Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar arkadaşlar, fotoğraf ismini isim soyisim olarak girmek sorun olur mu? yoksa orjinaldeki gibi yazı- rakam seklinde mi olmalıydı? unutmuşum, acil hatırlatabilen olursa, sevinirim. .:) @crazycells

• ⭐⭐

@Merika başvuru esnasında sisteme yüklenecek fotoğraf dosyasının isminde rakam, Türkçe karakter ve noktalama işaretlerinden kaçınılması gerektiği daha önce paylaşılmıştı sadece, bir kural değil bu husus. Tercih sizin

• @ATS16, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Merika başvuru esnasında sisteme yüklenecek fotoğraf dosyasının isminde rakam, Türkçe karakter ve noktalama işaretlerinden kaçınılması gerektiği daha önce paylaşılmıştı sadece, bir kural değil bu husus. Tercih sizin

her ihtimali goz onunde bulundurmak adina sadece )
    cok tesekkur ederim

• işlem tamamlandı, hepimize hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar! ✌😊

• Herkese selamlar
    2014ten beri çift olarak başvuruyoruz ancak ne yazık ki yıllardır olumlu bi sonuca ulaşamadık.
    İçimde bu yıl başka bi umut var, doğum haritamda da 3 mayısta güzel şeyler görüyorum 😅 Bu senenin talihlisi benim! Sitede bol bol vakit geçiririm artık.
    Bol bol görüşmek üzere yeşilkartforum ailesi

• Başvuruyu yaptım mayıs 3'de görüşmek üzere.

• @Serapp merhaba , yeni kimlikte yazmiyor , edevlette ise içel yaziyor.2021 yilindan icel ismi mersin olarak yonetmelikle degisti.Yorumun nedir acaba ?Eşimde ise Mersin yazıyor , çouğumda Toroslar ilçesi yazıyor..

• 🙂 maybe?

• Merhaba 2025 yılı talihlisiyim henüz görüşmeye çağrılmadık. Eşim ve ben 2026 yılı için tekrardan greencard başvurusu yapabilir miyiz?

• Bu sefer gittik ya

• Bu sene olsun artık:)

• merhaba, kuzenim green card basvurusu yapacak yalnız 21 yasından buyuk down sendromu olan bı kızı var onu basvurusuna ekleyemıyor kız kendısı basvuru yapsa geçerli sayılır mı çekişişte çıksa tek basına hareket edemez sonuçta yada onuda yanlarında göturme şansı varmı bu konularda bilgisi olan arkadasımız varsa yardımcı olursa çok sevınırız, teşekkürler

• Merhaba, seçimleri takip edeniniz var mı acaba arkadaşlar? Son durum nedir? Trump gelirse halimiz nice olur düşüncesi olan var mi?

• @hashirama bence trump kazanacak, gelirse de dv sürecini etkileyeceğini düşünmüyorum. O adam yasadışı olanlara karşı biz yasa dışı değiliz ki (benim düşüncem) (ha sonraki seneler için belki karar alabilir hiç belli olmaz onun sağı solu)

• @10urdmn doğru yasadışı göçmenlere bir alerjisi var fakat sizin de dediğiniz gibi sağı solu belli olmayan bir tip. Ayrıca ilk geldiği dönem talihlilere büyük sıkıntı çıkardı diye biliyorum. Çoğu kişi avukat tutup öyle haklarına gecikmeli de olsa kavuştular. Umarım önce siz talihliler için problem olmaz sonra biz aday adayları için 🙏🙂

• ⭐⭐

@Onur-Güler, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Serapp merhaba , yeni kimlikte yazmiyor , edevlette ise içel yaziyor.2021 yilindan icel ismi mersin olarak yonetmelikle degisti.Yorumun nedir acaba ?Eşimde ise Mersin yazıyor , çouğumda Toroslar ilçesi yazıyor..

Kayıtlarda ne yazıyorsa onu girin. Siz icel, eşiniz mersin çocuğunuz için de toroslar girin.

• Selamlar, geçen sene başvuru yaptım çıkmamıştı bu sene yapmam diyordum ofiste arkadaşlar konuşurken bugün son gün olduğunu öğrendim, öğle aramda gidip foto çektirdim, başvurumu yaptım. Beklemedeyiz bakalım, hepimiz için hayırlısı olsun.

• Son günlere kaldı başvuru

O zaman birkaç şehir efsanesi çürütelim

İlk başvuruda çıkma şansı daha fazla değil sadece ilk başvurudan sonra başvuran sayısı az ve ilk başvuran sayısı daha fazla, bu yüzden ilkte daha fazla çıkıyormuş ilüzyonu oluşuyor.

Son güne bırakınca çıkma şansı artmıyor, sadece çoğu kişi son güne bıraktığı için son günde başvurup kazanan sayısı daha fazla oluyor.

Lise mezunu, doktor, master, pilot, astronot olmanız bir fark yaratmıyor herkesin şansı eşit.

İyi forumlar 😊

• ⭐⭐

@alayli26, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Selamlar, geçen sene başvuru yaptım çıkmamıştı bu sene yapmam diyordum ofiste arkadaşlar konuşurken bugün son gün olduğunu öğrendim, öğle aramda gidip foto çektirdim, başvurumu yaptım. Beklemedeyiz bakalım, hepimiz için hayırlısı olsun.

Neyse ki son gün değil, 7 Kasım'a uzatıldı 🙂
    Hayırlı olsun.

• ⭐⭐

This post is deleted!

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

45

49.1k
Users

4.7k
Topics

468.6k

| | | |