Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

Günaydınlar, başvuru süreci uzatılmış sanırım ayın 7 sine kadar. Sayaç yanlış günü gösteriyor şimdi farkettim 😁

• @newbie97 evet uzatıldı

ccb3c319-906e-4fd4-bf10-9067fbf2b991-image.png

• ⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici neden acaba

• @lawyergirl hiç bir fikrim yok bende sabah fark ettim bir arkadaşım 5 kasım son demiştim oda bana 7 kasım görünüyor dedi siteye girince gördüm

• Benim son gün başvuru totememim bozuldu ya 😃

• @asariel Totem son gün başvuru ise bozulmadı, süresi 2 gün ertelendi sadece. Siz 7'sinde başvurun 🙂

• @Yıldıray81 Olmaz herşeyi 5'ine göre planladım bugun yaptım başvuruyu artık 😃

• ⭐⭐

@lawyergirl bir gün error veriyordu ya form o yüzden uzattılar gerçi o farklı tarayıcıdan girince düzeliyordu ama ona rağmen eklediler 2 gün

• @VALORES Şimdi ben de başvuru yapacağım ama fotoğrafımın arka planı hafif gri tonda, değiştirip beyaz yapsam mı kararsızım 🤔

• @Yıldıray81 forumda görüyorum çok fazla kişi son gün vs konusuna takılmış durumda. Ben oturup size istatistiğini çıkarttım. DV2024 verilerine göre ANK dan mülakat alan EU,AS,AF dosyaları dahil 89 dosya son gün başvurarak kazanmış. TOPLAM mülakat alan 849 dosya var. Mülakat alanlar içinde son gün başvuranlar %10.5 gibi bir oranda.

DÜNYA GENELİ 1010/32703 yani oran %3.1 (Yaklaşık 30 gün başvuru süresi olsa, gün başına %3.3 lük oran çıkar. %3.1 lik son gün başvurup kazanma oranı gösteriyor ki son gün başvuranların kazanma oranı ortalama olarak diğer günlerle aynı). Bizde neden %10.5 derseniz bu totem i uygulayanlar, başvuru için son günü bekleyenlerin sayısı herhangi bir günde başvuranların sayısının 3 katı olabilir.

ANKARA 89/849 yani oran %10.5
    TIRAN da 39/501 yani oran %7.8
    VIYANA 9/103 yani oran %8.7
    TIFLIS 69/946 yani oran %7.3
    YEREVAN 62/744 yani oran %8.3
    HONG KONG 1/27 yani oran %3.7

• @minnesota Normalde bana da çok saçma geliyor son gün başvurmak. Ama 5 Kasımda seçimler var. Trump'ın şansına kazanırım umarım 🙂

• Iyi geceler. Talihli olup dosyayı başka ülkeye taşımak isteyen birisi ayrıca vizeye mi başvuruyor? Yoksa dv için ayrı bir statü kazanıp öyle mi gidiyorlar? Süreci bilenler biraz bu kısmı aydınlatabilir mi acaba 😊

• ⭐⭐

@yasinyasa ABD seçimlerini öncelikle Türkiye için en hayırlısı hangisi olacaksa o kazansın fakat gönlüm Trump'tan yana. Umarım Trump kazanır 😃

• ⭐⭐⭐

@hashirama gideceğiniz ülke vize isteyen bir ülkeyse tabii ki o ülkenin gerekli vizesine başvurmanız lazım. Lotteryi kazanmış olmanız size bir statü yada vize vermez

• @hashirama Örneğin bulgaristan ülkesindeki US elçiliğe gideceksin ve o ülke vize istemiyor direk gidebilirsin. Fransa ülkesindeki US elçiliğine gideceksen türkiyedeki fransa elçiliğine gidip turist vizesi alacaksın, aslında gezmeye değilde orada green card görüşmem var dersin.

• ⭐⭐

@baba-yaga bulgaristan trden vize istiyor.

• Başvuru formunda ilk bölümü doldurdum fakat ikinci bölümde çocukların fotoğraflarında hata aldım formu iptal et diyerek çıktım. Yeni fotoğraflarla tekrar başvuru yapsam bi sorun olur mu ?

• @Emre-Kurtulmuş anladım. Şunun için soruyorum; şuan vize almak baya zor diye biliyorum. Yani dv için ülkenin vizesine başvurmak vizeyi almayı kolay kılar mı? Yoksa case i taşımak çileye dönüşecektir.

• Merhaba,
    Eşlerin ikiside farklı başvurular yapıp, ihtimali artırabilirler mi? Bu başvuru şekli hala devam ediyor mu?

• @charon örnek olarak yazdım o yüzden

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

47

49.1k
Users

4.7k
Topics

468.6k

| | | |