Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Atlantis00 Teşekkürler söyledikleriniz için insan kendinitanımalıdır benim yaşımın artık geç oluyor dememin en büyük sebebi kendimi tanımamdır çünkü ben bir adım atıyorsam o adım için canla başla mücadele ederim mücadeleden kastım atıyorum maddi zorluk mu çekiyorum gider ek iş yaparım zor işler dahi olsa zaman geçtikçe yorulduğumu hissediyorum 5 6 sene sonra bunu söyleye bilecekmiyim bilimiyorum emin olmadığım birşey için büyük riskler almaktan kaçınırım

• @T-C-Kubilay-Dikici Yaşım 43 ve 3 çocuğumla beraber Amerika'da yeni bir hayat kurup herşeye sıfırdan başlayacak kadar gücüm var. Daha doğrusu hevesle ve heyecanla birlikte gelen bir güç bu diyelim. Yeter ki sağlığımız yerinde olsun ve yeter ki GC alma şansım olsun. Herşeyin üstesinden gelebilirim. ve bence hepimiz gelebiliriz.. Biraz daha umut sadece 😉

• @Yıldıray81 Hocam zamanın ne göstereceğini bilemiyoruz 2023'de ev sahibimle kira konusunda davalık olmuştuk sebebi 1 yılda 2 kez zam yapmak istedi bende kabul etmediğim için beni çıkarmak istedi istediği kirayı verebilecek düzeydeydim ama kendimi keriz gibi hissedeceğim için bende bunun karşılığında mahkeme sürecini başlattım kiralık evlere bakarken benim yaptığım iş kriz dönemleri artar ülkemizde kriz dönemine girdi 2024 kirada oturduğum evi satın aldım ben şimdi yapmam edemem diyorum ama o yaşa geldiğimde belki gücüm kuvvetim yerinde olacak bilmiyorum bu şuanki düşüncem

• ⭐⭐

Tünaydınlar memlekette kar havası var kar soğuğu var ama kar yok 🙂

• Son başvuru tarihi nedir bilen var mı

• @umut-arda-adıgüzel 5 Kasım Salı günü Türkiye Saatiyle 20.00.

• ⭐⭐⭐

@umut-arda-adıgüzel, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Son başvuru tarihi nedir bilen var mı

Başvuru için kalan süre 12 gün, 4 saat, 37 dakika, 47 saniye, pardon 42 saniye, pardon 38 saniye 😁

• Referenced by  T.C. Kubilay Dikici T.C. Kubilay Dikici 

• Selamlar forum ailem, yarın bu kardeşinizin J1 mülakatı var. Wish me luck 😎

• Merhava bana 2025 gc çıktı, kız arkadaşımla evleneceğiz henüz nikah yapmadık. Ailesinde amerika vizesi olan var. "Nikahtan önce vizeye başvur, gc 2026ya katılırsan vize alamazsın. Nikah öncesi vize alır gidersen sen süreci orada devam ettirirsin" gibi şeyler söylendi kendisine. Saçmalık mı bu? Nasıl bi yol izlememizi önerirsiniz?

• ⭐⭐⭐

@Slaih kazanan yani asıl talihli siz olduğunuz için onun amerika vizesi almasının hiçbir önemi yok. Çünkü süreci buradan devam ettirmek isteseniz bile onun değil sizin vizenizin olması önemli

Ama şu nokta önemli numaranız 24k ankaradan vize almanız imkansız gibi, eğer sizin amerika vizeniz varsa onunda vize alması işinize şu yönden yarar birlikte aos yapabilirsiniz ama sizin vizeniz yoksa zaten hiçbir önemi yok onun vize almasının

Not: talihli olarak sorularınızı dv25 aşamaları başlığında sormanız daha iyi olacaktır bu arada

• ⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Yazdığın bu maddelere çok güldüm 🙂 Güzel bir hayal dünyası olmuş.

• günaydın forum. son 1 haftadır çok ıssız buralar 🙂

• @Semihmete Gülmene sevindim hergün onlarca somurtan insanlara bakıyoruz en azından bir kişiyi güldürdüğümüz için sevinmeliyiz hayallerimiz olmadan yaşamak bence yaşamak değil genellikle hayallerimi gerçekleştirmek için mücadele veren bir insanımdır

• ⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Hayal kurmak güzeldir de gerçeklerde acıtır insanı 🙂

• ⭐⭐

@Slaih mülakatınız belli olunca hemen evlenip ds260 açtırıp onu ekletmeniz gerekli yoksa kendisi gidemez

• @Semihmete Uzaya çıkmak gibi hayallerim olmadığı için 31 yaşıma kadar acıtan tek bir nokta olmadı hayallerim mücadele ile ulaşabilitesi yüksek hayallerdi hem beni motive ediyor daha iyi araştırmama daha çok mücadele etmeme sebep oluyordu hem de daha verimli bir çalışma hayatı kuruyordu eğitim hayatımda gördüğüm kadarıyla söylüyorum benim gibi hedefler koyup hayaller koyup mücadele eden çevremdeki insanların %70 şuan iyi bir işi iyi bir eşi iyi bir hayatlarının olduğunu gördüm ama karamsar insanlar genellikle anı kurtaralım diyen gökten ekmek yağmasını bekleyen kişiler oldu benim çevremde, Genellikle o insanlarla aynı ortama girmedikçe muhabbet etmem sadece etrafına negatif düşüncelerini yaymaktan başka bir özellikleri olmuyorlar. Her zaman şunu savunmuşumdur bir insan bir hedefi varsa bana saçma dahi gelse onu desteklerim ona ulaşması için yapabileceğim birşey varsa yaparım inanmak başarmak yazılışları farklı ama anlamları aynı şey benim için

• @Semihmete Hayallerimiz için gidiyoruz veya gitmek istiyoruz Semih Bey. 🙂 Türkiye'de hepimiz talimliyiz bence "gerçeklere". Sonsuz mutluluk diye bir şey elbette yoktur. Hayal etsek de etmesek de yaşayıp göreceğiz.. hayal kırıklıklarımız da olacak nihayetinde ama buna göre hareket edemeyiz, yoksa hevesimiz kaçar.

• @kalimero Bahsetmiş olduğunuz şeyler elbette ki ABD'nin olumsuz yönleri fakat Türkiye içerisinde yaşanan gündemin sizin anlattiklarinizdan hiç bir farkı yok desem yeridir.

• Bu yıl totem yaptım ve başvurumu beklettim. Dün eşim için başvuru yaptım, haftaya da kendim için yapıcam. Kısacası doğum günlerimizde yaptık başvuruyu. Telefon ekranımı Boston fotolarıyla donattım, keza laptobun duvar fotolarını da öyle.. Bu heyecanı yaşamayı da seviyorum aslında. Dilerim gerçeğe de dönüşür.. Tabi hayırlısıyla..

• ⭐⭐

Güne yeşil çay ile başlıyorum bugün 🙂 Yalnız şunu farkettim çoğu hazır satılan yeşil çay aslında yeşil çay değil siyah çay karıştırıyorlar içine. Gerçek yeşil çayın bardaktaki rengi yemyeşil olmalı hafif siyahlık varsa içine siyah çay karıştırmış oluyorlar

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

88

51.2k
Users

4.8k
Topics

475.6k

| | | |