Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@Yusuf-Kurt Turist vizesi başvurusu yaptığında 2026 ya randevu veriyor ondan bahsediyorlar yani seni bağlayan bir durum yok.

• ⭐⭐⭐

@Yusuf-Kurt ıstanbulun J randevuları 77 gün, ankaranınki ise 10 gün gözüküyor. Gördüğünüz haber yüksek ihtimalle turist vizesi ile alakalı

• ⭐⭐

@Yusuf-Kurt Hocam o vize verilen en erken tarih, ama düzenli kontrol edildiğinde 1 ay 1 ay 1 hafta 1 hafta gibi randevunuzu erkene çeke çeke çok yakın bir tarihe denk getirebiliyorsunuz. Mesela benim önceden kullandığım bir tarayıcı eklentisi var sitede herhangi bir değişiklik olduğunda bildirim gönderiyordu, veya orada burada botlar var düzenli sayfayı kontrol ediyor, boş yer açılırsa bildirim gidiyor gibi düşünün

Kısaca ben randevumu alayım hiç dokunmayım derseniz 2026 da mülakata girersiniz ama ufak bir çabayla yada ücretle randevunuzu 1 ay içerisine bile alabilirsiniz

• DV2025 kazananiyim ama siralamam 14k larda , Bu yilki DV2026 ceklisine katilsam Mevcut hak kazandigim DV2025 hakkim yanar mi ?

• ⭐⭐

@ollqher hayır yanmaz

• ⭐⭐

@ollqher ben 2025 katılmıştım çekilişe katılabilirsin sıkıntı olmaz

• @T-C-Kubilay-Dikici hocam selam alakasiz olacak ama agustosta basvurdunuz aralikta ankara randevu mu verdi

• Banned

@newbie97 boş bordo pasaporta red veriliyor. yeşil pasaporta boşta olsa vize verilme ihtimali yüksektir. bordo pasaportlara göçmen tipi ile bakılıyor

• @kalimero Merhabalar hayır ilk randevu tarihim ocak 2026 vermişti sonra sıkı bir takiple her boş anımda kontrol ettim aralık 2024 boşluk buldum değiştirdim

• ⭐⭐

@salihcak0 onlar sistemlerinden daha önce yurtdışına çıktınız mı çıkmadınız mı görüyorlar, sizin dediğiniz kısmen doğru. Boş pasaporta vize alan çok insan gördüm yeşile de red alan çok insan gördüm. Genel olarak red profilleri 18-40 yaş arası bekar erkekler oluyormuş diye duydum

Ah benim zamanımda yeşil pasaport hakkım da vardı almadım zaten bordoya ücret ödemedim diye. Sonra alayım dedim baktım 25 yaş şartı varmış ben çoktan geçirdim. Bana bi bordo verdiler 5 senelik pasaport onun da süresi doldu işte. En başta 10 yıllık verselerdi şimdi pasaport derdine düşmeyecektim

• @Emrah-Borazan hayallerimizden gidiyoruz her sene abi 😅

• Günaydın 🌞

• ⭐⭐

@salihcak0 Bu her zaman genel geçer bir kural değil tamamen şans meselesi , boş pasaporta vize alan da var dolu pasaporta vize alamayan da var

• Elazığ'daki 5.9'luk depremi hisseden herkese geçmiş olsun. Allah yaşatmasın tekrarlarını..

• ⭐⭐

@Yıldıray81 Ben ankara dan hissetmedim o sıra oturmuyordum ayaktaydım, ordu dan hissettim diyeni gördüm

• Herkese merhaba. Lise sürecimde 1 nakil işlemim oldu babamın tayini sebebiyle bunu eklemeli miyim? Üniversiteye geçtiğimde de 1 yıl bilgisayar mühendisliği okudum ardından başka bir üniversitede tıp fakültesine geçiş yaptım, bunu eklemeli miyim? Bilgisayar mühendisliği okurken okulun yurdunda ikamet ettim covid öncesi 4-5 ay kadar ancak ikametgahımı aldırmamıştım, bunu yaşadığım yerlere eklemeli miyim? Cevap verenlere şimdiden teşekkürler.

• Bugün başvurumu yaptım herkese bol şans dilerim 🍀

• @cyd 4-5 ay ise eklemenize gerek yok.
    Bol şans 🍀

• Herkese selam.

Bayadır foruma giremiyordum. Bir başvuru dönemine daha geldik bakalım. Hepimize hayırlısı olsun

• @cttl Önceki başvurularda fotoğrafımı hep evde çekmiştim. Bu sefer değişiklik olsun diye bugün fotoğrafçıya gittim. Bir de böyle deneyeyim şansımı 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

58

49.1k
Users

4.7k
Topics

468.6k

| | | |