Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @sahin16 bu yıl giden var...

• Günaydın hayırlı sabahlar kalan gün sayımız 200 🙂

• ⭐⭐

@hashirama Günaydın kardeşim iyiyiz çok şükür sen nasılsın nasıl gidiyor?

• Banned

Arkadaşlar merhaba dv26 için babama başvuru yapacağım 25 kazananıyım ben 3 kardeşiz gc başvurusunda çocuk sayısı için sadece 21 yaşından küçük çocukları mı yazacağız bazı sayfalar bütün çocuklar yazılacak diyor kafam karışık bir de ablam var ama o 26 yaşında onu da mı yazacağım

• @Beyza-0 Merhabalar sorunuzu ilgili konu başlığında sorarsanız daha doğru olur ilgili konu başlığı: buraya tıklayanız

• ⭐⭐

@Beyza-0, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Arkadaşlar merhaba dv26 için babama başvuru yapacağım 25 kazananıyım ben 3 kardeşiz gc başvurusunda çocuk sayısı için sadece 21 yaşından küçük çocukları mı yazacağız bazı sayfalar bütün çocuklar yazılacak diyor kafam karışık bir de ablam var ama o 26 yaşında onu da mı yazacağım

Bazı sayfalar derken bu forumda mı?
    Sadece 21 altı olanlar yazılacak.
    Örneğin benim bir çocuğum var ve yaşı 27. Ben 0 yazdım.

• ⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Ay sonuna pasaportumu yenilemek için randevu alacağım

Sonrasında b1/b2 başvurusu yapıp şansımı deneyeceğim bakalım verecekler mi 😁 Sizden ricam gittiğinizde hangi kişi daha çok vize veriyor onu detaylıca gözlemlemeniz, kimi vize memuru varmış 10 kişiden 2 sine verirken kimisi de 10 kişiden 8 ine veriyormuş, vize veren memura denk gelmek lazım oda şans

Ben b1/b2 randevumu nisan-mayısa denk getirmek istiyorum ondan acele etmiyorum

• ⭐⭐

@newbie97

Ben ailemden bir kişi için B1/B2 vize başvurusunu ve AIS ödemesini 04.09.24 tarihinde tamamladım, randevu tarihi en yakın 28 Nisan 2026 Ankara olarak aldım.

Garantisi yok ama gönlünüzden geçtiği gibi 2025 Nisan - Mayıs ayına denk getirirsiniz umarım kendi uğraşlarınız veya göçmen olmayan vize randevularınızı öne alma hizmeti sağlayan tedarikçi aracılar aracılığıyla.

• ⭐⭐

@ATS16 Ben her gün girer boş randevu kovalarım çok rahat 6 ay içerisine alabileceğimi düşünüyorum. Ayrıca duyduğuma göre bot varmış randevu yakalayan ücretli firmaların kullandığı, onun açık kaynaklısını duydum ona bakacağım randevuyu alınca, sürekli sayfa yenileyip randevusunu erkene çeken çok fazla insan gördüm ben de işsiz biri olduğum için 6 ay sonraya çok rahat çekerim o randevuyu 😁

• ⭐⭐

@newbie97 Bol şans 😉

• @ebaris86 Haziranda Almanya nitelikli göç programını açtı, şuan bir kaç aydır Almanca çalışıyorum ABD nin olup olmaması artık umurumda değil birazdan GC başvurumu yapacağım tabi çıkarsa yine giderim ama şart değil.

• ⭐⭐

@ATS16 Mantıklı düşününce bence turist vizesini alma şansı gc lotosuna göre epey yüksek, alan da gidip öğrenci statüsüne felan geçip orada kalıyor sanıyorum ki. Geçen bir video atılmıştı orada tr içerisindeki red oranı %20 denmişti, en kötü ihtimalle %50 bile olsa çok iyi bir şans bence

Benim eski pasaportumda bir doğu avrupa ülkesine ait 3-4 sefer giriş-çıkış ve oturma izni basılıydı bir etkisi olur mu bilemiyorum tabi sonuçta pasaportu yeniletince kabak gibi bomboş pasaportum olacak

Aklımda da çok şahane bir bahane var, umarım verirler vizeyi kendimi güzel bir şekilde ifade edebilirsem, profilimin iyi olduğunu düşünüyorum kağıt üzerinde beni tr ye bağlayan çok şey gözüküyor. Tüm yasal yolları deniyorum bakalım yaza kadar, ayrıca kanadaya da başvurmayı düşünüyorum

• @newbie97 tabi deneyimimi kaldığım otele kadar detaylıca yaptığım masrafları vize alamadan önce yaptığım harcamalara kadar hepsini detaylıca yazacağım

• ⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Bence siz yüksek ihtimal alırsınız hem bulunduğunuz konum hemde çalıştığınız iş dolayısıyla, youtube dan izlediğime göre kendini ifade edebilmeye bakıyormuş her şey

Biri anlatmış pasaportunda bir sürü damga olan profesör kendini ifade edemedi heyecandan red aldı diye. Sanırım bu durumda sadece o an önemli

• @newbie97 inşallah kendimi alacakmış gibi hazırlamadım olmazsa ingiltere yada tekrar bir schengen alıp norveç fiyortlarına gideceğim 2025'de

• @Emrah-Borazan çok şükür abi bende çalışıyorum. Işten eve evden işe. Bir ritim tutturdum simdilik. Bir burası atmosferi değiştiriyor onun haricinde rutine bağladım. 🥲 Sen fazla aktif olmayınca bende giremiyorum. Eski ekiple farklı bir hava yakalanmıştı. O zamandan kim var kim yok hatırlamıyorum da sohbet odasında biraz olay soru cevapla sınırlı kalmış bakalım nasıl olacak

• ⭐⭐

@hashirama kimlerin olduğunu hatırlatayım istersen 😄 o sene kazanamayinca herkes hayatına döndü. Bazısı turist vizesi alıp abd ye gittiler bazısı vizeyi aldı hazırlık yapıyor. Bazısı da mesela ben vizeden red aldı sürünmeye devam ediyor 😁 Bu çekilişte inşallah bahtsizligi hep beraber kıracağız 😉

• @Emrah-Borazan üzdün be abi. Tevafuğa bak müzik dinliyordum yorumunu okudum müziğin son cumlesi imkansız bir aşk denir. Ardından da canın sağ olsun ben çekerim, kader sağolsun ben giderim. Diyor sanatçı bu da mı gol değil be abi 🥲😅😅

• Arkadaşlar, 'ABD'nin aldığı kararla birlikte Türk vatandaşları en erken 2026'da vize alabilecek' şeklinde birçok haber gördüm internette. Bu doğru mudur? Ben 2025 yazında Work And Travel programı aracılığıyla ABD'ye gidecektim. Haberler doğruysa nasıl oluyor?

• ⭐⭐

@hashirama kader sağ olsun ben giderim diyor ama biz gidemiyor 😄 ama vaz geçmek yok 😉

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

55

49.1k
Users

4.7k
Topics

468.6k

| | | |