Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Başvurumu iptal etmek istiyorum nasıl yapabilirim

• @Ege-Başar-Akdağ bu dil seviyesi ile her türlü iş yapılır bence

• @Arda-Mengübeti ikincikez başvur bir daha aynı bilgilerle iptal olur direk

• ⭐⭐

@Ege-Başar-Akdağ
    imzanızda green kart çekilişinde kazandıysanız anlaşılmıyor kazandıysanız benim görüşüm bankacılık finans alanında iş bulmanız kısa sürede çok zor zamana ihtiyaç var eğer oto tamircisi inşaat işleri elektrik su tesisat gibi işlerden anlamıyorsanız c1 seviye size mutlaka iş imkanı yaratır ama nitelikli işe ulaşmak için zamana ihtiyaç olacak bu sadece benim görüşüm aynı görüşte olmayanlar önerilerini yazabilirler saygılar

• @USA %2.5 yine iyiymiş 😅

• Arkadaşlar green card şansa bakıyor. Şans dışı Amerika'ya legal olarak nasıl yerleşebiliriz? E1 vizesi, öğrenci vizesi vs. gibi seçenekler ne kadar sermaye gerektiriyor? Diğer vizeler sayfasını kontrol ettim sitenin ama çok kısıtlı bilgi mevcut. Araştıran yada tecrübe eden arkadaşlar cevaplayabilir mi? Max. 50k Kanada doları sermaye ile şu an bir master programına kayıt olup Kanada'ya yerleşmek çok olası. Ayrıca eşinizin çalışma hakkıda mevcut. Buna benzer bir seçeneğimiz Amerika'da var mı? Evli çocuklu bir ailenin green card kazandığında süreç içinde harcayacakları artı bankada olması gereken min. tutar 25k USD göz önüne alınca, bir 10k USD daha üstüne koyup Kanada'ya garanti yerleşmek mantıklı gibi geliyor bana. Sizce?

• ⭐⭐⭐

@sahin16 forumdaki bilgi kısıtlı noktasına katılmıyorum her vize türü için ayrı ayrı başlıklar var hepsinin içinde hem konuyla alakalı detaylar varken hemde üyelerin deneyimlerinede denk gelebiliyorsunuz.
    Bence öncelikle yolunuzu biraz şekillendirin bunu neden söylüyorum öğrenci vizesindende bahsetmişsiniz E vizesindende. Bunlardan biri size çalışma hakkı vermezken diğeri veriyor vs gibi bir çok temel fark var. Yani amacınız ben bir şekilde gideyimde kaçakta kalırım, kaçakta çalışırım mı? Bence önce bu noktaları karar verirseniz ona göre vize kategorisi sayısını düşürebilirsiniz ona görede daha detaylı inceleme yapabilirsiniz

• ⭐⭐

@sahin16 sizinle ayni seyi dusunen milyonlarca hintli oldugundan dolayi kanada bitik su an.
    Arkadasim 3 senelik calisma vizesiyle yerlesip isyeri acti. Kendisi su an Klu klux klandan daha irkci 😂

• @Emre-Kurtulmuş teşekkür ederim. Yatırımcı vizesi kategorisinde toplamda buradaki kadar mesaj yok onu kastetmek istemiştim. Değerli paylaşımlar var. Hepsine emek harcanmış. Ama yinede diğer sayfalar maalesef burası kadar akışkan değil. Burada daha fazla etkileşim olabilir. Legalite dışında hiç bir zaman bir seçeneğim olmadı. Öğrenci vizeleri ve staj vizeleri hakkında bilgi edinmek istedim tecrübe eden varsa. Bunların dışında H2B vizesi örneğin. Aramızda bu vize ile göç etmiş arkadaşlar vardır. Ayrıca hem Kanada'da hem Amerika'da yaşamış arkadaşlar da var sitede yardımları dokunabilir diye düşündüm. Amacım bir ailenin legal şekilde max 50k USD sermaye ile Amerika kıtasına nasıl göç edebileceğine dair fikir edinmek.

• @charon evet fazlasıyla Hintli olduğunu duydum. Hayatı ne kadar etkiler bilmiyorum. İş ve ev konusunda da sıkıntılar olduğu söyleniyor. Ama yinede yerleşmek ve tutunmak Amerika'dan daha kolay ve daha az masraflı sanki. Sosyal haklar konusunda Kanada'nın Amerika'dan daha iyi olduğunu paylaşıyor yaşayanlar. Bunun dışında Amerika pek çok yönden daha iyi olabilir. Bir kaç arkadaş vardı imza kısmında Kanada'dan vize aldığı yazan. Deneyimlerini paylaşabilerler mi?

• ⭐⭐

@sahin16 yerlesme konusunda abd cok daha kolay.
    Eger ki kanadadan is teklifi alip yerlesirseniz daha kolay,lakin onun sansi %0.1 falan 🙂

Kanada hintli dolu. E2 gruplari kanada vatandasligi alip abdye yerlesmek isteyen hintlilerle dolu bu aralar.

• ⭐⭐⭐

@sahin16 nicelikten ziyade nitelik daha önemli ama evet sohbet sayfaları her sene 500ün üzerinde sayfaya ulaşır ama konuşulan konular vs açısından daha genel konularken bahsettiğiniz konu başlıklarında sayfalar az olsa dahi o konu odaklı soru ve cevaplar olduğunuda hesaba katmamız lazım.
    Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda elinize bir tek eb3 seçeneği kalıyor gibi zaten göçmen vizeler başlığı altındaki diğer vize tiplerinede yinede göz atın belki size uyan başka bir vize türü vardır bilginizin olmadığı. Çünkü bahsettiğiniz diğer öğrenci, staj vs durumları göçmen olmayan vize türüne girer geçici olarak amerikada bulunmanızı sağlar

• @sahin16 öncelikle forumda her ayrıntıyı ve yaşanmış örneği bulabilirsiniz. yatırımcı kısmı pek aktif değil haklısınız ama bunu da sosyal medya platformları üzerinden takip edebilirsiniz. 50k dolar ile bir iş yeri açıp E2 statü değişikliği yapabilirsiniz. güncel olarak sırf avukat masrafı bile 10-15 k arasında şuan... 50k biraz riskli bir tutar çok iyi bir iş planı ve avukatla çalışmanız lazım bu tutarın altında kabul alan dosyalar var... e2 statü değişikliği kimin üzerinden başvurulduysa o kişi sadece kendi iş yerinde çalışabilir ama eşi çalışma iznine sahip olur. 2 yıllıktır 2 yıl sonunda yenilemeniz lazım. statü olduğu için abd den çıkamazsınız. aslında çıkabilirsiniz bir engel yok ama statünüzü terk etmiş olursunuz ve içeri girebilseniz dahi tekrar statü değiştiremeyebilirsiniz. öğrenci vizeleri size çalışma izni vermez ama bazı yüksek lisans programları çalışma izni veriyor. araştırınız. eb3 seçeneğine gelince forumda iki ayrı başlık var eb3vize.com ve https://yesilkartforum.com/forum/topic/6765/eb-3c-ew-other-workers-vizesi-aşamaları?page=1 genel başlık...hakkınızda hayırlısı olsun...

• Günaydın hayırlı sabahlar herkese

• ⭐⭐

Günaydınlar 🙋

• günaydınlar herkese

• ⭐⭐

This post is deleted!

• @Emre-Kurtulmuş teşekkür ederim. Eb3 ile Türkiye'den giden daha yok zannedersem. Onay süreci 4-5 yıl sürebiliyor diyorlar

• Başvurun tabiki. Ne kaybedersiniz ki. Tamamen şans işte.
    Ben yaşım baya gençken 20'lerimin başlarında başvurmaya başlamıştım, çıkmadı. Geçen zaman içinde Abd'de de yaşadım, gittim geldim de, halen bir ayağım orda sayılır, hep başvurdum hobi olarak, orta yaşlara geldim diyebilirim nerdeyse, ama bu sene çıktı.
    Önemli olan şey buna bel bağlamayın, hayatınızı buna göre planlamayın, yaşamınıza devam edin, adı üstünde loto bu.
    Bu forumda da görebileceğiniz gibi onlarca kişi var 19-20 yaşlarında çıkan..
    Başvurun unutun. Kaybedeceğiniz hiç bir şey yok.

@moon, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Yine başvursam mı acaba!
    Hayat yüzüme hiç gülmüyor ki...

• @Emrah-Borazan günaydın abi nasılsın?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

52

49.1k
Users

4.7k
Topics

468.6k

| | | |