Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@Atlantis00 dv22ye başvurduğumuz fotoğrafla dv23e başvurup kazandık

• ⭐⭐

@Emre-Kurtulmuş Çok teşekkür ederim. Bu sefer Allah bizlere de hayırlısıyla kazanmayı ve vizemizi almayı nasip etsin. Sizin de her şey gönlünüzce olsun 🙂

• Merhaba, öncelikle herkese bol şanslar.

Bu yıl üniversiteyi bitirdim, derslerimin hepsini verdim fakat staj yapmam gerektiği için diplomamı alamadım. DV2026'ya başvururken High school degree işaretlemem mi gerekiyor yoksa university degree mi yapmalıyım?

ayrıca 2026 yılında pasaportumun süresi bitiyor, eğer lottery çıkarsa yeni pasaportla işlem yapmam gerekecek, daha sonradan pasaport numaramı değiştirebiliyor muyum?

• arkadaşlar Türkiye den başvuran birisinin kazanma ihtimali %2,5 deniyordu bu doğru mu ? son yıllarda istatistik ne yönde acaba

• @boragorgen Pasaport numaranızı daha sonra değiştirebilirsiniz.
    Üniversite diplomanız henüz olmadığı için mezunu seçmemelisiniz. Başvuru tarihinden sonra mezun olmuş olacaksınız.

• @MomisCan teşekkür ederim, ayrıca size de hayırlı olsun

• Merhaba. Oncelikle herkese bol sans dilerim. Benim bir sorum olacak. Esim Iran vatandasiydi sonrasinda T.C vatandasi oldu cok sukur. Basvuru sorularina baktigimda dogdugunuz ulke olarak soruyor. Yani vatandasi oldugunuz ulke olarak degil sanirim. Formu doldurdugumda esim artik T.C vatandasi da olsa dogdugu ulkeye Iran olarak yazacagim degilmi? Eger oyleyse vatandasliga gore degilde nerde dogduysaniz o ulkeye goremi kura cekilisine giriyoruz?

• ⭐⭐

@rezanclz mevzu ABD olunca, dünyadaki en büyük profil data backup’a sahip olduğu düşünülünce, en ufak isim benzerliğinden bile AP’ye kalan sayısız vize başvurusu olduğu düşünülünce çok da küçümsememek lazım bence sistemi. Herkesin gönlüne göre olsun, bol şans süreçlerimizde 🍀

• ⭐⭐

@Aleras doğduğu yere herhangi bir kimliğinde doğum yeri neresi ise onu yazacaksınız, DV çekilişinde esas doğum yerinizdir. İsterseniz şu an Maldivler’de yaşayın ve eşinizin TC kimliği olsa bile eşinizin doğum yeri kimliğinde yazdığı üzere çekiliş başvuru formunda yazmalı

• ⭐⭐⭐

@ATS16 iki durum birbirinden farklı bence, dv çekilişini hala seneler öncesinin kurallarıyla ilerlettikleri ortada bu yüzden mesela başvurudan sonra açıklanması vs noktasına kadar aylarca bekliyoruz çünkü mektupla başvuru dönemlerinden kalma bir uygulama çok önem verdikleri güncelledikleri bir sistem değil yani. Onun için data tutma konusunda bende çok geriye dönük şekilde başvuru fotoğraflarını vs tuttuklarını düşünmüyorum.
    İsim benzerliğinden APye kalma durumu ise biraz daha farklı özellikle 11 eylül vs gibi terör saldırılarından sonra bu tarz özellikle arap isimlerine benzer ve yaygın kullanımda olan isimlerde bir NNCP durumuna giriyorlar ki bu işlem bile aslında çekilişten alakasız olarak mülakat aşaması noktasında ortaya çıkıyor

• Yine başvursam mı acaba!
    Hayat yüzüme hiç gülmüyor ki...

• ⭐⭐

@rezanclz ve @Atlantis00 Ben biraz araştırdım yüz tanıma sistemi diye bir zımbırtı kullanıyor olabilirler, ama bu da aynı kapıya çıkmıyor mu, 1 inin yüzünü diğer 17 milyonla kıyaslamak ne kadar mantıklı ve ne kadar sürer, ki başvuran bir sürü ikizler, üçüzler vardır muhakkak hiç onlara çıktığını duymadım eğer böyle bir şey varsa birbirine çok benzeyen kardeşler, ikizler, üçüzler, dördüzler, siyahiler, çekik gözlüler neden kazanamıyor acaba, apple ın yüz tanıma sistemi bile tırt mesela adamın kardeşine bile sakallıyken okey veriyor yüz tanıma sistemi

Birde geçen bir videoya denk gelmiştim başvuranların yarısı fotodan eleniyor diye, herhalde tek mantıklı açıklaması(ki böyle bir şey varsa) bu olabilir. İnsan insana benzediği için eleniyor bile olabiliriz 😁

Aslında denemek lazım böyle görsellerden bir çiçek fotosu bulup kaş göz çizip başvurmak lazım bakalım çıkacak mı 😂

• ⭐⭐

@newbie97 Valla artık aynı fotoğrafla başvuru yapacağım nasip kısmet ya 😃 Nasipse zaten öyle ya da böyle bulur, fotoğraftan elenirsem de sizin şansınız artar mis gibi 😃

• ⭐⭐

@Emre-Kurtulmuş Aynısını yaptım. Tek fark fotoğraf tarihi yeni gözüksün diye resmi tool'dan tekrar kırptım orjinal fotoğrafı. Hem umursamamazlık var hem de bir sürü örnek var :=]

• Selam arkadaşlar, belki konu dışı ama yinede maksat muhabbet olsun isterseniz bilgi alışverişi olsun yada fikir ne derseniz diyebilirsiniz. Sorum şu; gerçekten yurt dışında tek gitmek isteğiniz yer ABD mi ? Farklı ülkelere (örneğin Avrupa) gitmek, çalışmak yada yaşamak kısacası göç etmek gibi bir düşüncesi olanlar neler yapıyor neyi araştırıyor yada neyi bekliyorsunuz diye sorsam ?

• @ebaris86 Ben İngiltere de scale up vizesi araştırırken greencard reklamı çıktı başvuru yap kazan diye dv25 başvurmuştum belki çıkar diye çıktı ve ilk defs başvurdum şimdi burdayım 🙂

• İyi akşamlar sağlık muayenesinden önce hangi aşıları olmamız gerekiyor

• ⭐⭐⭐

@radres88 ankara özelinde sağlık muayenesi öncesi hiç bir canlı aşı olmamanız gerekiyor

• 2 senedir ilk günlerde yapardım başvuruyu bu sene kasımda yapıcam öylesine totemler işte

• Türkiyede ingilizce öğretmenliği yapıyorum c1 seviye dile sahibim ama bölümünü okumadım adalet öğretmenliği ve 2 yıllık finans ve bankacılık hizmetleri bitirdim 1 çocuğum var sizce iş bulabilir miyim?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

75

49.0k
Users

4.7k
Topics

468.6k

| | | |