Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

@Barıs-Korkmaz svp puanına ihtiyacınız yok ki lise mezunusuz zaten anladığım kadarıyla

• @newbie97 yarın gitsem muhtemelen senin yaşadıklarını bende yaşayacağım. Kontrole gidip en azından neler yapılacak baktırmam gerekecek. Deneyimlerini dediğim gibi paylaşırsan çok sevinirim. Bende özel bir kliniğe gitmek istiyorum fiyatlar noktasında da kafamda bir eşik belirir en azından

• @Emre-Kurtulmuş yüksek lisans mezunuyum (Mba) master yaptım aranan meslek grupları arasında olduğumuz da seçilme imkanimizin daha yüksek olduğunu okudum

• ⭐⭐

@hashirama Ben ankara da yaptırıyorum yaşamkentte özel bir klinikte(2 katlı villa tarzı yere klinik açmışlar, yaşamkent pahalı bir yer). Köpek dişlerinin arkasında 2 tane diş arka arkaya aradan çürümüş. Oradaki dişler 2 köklü oluyor 2 köklü dişe kanal fiyatı olarak diş başı 4800 istediler 6 ay önce. İşte geçen gittim diğer taraftakileri yaptırmaya onlar da aynı sırada 2 köklü diş telefonda bana 7200tl dediler, ama siz eski müşterisiniz 6 bin olur dediler, gidince de 5 bin tl istediler. Fiyatı insana göre çekiyorlar sanırım. Birde karttan verince ayrı fiyat, nakit verince ayrı fiyat çekiyorlar 500tl kadar oynuyor

• @newbie97 klasik özel sektör mantığı. Önce bir devlet hastanesinden kontrole gidip ne yapılması gerekiyor öğrenip ondan sonra özelle kıyas yapacağım sonra ağa'nın eli tutulmaz ne gerekiyorsa yaptıracağım. Hayırlısı artık 🙃

• @Barıs-Korkmaz, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Emre-Kurtulmuş yüksek lisans mezunuyum (Mba) master yaptım aranan meslek grupları arasında olduğumuz da seçilme imkanimizin daha yüksek olduğunu okudum

"Each year, the Department of State conducts a random selection of Diversity Immigrant Visa (DV) applicants, based on allocations of available visas in each region and country, from all registered entries."

• ⭐⭐⭐

@Barıs-Korkmaz ne iş yaptığınızın veya ne kadar eğitim gördüğünüzün hiç bir etkisi yok. Şansınız varsa seçilirsiniz bu kadar basit

• bizde beklemeye geçelim ilk başvurum

• ⭐⭐

@hashirama Devlettekilerin de özelden geri kalır tarafı olmuyor genelde. Benim arkadaşımın dişi çürümüştü devlete gitmiş, tekrar gel demiş, sonra tekrar gel demiş. O kadar çok tekrar gel demiş ki bir diş için herhalde mesai doldurmak için kullanıyor devlettekiler de 😁

• Kanada turist vizesine red almıştım. Green card mülakatında bana negatif etkisi olur mu?

• ⭐⭐

@vPhoenix Olmaz, red sebebi olarak ne dediler bende başvurmayı düşünüyorum yakın zamanda

• @newbie97 Pasaportum boş olduğu için ve depremzede olduğum için ülkeye geri dönmeyeceğimi, aile bağlarımın az olduğunu söylediler. Ama benim gibi çoğu kişiye böyle dönüş yapmışlar. (Alım kontenjanları dolmuş olabilir)

• ⭐⭐⭐

@vPhoenix hiçbir etkisi olmaz

• Hatayı nerede yapıyorum acaba?

• @ATS16 DS260 için bilginiz var mı peki?

• @newbie97 anneme devlet hastanesinde yaptıklarını anlatsam kahkaha mı atarsın, parmağını mı ısırırsın bilemiyorum. 😂 Kadına implant yapacaklar kemik tozunun olup olmadığını kontrol etmeden diş etini yarıyor sonra kemik tozunun olmadığı akıllarına gelip geri dikiyorlar sonra 1-2 hafta sonra tekrardan dikişleri açıp implantı koyuyorlar. Kadın neler çekti o zaman zarfında bir şey yiyemedi. Tam sopalık insanlar var ya, bunlar bir de hekimim diye dolaşıyor

• Tampa şuan ne durumda merak ediyorum bugün ulaşacaktı kasırga tampaya

• ⭐⭐

@hashirama Geldim dişçiden, 2 dolguyla kurtardım bugünü 4400 tuttu

• ⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici windy gibi uygulamalardan canlı takip edebilirsiniz veya youtube a yazın hortum canlı diye ingilizce, canlı kanallar çıkar

• ⭐⭐

@miresh sorunuz nedir DS260 ile ilgili?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

47

49.1k
Users

4.7k
Topics

468.6k

| | | |