Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Resim konuşumda bazı yerlerde arka plan beyaz olması gerekiyor fotoğrafçı Photoshop ile beyaz yaparsa geçersiz oluyor orijinal beyaz fon olması gerekiyor deniliyor konu hakkında fikirlerinizi alabilir miyim beyaz fon ile sonradan Photoshop ile yapılan beyaz fon süreci etkiler mi?

• Arkadaşlar kafama takılan bi Durum var fotoğrafçıdan mail üzerinde fotoğraf dosyamı aldım herşey standardına uygundu sonra telefonuma indirdim başvurumu yaptıktan sonra fotoğrafın özellikleri şöyleydi 600x600 61KB 72DPSİ bu sorun teşkil eder mi ?

• Banned

@muratplt evet arka plan doğal olarak beyaz olmalı. photoshop olmamalı

• Banned

@sparta 600x600 ve photo tooldan geçirdiyseniz bir problem olmayacaktır

• ⭐⭐

@salihcak0 Yanlış bilgi hocam. Photoshop kabul ediliyor. Ama doğal beyaz rengi olmalı #FFFFF olmamalı.

• @yasinyasa Çok teşekkür ediyorum. İnşallah gönülden isteyen herkese çıkar.. 😊

• ⭐⭐

@ahmettax 16 yaşındasınız olur da kazansanız dahi gitme hakkınız yok malesef. Başvurunun şartları oluyor nasıl ki ilkokul mezunu biri alamıyorsa 18 yaşın altı da alamıyor

• @ATS16 Yolunuz açık olsun. Bol şans dilerim Amerika da 🍀

• Yazılanlardan anladığım kadarıyla, çekilişi kazanmamız durumunda çıkan numara ne kadar küçük olursa şansımızın o kadar sıranın gelme ihtimalide artıyor.

Ayrıca anlamadığım husus ise şudur ; çekiliş kazanma numaramız atıyorum numara 1500 diyelim. Bir başka kişiye ise 1510 çıktı diyelim. Arada 10 kişi olmuyor anladığım anladığım kadarıyla. Bilgilendirirseniz sevinirim.

• ⭐⭐⭐

@tanerkaya evet doğru anlamışsınız

• @tanerkaya aldığımız numaraların önünde EU var bu avrupa kotasından katıldığımız anlamına geliyor. 1510 ile 1500 arasındaki kişiler başka bir yerde olabilirler. Biz mülakatı Türkiye'de beklediğimizde biz buradaki sıraya göre ilerlediğimiz için aradaki kişileri bilemiyoruz.

• ⭐⭐⭐

@gizemctr verdiğiniz bilgi doğru değil.Numaranızın başındaki eu evet bölgenizi gösterir ama aradaki numaralar başka bölgede olabilir durumu doğru değil çünkü aynı numara hem eu hem af hem as bölgesindede olabilir çünkü her bölge kendi içinde bağımsız olarak sıralanır

• Yine başvurumuzu yaptık. Herkese iyi şanslar.

• son hafta başvuracam bu sefer 🙂 kazanamazsam da seneye 15. gün başvururum 🙂

• Merhaba arkadaşlar abimlerin Green kart başvuruları yapıyorum ama bir kızı 21 yaş üstü eklemiyor ne yapmam gerekir ?

• @serkanist onun adına ayrıca başvuru girebilirsiniz

• ⭐⭐⭐

@serkanist 21 yaş üzerinde olduğu için ekleyemez zaten bir sorun yok

• ⭐⭐

@serkanist, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Merhaba arkadaşlar abimlerin Green kart başvuruları yapıyorum ama bir kızı 21 yaş üstü eklemiyor ne yapmam gerekir ?

21 yaş altındakiler için Number of Children sorusuna ona göre sayı girin.

Sadece 21 yaşından küçük çocuklar eklenebiliyor, orada açıklamada da yazıyor zaten.

• @Serapp hayır 2 çoçuk var sorunda kaç çoçuk var diyor bende 2 diyorum iki bölüm açılıyor 21 yaş altındakini ekliyorum ama 21 yaş üstü ekleyemiyorum tmam ona ayrı başvuru yaptım ayrıca ama - kaç çoçuk soru kısmına 1 mi yazmam lazım o zaman. ?

• ⭐⭐

@serkanist Evet mesajımı düzelttim şimdi 🙂 1 girin

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

56

49.1k
Users

4.7k
Topics

468.6k

| | | |