Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @sahin16 Ben de Isvicre dogumluyum. Cekilise Isvicre torbasindan katilacaksin. Yasadigin ulke Turkiye oldugu icin konsoloslugun Ankara olacak. Isvicre de oturumun veya vatandasligin var ise dosyasini isvicreye tasiyabilirsin. Aksi halde Isvicre de bir sey yapamazsin.

• Merhaba, bu excel tablolarına nereden erişebiliyoruz ?

• ⭐⭐

• ⭐⭐

@T-C-Kubilay-Dikici Abdest, besmele vs hepsini toplu yapmak lazım 😁

2 rekat hacet namazı kılın, ilk rekatta kafirun ikincisinde ihlas okuyun ondan sonra duanızı edip başvurun

• @newbie97

evet bunlar kesin olacak

• @Uçan-hollandalı Aynı yerden devam.. Bu yıl totem yaparak başvurucam.

• ⭐⭐

@Yıldıray81 Numerolojiye göre 14.10.2024 tarihi yurtdışı için şanslı gün olarak geçiyor, ne zaman başvuracağı konusunda kararsız olanlar deneyebilir

• @newbie97 Eşimin ısrarıyla doğum günlerimizde başvurucaz. Ay sonuna kadar sabredicez, biraz zor olacak ama 🙂

• hadi bakalım o sene bu sene mi göreceğiz 🙂

Not: imzama bakmayın moraliniz bozulur

• @kelala bu şekilde giderse imzanız 1 sayfayı kaplayacak 🙂

• @Yıldıray81 Ben de doğum günümde başvurdum bakalım işe yarar mı 😀

• Bu senede alışkanlıktan vazgeçmedik başvurumuzu tamamladık. Herkesin gönlüne göre versin. Umarım hepimiz için güzel bir süreç olur.

• @Yıldıray81 En güzel totem bence bu. Umarım size çıkar.

• bu ay içinde bebeğimiz kısmet olursa doğacak başvuruda ne yapmalıyım ? doğum sonrası mı başvuru yapayım onun fotosunu çekemem şimdi başvursam sorun olur mu

• Telefondan greencard çekilişine katılabilir miyim fotoğrafım hazır bu konuda bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim

• ⭐⭐

@fofty-güzelbey, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Telefondan greencard çekilişine katılabilir miyim fotoğrafım hazır bu konuda bilgisi olanlar cevaplarsa sevinirim

Telefon veya bilgisayar farketmez, elbette katılabilirsiniz.
    Soruları dikkatlice okuyun, cevaplarınızı defalarca kontrol edin, success yazısını görünce de confirmation number'ı not etmeyi unutmayın, yeter.

• ⭐⭐

@Erdem-AKDEMİR başvurduğunuz tarihte durumunuz ne ise ona göre başvurmanız gerekiyor, yani kendiniz ve eşinizin bilgilerini gireceksiniz. Eşiniz de kriterleri karşılıyorsa (eğitim durumu ve diğer şartlar) eşiniz adına da ayrıca başvurun ve oda sizi ekleyecek başvurusunda, şansınızı x2 yapacaksınız böylece.

Çekiliş kazananı olursanız bebeğinizi sonra dosyanıza eklersiniz. Şimdiden bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle 🙏🏻🧿🍀

• @ATS16 Hocam sizin Amerika'daki hayatınız nasıl gidiyor? Güzel mi Amerika?

• Gencligini kurtarmak maksadiyla aileminde destegiyle 2008 dogumlu 12.sinif olarak basvurdum arttirabilecek babayigit varmi? Cikarsa vize alirsam gc ile giden en genc kisi oluyormuyum acaba (kendisine cikipta)

• ⭐⭐

@yasinyasa henüz Türkiye’deyim, göç hazırlıklarına devam 🙏🏻🍀🧿

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

52

49.1k
Users

4.7k
Topics

468.6k

| | | |