Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @sadikcagan öncelikle gerçekten sizi tebrik ederim sırf şanslarını denemek için bile gitmeyeceklerini bildikleri halde başvuranlar var

• Ben giriş yaptım fakat okul derecesi ve bazı girişlerde donma olan oldumu işaretleme yapamıyorum neden acaba

• eğitim seviyeleri ve bekar evli kısımlarında kutucuk yok bende acaba kontrol edip bakan olabilirmi

• @Ecehzr Chrome'da sorun yok. Önbelleği temizle.

• @Ecehzr Chrome'da güncelleme kaynaklı sorun olabiliyor ben de yaşadım aynısını. Chrome' u güncelle ve kapatıp tekrar aç ya da farklı bir tarayıcıdan başvuru yapmayı dene.

• Hepimize başarılar. mayıs sonuna kadar bakalım neler olacak

• Geri sayım getirsin adminler lütfennnn @admin

• Dostlar eğitim ile ilgili bir sorum var lütfen destek olur musunuz ?

Şu anda Ön lisans mezunuyum.
    Açık öğretimden 2 yıllığı 4 yıllığa çevirdim. Son sınıftayım ve mezun olmak için tek dersim kaldı.

Aşağıdaki seçeneklerden hangisini işaretlemeliyim?

(1) Primary school only
    (2) Some high school
    (3) High school diploma
    (4) Vocational school
    (5) Some university courses
    (6) University degree
    (7) Some graduate-level courses
    (8) Master’s degree
    (9) Some doctoral level courses
    (10) Doctorate

• @tanerkaya Hangi okuldan mezun olacaksan o dalı seç. yani diyelim ki green card kazandın ve o süreye kadar üni mezunu olucaksın. öyle işaretle çünkü çıktığında zeten elinde diploma olacak.

• @Cyclist1218 Merhaba, crazycell'in önerisini dinleyebilirsin.

Başlık şurada açıldı:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/215/öğrenciler-eğitim-durumunda-hangisini-seçmeli

• @tanerkaya başvuru bulunurken şuan güncel bilgileri yazarsın kazandığın zaman ds260 formunu doldururken ona göre güncel bilgilerini yazarsın.

Yanlış bilgi vermeyim

1. orta okul mezunu
    2. lise terk
    3. lise mezunu yada meslek lisesi mezunu
      4.meslek yüksek okulu mezunu
      5 üniversite terk
      6 4 yıllık bitti ise
      7 yüksek lisans terk
      8 yüksek lisans bitti ise
      9 doktora terk
      10 doktara mezun

bilgilerim bu şekilde eğer bir yanlışım varsa bilen bir kişi düzeltirse sevinirim

• @Ecehzr, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Cycraft o kadar doğru ki hayatın merkezine oturtmayin hayatımıza devam etmeli farklı planlar yapmaliyiz bence ilk basvuruda çok üzülen biri olarak yazıyorum

şuan başvuru yapacağım tek niyeti aklımda soru kalmasın,çıkmayacağını biliyorum lakin ileride ya o sene başvursaydım sorusu kalmasın diye yollayıp geçeceğim

• selamlar chrome onbellegı sıldım baska tarayıcıdanda yaptım ama sorun cozulmedı The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.
    SUANDA BASVURU ALINMIYOR SANIIRIM SITE COKTU
    Your support ID is: 8900719654447396022

[Go Back]

• @BloodWorm lise mezunu iseniz lise mezununu işaretlemeniz gerekli elinizde en son ne diplolması varsa onu işaretleyin kazanırsanız ds260 formunu doldururken güncel durumunuza göre doldurursunuz

• site çöktü arkadaslar The requested URL was rejected. Please consult with your administrator.uyarısı verıyor

• Merhaba, Meslek Yüksekokulu mezunu olduğum e-devlet'te görünüyor ancak daha diplomam basılmadı 1 aya falan basılacakmış başvuruda Vocational School seçmeliyim değil mi?

• ⭐⭐

Ne kadar tuhaf geliyor bazen her şey. Birkaç yıl önce ne kadar farklı fikirlere, hayallere sahiptim. Şimdi bambaşka hayaller ve hedefler. Abd'ye gitmek, orada yaşamak ne çok isterdim. Gece ve gündüz hayal kurardım. Hep o sokaklarda düşlerdim kendimi. 26 yaşında biri olarak şimdi bakıyorum kendi ülkemde kendime ait bir ev, sevdiğim kadın, bize yetebilecek kadar bir gelir. Sevdiğim herkesin yanında olmak. Onları özlediğim zaman en fazla birkaç saat içerisinde onları gidip görebilmek. Para biriktirdikçe de istediğimiz herhangi bir ülkeyi gezmek. Çok daha ağır basıyor artık bunlar. Tabii ki yine en büyük hayalim baştan sonra ABD'yi görmek. Fakat yaşamak değil gezmek. İnşallah hepimiz en kısa zamanda en güzel şekilde hayallerimizi gerçekleştiririz. Şimdiden çekilişe başvuracak herkese hayırlı olsun. 🙂

• @emreo O yıl bu yıl, haydi inanıyoruz hep beraber... 😄

2026 yılı başvuranlarının yerleşmeyi düşündüğü eyaletler/şehirler belli mi? Size bu kararı verdirten özellikleri ne oldu? ✍🏼

• ⭐⭐

@hashirama o sıcak ortamları sevmiyorlar buralarda uçak biletlerini falan satın alıp hepimiz uçakta yer alırken bize hayal kuruyorlar burada ciddi işler konuşuluyor geyik yapılıyor gerçeklere dönün falan diyenler olmuştu... milletinde zaten sıtkı sıyrıldı yok o sıcaklık artık evet.

• @Atlantis00 Evlenip çocuk sahibi olunca Amerika'da yaşama fikri tekrar ağır basacaktır, acele etmeyin 😁

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

52

49.1k
Users

4.7k
Topics

468.6k

| | | |