Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@sahin16 yüksek lisanstan atıldı diye bir seçenek olmayabilir mi?
    Size yapmanız gereken söylenmiş zaten elinizdeki en yüksek diploma üniversite diplomasıysa o u seçeceksiniz

Zahmetleriniz için teşekkür ederim. Niyetim tartışmak değil yanlış anlaşılmasın. Yüksek lisanstan tamamladığım derslerime dair transkript alabiliyorum e-devlet ve üniversiteden. Some graduates courses bazı yüksek lisans dersleri manasına geliyor ama resmi manası ne bilmiyoruz. Farklı yabancı sitelerde şu ifade yer alıyor : " Some Graduate Level Courses" simply means that you have completed some graduate level courses towards a graduate degree without actually completing the degree. That option specifically exists for people who are in the middle of their studies. The proof of that would be any official transcript from the university which shows your participation in those courses. " Yani çoğu kişinin kafasını karıştırmasına rağmen lisansüstü ders aldığıma dair transkriptimin olması bu seçeneği işaretlememi gerektirmez mi? Videoda da yüksek lisans terk iseniz bunu işaretleyeceksiniz denmiş örneğin. Ben seçimimi bu yönde yapmış bulundum. İlk tavsiye ve videodan sonra. Olmamışsa seneye doğrusunu yapalım. Teşekkür ediyorum.

• Green carda başvurmaya yaklaşık 1 ay önce karar verdim. Nedir ne değildir hiç bilmiyordum. Başvuruyu başlar başlamaz yaptım. Bakalım sonumuz ne olacak

• Hepimiz için hayırlısı olsun arkadaşlar bu yılda başvurumuzu yaptık...

• ⭐⭐

@sahin16 bol şans 🍀 çekilişte kazanan olursanız size sorulacak ve talep edilecek olan fiziken elinizde olan en yüksek derecedeki diplomanız. Şu an ki durumunuza göre de en yüksek elinizde olan diploma üniversite diplomanız var.

ABD sisteminde süreç beyana istinaden ilerliyor, zamanı gelince ve sorgulanınca da fiziken kanıtlamanız talep ediliyor beyanınızı

• @ATS16 teşekkür ediyorum. Yabancı sitelerde de minimum kriteri karşıladığınız sürece gerisinin pek önemi yok gibi belirtilmiş. Daha önce dediğiniz gibi lisans mezuniyetide seçilebilir, tanskript alabildiğiniz sürece diğer seçenekte seçilebilir diye pek çok yerde okudum. Dilekleriniz için teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐

@sahin16 amacım tartışmak değil zaten. Some graduate lessons seçebilirsiniz, university degree seçebilirsiniz bir önemi yok ikiside doğru sizin için takılmanız gereken bir nokta değil yani

• Arkadaşlar bişey soracağım.Geçen kayıtta nasıl yaptım hatırlamıyorum ama ismim : " İ " harfi ile başlıyor I harfi ile mi yazmalıyım yoksa küçük i ile mi ?

• @Witch-Lilith ben küçükle yaptım kendisi I olarak yapıyor sonuç sayfasında

• @EminAbi Teşekkürler . Yaptım başvuruyu bakalım hayırlısı ile sonuç neyi gösterir ise 🙂

• @Witch-Lilith rica ederim. Hayırlı olsun sonuç güzel olsun.

• Merhaba herkese kolay gelsin
    1- gecen seneki foto ile katilabilir miyim nede olsa cikmiyo 200 300 masraf etmiyim
    2 -yonergeleri komple okumama gerek varmi herhangi bir fotograf vb kural degisikligi oldu mu
    3- gecen sene kac kisiye cikti ve gittiler datasi var mi?
    4-ilkokul badime gecen sene cikti ve gittiler, 16 yildir bana cikmiyor yine deneme enerjisi verdi bana.

Iyi gunler ve Tr de bol akil sagligi dilerim

• @kalimero 1-Fotoğrafı ben çektiriyorum ne olur ne olmaz diye, kendin evde de çektirebilirsin. Ben uğraşmak istemiyorum evde şahsen
    2-Yönergeler hala aynı diye biliyorum.
    4-Umudunu yitirme diyim.

• ⭐⭐⭐

@kalimero masraf etmeden evde kendiniz çekebilirsiniz.

Önceki seneki fotoğrafınızıda kullanabilirsiniz (bu tabii ki önerilen değil) şahsen biz önceki sene kullandığımız fotoğrafı kullanarak başvurduk ve kazandık

• ⭐⭐

@diablo_ercan Valla en son mayıs ayında çöktü saatlerce, bunlar da ösym gibi 1-2 saat millet erken girsin diye değiştirmezler sunucuyu bence 😁 Websitesi hit sayılarından aslında bakabiliriz kaç kişinin dv ye tıkladığına ama sanırım 1 ay geçmesi gerekiyor görebilmek için ücretsiz sürümlerde

• Başvurmak için acelemiz yok. Herkes başvurusunu yapsın. Ben 1-2 hafta sonra yapacağım.

• Geri sayım sayacımızı istiyoruz 🙂

• ⭐⭐

@kalimero merhabalar

1- istersen kız kulesi fotoğrafı çek sistemin kabul edeceği fotoğraf özelliklerini içeriyorsa sistem kabul eder. Geçmiş yılın kılavuzlarında ve yeni güncel dv2026 başvuru kılavuzunda ısrarla belirtilmiş senin bileceğin iş.
    Ekran görüntüsü 2024-10-03 085818.png

2-şuan için her hangi bir değişiklik olmadı. ama okuyun ilginiz yoksa yolun başındayken hiç bulaşmayın daha iyi. bilinçli katılımcı olmak daha iyi. (herkes için geçerli lafım sırf size değil yanlış anlamayın)

Kazanılması zor olan bu çekilişi riske atıp Yılda bir kere açılan başvuruya Katılımcıların göstereceği özen buysa nasıl biliyorsanız öyle yapın 😃

hakkınızda hayırlısı olsun iyi günler.

Not: Bu heyecanımız başvuru sayfası açıldı ve sonsuz başvuru döngüsü için başvuruyoruz 😃

• Arkadaşlar ben lise mezunuyum ve şu anda bir önlisans bölümü okuyorum. Başvuru yaparken "lisans terk" seçeneğini mı işaretlemeliyim, yoksa henüz diplomamı almadığım için sadece "lise mezunuyum" seçeneğini mı işaretlemeliyim?

• ⭐⭐

@newbie97 ben bilmem başvuran çok. takılmayın site yoğun ya da değil algısına. yoksa çoktan oradaydık 😃

• Arkadaşlar her sene fotoğraf olayı bence çok zaman alıyor. eski fotoğraf olur mu? evde çeksek olur mu? boyut kaç olacak? vb bir sürü sorular görüyorum

Yaklaşık sürecinizi kazanırsanız yapacağınız masrafı herkes az çok tahmin ediyor şanslı isen ankara mülakat alırsan 2 kişik bir aile için minumum 3k usd şanslı değil dosya taşıma yapacağım dersen de 4k ile 8k arası bir usd harcamanız olacak sebebi ne amerikada yeni hayat kurmak için yada hayallerinizi gerçekleştirmek için bu kadar masrafı göze alıp düzeninizi bozup dilini dinini kültürünü bilmediğiniz bir ülkeye gitmeyi göze alıp bir hafta sonu 30 dknızı ayırıp fotoğrafçıya gidip başvuru fotoğrafı çekinmek istemiyorsunuz anlamış değilim en faza 200tl verirsin (6usd ) bana çok komik geliyor

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

46

49.1k
Users

4.7k
Topics

468.6k

| | | |