Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Yine geldi mi o gün? El alışkanlığı formu doldurdum gönderdim 🙂

• Kız arkadaşımla başvuru yapacağız çekiliş çıkarsa nikah yapsak olur mu? Başvuruda eş kısmına birbirimizi yazmak gerekiyor mu?

• Merhabalar, üniversite 1. sınıf öğrencisiyim ve dolayısıyla hiç ders bitirmedim, hatta hiç sınava bile girmedim. Bu durumda eğitim durumum "High School degree" mi "Some University Courses" mı olur?

• Evreni telkin ettim bu yıl çıkıyor 😏

• ⭐⭐⭐

@C-Ayanlar başvurunuzu doğru bir şekilde yapın ondan sonra forumda ds formu nasıl doldurulur videosu var onu izlerseniz sorularınıza cevap bulacaksınız

• ⭐⭐⭐

@okanatan münasip olanı sakalsızdır 😂
    Şaka bir yana sakal sizinse sorun yok

• ⭐⭐⭐

@Cinovic şu anda evli misiniz? Tahminimce değilsiniz, o zaman neden olmayan bir durumu varmış gibi göstereceksiniz. İkinizde bekar olarak başvuru yapacaksınız evli değilseniz şu anda

• ⭐⭐

@Volkan-Ares-0 fotoğrafınızı Google’da aratacağınız tsg photo tool üzerinden test edin, yeşil approved sonucunu veriyorsa ve gözünüzün üzerinde kaşınız varsa sorunsuz başvurabilirsiniz. Bol şans 🍀🧿🙏🏻

• ⭐⭐

@sahin16 elinizdeki en yüksek diploma ne ise onu seçeceksiniz, yüksek lisanstan atıldıysanız elinizdeki en yüksek diploma üniversite diploması olsa gerek. “University degree” seçeceksiniz. Bol şans

• ⭐⭐

@Cyclist1218 high school degree 👍

• Herkese bol şanslar. Herkesin gönlüne göre olsun 🙏☺️. Ben kaç seferdir hep erken başvuru yapıyordum bu sefer sona doğru yapacağım. Belki olur 😬

• @ATS16 Teşekkür ederim

• bu sene yoğunluk baya az galiba,geçen sene başvuru günü sayfa 20-30 ilerlerdi bu sene 2 ilerlemiş,site de ilk defa çökmedi

• Gelenekselleşmeye giden süreçte yeni başvurumuzu yaptık hayırlı uğurlu olsun. Herkese bol şans 🙏😇

• siteye sadece yeni fotoları yükledim tarayıcı artık diğer bilgileri ezberlemiş otomatik doldurdu 😄

• @emreo deme be yoldaş üzme bizi

• @ATS16, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@sahin16 elinizdeki en yüksek diploma ne ise onu seçeceksiniz, yüksek lisanstan atıldıysanız elinizdeki en yüksek diploma üniversite diploması olsa gerek. “University degree” seçeceksiniz. Bol şans

Yüksek lisanstan atıldım. Some graduates degree terimi videoda da buradaki bir arkadaş tarafındanda önerilen seçim. Yanlışlık olmasın diye tekrar sorayım. Yüksek lisanstan atılan hangisini seçecek ?

• ⭐⭐⭐

@sahin16 yüksek lisanstan atıldı diye bir seçenek olmayabilir mi?
    Size yapmanız gereken söylenmiş zaten elinizdeki en yüksek diploma üniversite diplomasıysa o u seçeceksiniz

• Ey ahali! geldi çattı o büyük gün keyifler yerinde mi , başladı yine bizim mesai

Gönlünüzü ferah tutun

Tüm yoldaşlarıma saygılar sevgiler 🇺🇸 🇺🇸

• ⭐⭐

@Cycraft Başvuranlar sadece bu forumdan ibaret değil. ayrıca yoğunluk olmamasının sebebi sunucularını geliştirmiş olabilirler.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

51

49.1k
Users

4.7k
Topics

468.6k

| | | |