Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• İnanılmaz derecede çıkması imkansıza yakın bir çekiliş olmasına, hatta çıksa bile cn sı çok düşük olması gereken bir çekiliş olmasına rağmen insan yine de umutlanıyor işte 🙂

• Yeni bir heyecana daha başlıyoruz bugün itibariyle zaman kimilerimiz için çok hızlı geçerken kimilerimiz için çok yavaş geçecek o gün geldiğinde acaba kazandım mı diye bakarken yaşadığımız heyecanı tarif etmek mümkün değil hayal kırıklığı da tarif edileme bu sene 3 denemem daha kaç kez denerim bilmiyorum sabırsızlıkla bekliyor olacağım 🙂

• @Yıldıray81 inşallah talihli olursunuz.

• @cemal1153 Amin çok teşekkürler. Can-i gönülden isteyen ve hakkında hayırlı olacak olan herkese inşallah

• @tanerkaya Öyle düşünmeyin. Benim ofis arkadaşımın kayınvalidesi GC talihlisi olarak San Diego'da yaşıyor. Çevremde böyle benzer örnekler var, o yüzden umutları diri tutmak gerek.. İmkansız diye bir şey yok.. En azından benim için öyle..

• @T-C-Kubilay-Dikici Ben seni kazandı gitti sanıyordum ya 😞

• @asariel yok maalesef şans yüzümüze gülmedi 2 senedir. bu sene bakacağım eğer turist vizesi alabilirsem aralıkta görüşmem var 2025'de şans yüzümüze gülmezse bu sefer tatile gideceğim gezip görüp geleceğim sonra eb3 için araştırma yaparım 🙂

• Gerçekten bu karta ihtiyacı olan insanlara çıkması dileğiyle..

• @tanerkaya çok zor evet ama çıkması nasıl imkansız olabilir her sene türkiyeden kaç kişiye çıkıyor.ben şimdiye kadar 10 sefer başvurdum ama ne yazıkki çıkmadı.😀

• formu küçük harfle mi büyük harfle mi doldurcaz

• ⭐⭐

Soooon 12 dakika, hazır mısınız 😁 site çökecek

• Merhabalar, sisteme yüklenilecek fotoğrafta biraz uzun sakal sorun teşkil edebilir mi ? Uygun olanı nedir acaba?

• Haydin geçmiş olsun, hayırlısı ne ise en güzeli olsun.

• Arkadaslar fotografin herseyi uygun sadece fotografcida cektirdim bu arada arka plan bembeyaz ve dahada onemlisi kaşimin biri asagida cikmis sorun yaratirmi?

• Merhabalar. Yüksek lisans okuldan atılma için hangisini seçeceğiz?

• Hangi gün başvurmayı düşünüyorsunuz?

• ⭐⭐

Şaşırtıcı bir şekilde site çökmedi... Bu iyi bir şey bence

• Site çökmedi. İlk günden başvuruyu yaptık. Gerisi şansa kalmış.Eski heyecan yok artık

• @sahin16 Merhaba "Some Graduate Level Courses" uygundur.

Forumun videosunu izleyerek doldurmanızda fayda var.

• @Ozden-0 teşekkür ederim. İzlemiştim. Terk ile atılma arasındaki fark soru işareti yarattı. İyi akşamlar.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

61

49.1k
Users

4.7k
Topics

468.6k

| | | |