Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @newbie97 valla beni atlet değil, dürümcü önlüğü bile kurtarmaz. Henüz deneyimlemedim mangal yakmayı 😅

• Arkadaşlar bu dönem çekilişte her şey herkesin gönlünce olsun.

• Green Card Başvuruları 2 Ekim'de başlıyor lakin kimse bu mevzuyu konuşmuyor. Çok ilginç gerçekten.

• ⭐⭐⭐

@melihguney

Bugün 30.09.24, ABD konsoloslukları için mali yılın son günü, DV2024 diversity visa (green card lottery) kazananları için vizelerini alabilecekleri son gün (yıl fark etmeksizin her yıl böyle oluyor), bugün mesai bitimine kadar vizesini alamayanların hakkı ne yazık ki yanacak.

DV2024 kapsamında tüm dünyadan çekilişe başvuran kişi sayısı 22.185.619 ve Türkiye doğumlu kazanan kişi sayısı 3.684.

DV2024 sürecinde ABD'nin Ankara konsolosluğu EU kıtasından kazanan sadece toplam 472 dosyaya randevu verdi, her bir dosya içerisinde çok çok iyimser bir ihtimal ile 2,5 kişi olsa bile toplam mülakat alabilen kişi sayısı 1.180. Yani kazanan kişi sayısının %30'u ancak mülakat alabildi.

02.10.24 tarihinde başlayacak DV2026 başvuru sürecinde başvuracak kişilere bol şans 🍀 Maddi (vize sürecindeki harcamalar, olası ABD'ye göç etme esnasında seyahat & hayat düzeni kurulumu ve orada ilk bir yıl sanki iş bulamayacakmışsınız gibi düşünerek yapacağınız maddi planlama) ve manevi (İngilizce, eğitim durumu) olarak adayların kendilerini hazırlaması yararlarına olacaktır.

• Yeni bir dvden hepinize merhaba 🙂

• Günaydınlar

• yarın bizler için yılın ilk günü

• 2 eylülde başvuruların başlayacağı bilgisi doğru mu? Ben göremedim başvuru takvimini

• ⭐⭐⭐

@Cemda başvuru başlangıç tarihi 02.10.2024, yönergeye buradan ulaşabilirsiniz. Bol şans

• Merhabalar.uzun süredir forumda pek yoktum.şartlar yüzünden 2 senedir başvuru yapamıyorum.2 sene daha yapamam.çünkü çıksada gidemem.2 sene sonra gene başvuru yapmaya başlayacağım.aslında en büyük hayalim ve tek hayalim diyebilirim.eninde sonuda gitmeyi istiyorum.40 yaşında iki çocuklu bir aileyiz.ilk başvurumu 1999 da yapmıştım.tabi ozaman mektupla başbuvuluyordu.daha sonrada 2007 den gene başvurmaya başladım.toplam 10 sefer başvurmuşumdur ama ne yazıkki bir türlü çıkmadı.bukadar mı şans olur insanda.

• @ATS16 Teşekkür ederim

• ⭐⭐

@sadikcagan Çıksa da gidemeyeceğinizi bilerek başvuru yapmamanız ince bir davranış. Olsun yine de başvuru yapayım diye düşünmemişsiniz. Her şey gönlünüzce olsun, inşallah tüm hayallerinizi gerçekleştirirsiniz.

• ⭐⭐

@sadikcagan Valla bu senaryonun daha beterini ben yaşadım :)) Bol şans.

• @Atlantis00 başkalarının şansına mani olmamak için başvurmuyorum.bir kişi bit kişidir.daha önce başvurduklarımda çıksa kesin gidecektim.iki üç sene çıksa kesin giderim.

• @Riethian
    Nasıl bir seneryo merak ettim

• ⭐⭐

Bugün itibariyle dişçi serüvenime yine start verdim, iyi haber 2 değil 1 dişim kanal olacakmış

• Merhabalar,
    Eşimin adında ve soyadımızda Türkçe karakterler bulunmakta. Başvuru yaparken Türkçe karakterler ile mi yapmalıyız ? Bu konuda bilgi sahibi olan var mı ?

• @sadikcagan evet. o zamanlarda mektupla başvuru vardı. yanlış başvurudan bir kaç milyon insan diskalifiye oluyordu.

• ⭐⭐

@sadikcagan 2002-2024 arası aralıksız, son 10 yıl da eşli bir şekilde başvurdum ama bana mısın demedi :)) Öyle bir senaryo 🙂

• ⭐⭐

This post is deleted!

Benzer Başlıklar

• 22191
  • 30804
  • 16546
  • 22394
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

94

51.2k
Users

4.8k
Topics

475.6k

| | | |