DV2026 Green Card çekiliş başvuru tarihleri 2 Ekim - 5 Kasım 2024 olarak açıklandı. Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu için buraya tıklayın.
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @newbie97 Bende ilk pasaportumu çekiliş öncesi almam birazda şans getirsin diye aslında belki şansı bereketi ile alırım İLK pasaportumu 🙂 luck

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@hayallerabd Numerolojiye bir göz atın hocam, mesela benim doğum günüme göre 2025 yılı da 5 sayısına denk geliyor, 2025 şanslı olmalı benim açımdan 😁 bu arada ciddi ciddi 1 arkadaşım ve ben baktık kapı numaralarına göre cidden içerisindeki insanları yansıtıyor

gün/ay/yıl olarak da toplam sonuç 5 çıkıyor.. bence bu tamamen benim şahsi şanssızlığım.. 😬
    numerolojinin bir sürü detayı var tabii ama ilgilenmek lazım.. maalesef benim hiç ilgilendiğim, anladığım şeyler değil.. ☹

• ⭐⭐

@Witch-Lilith Hadi inşallah pasaportu almak kolay iş asıl zor olan onu doldurması, ne kadar mühür o kadar iyi 😁

• ⭐⭐

@hayallerabd 2025 yılına göre bakın birde örneğin 1998 de doğduysanız onu silip 2025 yazın öyle hesaplayın bakalım 2025 size neler getirecek

• ⭐⭐

Herkes bakıyor kimse bir şey yazmıyor buraya anlamadım 😁

• @newbie97 inşallah 2026 da greencard çıkar size

• ⭐⭐

@cemal1153 çıkmazsa bavulumu toplayıp ben gitcem hocam o yüzden keyfi bilir abd nin heyecan sıfır bu yüzden

• @newbie97 herşeyin hayırlısı bize ilk çıktığında hemen gidiliyormus sanıyorduk öyle değilmiş büyük bir çalışma gerektiriyor bakalım ne olacak

• ⭐⭐

@cemal1153 Dosya taşıyın hocam öyle gözünüzde büyütmeyin, alamazsınız edemezsiniz taşıyamazsınız diyenlere de aldırmayın biraz bütçenizden yer ama taşırsınız illaki

• @newbie97 taşıdık eşimle tek birikimimiz bir ev onu satıp yol parası falan yapacaz her imkanı kullanacaz

• ⭐⭐

@cemal1153 Tebrikler hangi ülkeye taşıdınız

Eğer eviniz dolar bazında güzel bir meblağ ediyorsa orada orta halli bir ev bile alabilirsiniz, bence kira tamamen yük ondan bir an önce oradan ev sahibi olmaya bakın

• @newbie97 güzel başlangıç için bir aileye 40 bin dolar lazım o kadar var

• ⭐⭐

@cemal1153 İyi bir meblağ sayılır hocam düzen kurarsınız araba vs alırsınız üstüne artar

İşi vs sorun etmeyin her türlü bulursunuz çalışma izniniz olduğu sürece

• @newbie97 evet ssn olursa iş bulunur şu an hayattaki tek isteğim randevu almak

• ⭐⭐

@cemal1153 Nasipte varsa alırsınız hocam

• @newbie97 tabi herşey nasip kısmet

Herkes bakıyor kimse bir şey yazmıyor buraya anlamadım 😁

ne yapalım öylesine ara sıra bakıyorum yazmaya üşeniyorum.. 🙂

• ⭐⭐

@rnc Okuyacak bir şey vardır diye giriyorum sıfır bildirim, hiç yeni insan gelmiyor nedense hep eskiler var onlar da girmiyor artık. Yenilerin bir ses vermesi lazım başvurular başlamadan mangal başı kim olacak o bir çıksın aradan 😁

@rnc Okuyacak bir şey vardır diye giriyorum sıfır bildirim, hiç yeni insan gelmiyor nedense hep eskiler var onlar da girmiyor artık. Yenilerin bir ses vermesi lazım başvurular başlamadan mangal başı kim olacak o bir çıksın aradan 😁

Yenilerden anca başvurdum çıktı napmam lazim diye gelenler gelir başka kimse gelmez. 😂

• ⭐⭐

@rnc Kazanan çok ilkokul mezunu var bu arada onlar napıyor acep 😁 ciddi ciddi şanslarını deniyorlar mıdır yoksa o kadar parayı sağlık muayenesine vs vermeye çekiniyorlar mıdır

Forumda vardı geçen biri ilkokul mezunu ama dosya taşımaya uğraşıyordu ona noldu acep

svp puanının yeterli olması çok düşük ihtimal çok az mesleği yeterli görüyorlar puanlamaya göre

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

105

47.1k
Users

4.7k
Topics

459.7k

| | | |