DV2026 Green Card çekiliş başvuru tarihleri 2 Ekim - 5 Kasım 2024 olarak açıklandı. Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu için buraya tıklayın.
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc Git elini yüzünü soğuk suyla yıka uyanır uyanmaz bak nasıl etki ediyor

kahve yerine limonlu su da içebilirsin ben bazen sabah kalkar kalkmaz iyot içiyorum mesela

bende onlar etki etmez. Hatta çogu zaman kahve bile etki etmez. 20 tane üst üste ağır kahve içsem geçer gene uyurum. 😂 işin tuhafi hiç aşırı kafein vs tüketmedim hayatimda. Daha dogrusu hiçbirşeyin aşırısını tüketmedim ama böyleyim 😅

• ⭐⭐

@rnc kahve uyutmaz yalanı cidden var bu arada üst üste 3 kahve içsem yine de uyurum, uykuyu kaçırdığı açtığı felan külliyen yalan, her şey psikolojik 😁

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc kahve uyutmaz yalanı cidden var bu arada üst üste 3 kahve içsem yine de uyurum, uykuyu kaçırdığı açtığı felan külliyen yalan, her şey psikolojik 😁

Benim arkadaş kahve içince hayatta uyuyamiyor. Bilmiyorum ama belki de pskolojiktir?. Ama ben kahve içtigimde rahat uyuyorum. Hatta uyku kaçıran şeylerin çogunu denedim hiçbiri işe yaramıyor 😂 Bilmiyorum belki beynim uykuyu seviyordur xD

• Her ne kadar bu sene başvurmayacağım desemde başvuru tarihi yaklaşında kürkçü dükkanına döndüm ama bu sene ilk kez başvururken korkum var
    Önceki başvurularımda eşimle gerekirse sokakta yatar yolumuzu bir şekilde diyorduk ama şimdi yolda bir bebeğimiz var bu durum biraz korkutyor ancak yinede başvuracağım. Şimdiden herkese başarılar.

• ⭐⭐

@asariel Asıl yoldaki çocuk için başvurmanız gerek 🙂 Şansıyla gelir umarım. Bahtı açık olsun.

• Valla başvurmama sebebimde o idi orada zor süreç daha da zor olur kısmı idi ama Türkiye de ki eğitim Guvenlik vs gibi kaygılar beni yine kürkçü dükkanına getirdi 😂

• @asariel, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Valla başvurmama sebebimde o idi orada zor süreç daha da zor olur kısmı idi ama Türkiye de ki eğitim Guvenlik vs gibi kaygılar beni yine kürkçü dükkanına getirdi 😂

Eger çıktı ve gittiniz. Zorlanacaksınız hatta şuanki durumunuzdan 10 kat fazla zorlanicaksınız , bunun yaninda çocuk da olduğu için böyle olucak.

• ⭐⭐

@rnc Tabi ki zor olacak. Kolay bir şey yok. Hele ki kızsa bu sıkıntılara değer bence. Sonuçta öyle veya böyle bir düzen sağlanacak. Aile bir bütün olduğu sürece psikolojik olarak rahat olunur. Şahsen 43 yaşımdan sonra kızım için girdim bu uğraşlara. Hobi olarak bildim bileli başvurdum ama artık mevcut şartlar nedeni ile zorunluluk haline geldi. Burada favori deyimlerimi kafada döndürerek hayata devam ediyorum :)) " Kervan yolda düzülür", "Su akar yolunu bulur." :))

• @Riethian, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc Tabi ki zor olacak. Kolay bir şey yok. Hele ki kızsa bu sıkıntılara değer bence. Sonuçta öyle veya böyle bir düzen sağlanacak. Aile bir bütün olduğu sürece psikolojik olarak rahat olunur. Şahsen 43 yaşımdan sonra kızım için girdim bu uğraşlara. Hobi olarak bildim bileli başvurdum ama artık mevcut şartlar nedeni ile zorunluluk haline geldi. Burada favori deyimlerimi kafada döndürerek hayata devam ediyorum :)) " Kervan yolda düzülür", "Su akar yolunu bulur." :))

Burada herhangibir sorumlulugum yok. Olsaydi muhtemelen şuankinden 10 kat fazla çalışırdım. 😅 Herkesin gönlüne göre olsun ben artik foruma öylesine giriyorum. Evdeki makinalar 7/24 açık benim öyle olunca forumda açık olunca ister istemez ne mesaj var diye bakıyorum 😅

• Arkadaşlar konuya paralel bir sorum var;
    Ben makine mühendisiyim . Merak ettiğim olay şu; Türkiye'de sanayi dendiğinde genelde İstanbul, Bursa, İzmir, Kocaeli gibi temel şehirler var. Her şehirde sanayi var tabi ama saydıklarım daha bi önde. Ben doğma büyüme Bursalıyım, burada çalışıyorum.
    Gaz-petrol alanında çalışmak istemiyorum (Tabi 8+/10 bir iş çıkarsa neden olmasın 😃 )
    Daha çok imalat,üretim yönündeyim.
    Kısaca Amerika'da bu eyaletler nereler sanayi şehri olarak?

• ⭐⭐

@rnc normalde 1 kilo çayda 1 kilo kahveden daha çok kafein var. Tabi 1 bardakta daha az var ama eğer kafein felan uyutmasaydı lazların hepsi uyanık olurdu 😁

• ⭐⭐

@asariel Başvurun geçin hocam 1-2 ay zorlanırsınız sonra yoluna girer her şey

• Bugün Pasaport için fotoğraf çekilmeye gideceğim.Pembe gömlek giydim şans getiriyor genelde pembe renk bana 🙂 Bakalım hayırlısı ile green card için güzel bir totem olur :)) -Not: aynı fotoğrafı green card çekilişindede kullanacağım 🐰

• Gel be pasaport zorunluluğu gel artık gönlümün efendisi çok uzak bir hayal ama bir ümit işte

• @Raskolnikov-0 gelirse var ya şansımız 2x hatta 3x artar

• @Raskolnikov-0, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Gel be pasaport zorunluluğu gel artık gönlümün efendisi çok uzak bir hayal ama bir ümit işte

pasaport zorunlulugu gelmiyecek. Trump başa geçse böyle birşey getirtse bile 1 yil sürer en az

• ⭐⭐

Pasaport zorunluluğunun gelmesi için birisinin geçerli bir sebeple dava açması lazım

Afrikadaki adam da haklı ben ankaranın dağından en yakın nüfus müdürlüğüne 2 saatte ulaşıyorum oradakiler nasıl gidip çıkartacak sürekli

• An itibari ile fotoğrafı cıkardım 🙂 Şuana kadar çıkardığım en iyi vesikalık fotoğraf oldu 🙂 Hiç oynamadı yüzümdekiler ile ama bebek gibi çıktım 😃

• ⭐⭐

@Witch-Lilith fotoğrafın dijital ham halini aşağıdaki web sitesinde test eder misiniz? Yeşil onay çıkıyor mu?

• ⭐⭐

@Witch-Lilith Doğru ışık çok önemli, bakalım ben çektirmeye gidince pasaport için nasıl çıkacak

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

100

47.0k
Users

4.7k
Topics

459.6k

| | | |