Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Günaydın.. Uzun bir aradan sonra uykumu alarak güne başladım dün birazda olsa esti bu yüzden enerjim yerinde iş yerinde verimli bir güne başladım 🙂

• Günaydın arkadaşlar 2026 serüvenimiz başlıyor bu meşakatli yolda herkese bol şans diliyorum, inşallah herkes USA hayallerine kavuşur ve her şey umduğumuz gibi olur.

• ⭐⭐

@serel Kazandığımız dönem olan DV2024'de fotoğrafçıda çektirmiştim, DV2023 başvurusu esnasında kendim evde çekmiştim. EB3 sürecinizi dikkatle okuyorum, DV2025 çekilişi sizin yılınız olur umarım 🍀

• ⭐⭐⭐

@serel bence hiç dışarıda fotoğrafçıyla uğraşmayın geçenlerde bu konu başlığında biri yazmıştı fotoğrafçıların ne kadar para istediğinide hiç gerek yok böyle bir masrafa evde kendiniz çekebilirsiniz. Katıldığım bütün çekilişlere evde fotoğraf çekildim

• @ATS16 teşekkür ederim inşallah 🙏🏻 🙂

• @Emre-Kurtulmuş biz iki şekli de denedik olmadı 🙂 bu sene de hiç içimden gelmiyor başvurmak o yüzden evde çekicez gibi duruyor zaten bulunduğumuz yerde ölçüleri anlatmak doğru şekilde çektirmek imkansıza yakın :)) haklısınız çıkacağı varsa çıkıyor

• @serel, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Emre-Kurtulmuş biz iki şekli de denedik olmadı 🙂 bu sene de hiç içimden gelmiyor başvurmak o yüzden evde çekicez gibi duruyor zaten bulunduğumuz yerde ölçüleri anlatmak doğru şekilde çektirmek imkansıza yakın :)) haklısınız çıkacağı varsa çıkıyor

Hayallerden vazgeçmek yok.. 🙂 Şu saatten sonra artik kendimiz için değil çocuklarimiz için birşeyler yapmalıyız. 🙂

• @rnc yok yok hayaller duruyor da çekilişten umudu kestim diyelim. bu sene bi de çıkıyomuş 😃

• @serel çıktığına mı yanalım, eb3 süreci için yaptığımız yatırıma mı yanalım? 🙂

• @Emre-Kurtulmuş benden kisi basi 250 TL istediler (5 kişi 1.000 TL olur demisti)

• @ebaris86 Gereksiz bir masraf olduğunu düşünüyorum. Ben fotoğrafımı evde çektim. Iphone 14 pro ile çekmiştik gün ışığında fotoğrafın gölge yapmamasına ve yüzün iki tarafının da aydınlığına dikkat ettik. Daha sonra bilgisayara alıp boyutlandırmalarını yaptık fotoğraflar üzerinde herhangi bir işlem yapmadık. 2. başvurumda çıktı. İlkinde de kendimiz çekmiştik Ikea'da beyaz ve ışıklı bir duvarın önünde çekmiştik onu da.

• @berkibirdinc sıkıntı orda zaten :))

• @serel, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc yok yok hayaller duruyor da çekilişten umudu kestim diyelim. bu sene bi de çıkıyomuş 😃

Hiç ummadigin yerden gelirmiş.. Bir bakmışsın 2026 sizin yılınız olmuş 🙂

• Geldi Eylül ayları gevşer umut bağları. Ah GreenCard ah, şimdi çıksan dert çıkmasan büyük dert.

• @berkibirdinc, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@serel çıktığına mı yanalım, eb3 süreci için yaptığımız yatırıma mı yanalım? 🙂

Olaya birde şu yönden bakmak lazim. Sonuçta çıktı ve gideceksiniz erkenden eğer bunun için fazladan bir 10000$ bedel ödüyecekseniz kesinlikle bu bedele değer. Geçmişte ki halim ve şuanki kafam olsaydi bir sıfır fazlasini öderdim. Ama şuanda artik hiçbirşey yapmak istemiyorum... 🙂

• evde fotograf cekecek olan arkadaslar icin kendi kullandigim yöntemi paylasayim,
    image.jpeg
    burada 1:1 modu secip (kare mod diye geciyor iosta) omuz en altta kalacak sekilde dik durarak ön kamerayla cekmistim daha sonra cektigim fotografi https://www.remove.bg/ bu siteye yükleyerek arkaplani silmistim bu sekilde yükledim ve talihli oldum. Nasil cekecegini bilmeyen arkadaslara fikir olabilmisimdir umarim.

• @rnc tabiki söylediğiniz doğru. daha erken gidebilmek ve gittiğinizde 1 yıl vasıfsız bir işte nispeten düşük ücretlerle çalışmak yerine Lottery çıkması, 10K veya daha fazla meblağlarda dolar yakmaya değebilir. Ancak şu da var; EB-3 sürecini bu yıl başlatmış olan adaylar için biraz daha mantıklı olabilir lottery fakat süreci geçen yıl başlamış arkadaşlara lottery den GC çıkarak gidecekleri zaman ile EB-3 sürecinin sonuna gelerek gidecekleri zaman hemen hemen denk dönemlere gelebilir. Tercih ve planlama burada bireylere ait tabi. kendileri ve aileleri için en doğru stratejiyi mutlaka planlıyordur herkes.

• DV 2026 başvurusunda bulanacak arkadaşlara bol şans diliyorum. İnşallah herkesin gönlünce olur.

Benim sizlere sormak istediğim bir konu var.

İnternette 2024 e kadar olan green kart istatistikleri bulabilir miyim ? Şansımızı görmek adına biraz araştırma yapmak istiyorum.

Ayrıca sanırım şu an da TR nin green karta başvuramama ihtimali var diye biliyorum. Ne kadar doğru bilgi tabi tartışılır.

• Arkadaşlar ben geçen sene bunu bilmiyordum . Bu sene öğrendim bunu bir kaç mail ile bir kaç kere başvuru yapabiliyormuyuz ya ?

• ⭐⭐

@Witch-Lilith

Yasa, her kayıt döneminde, herkes için sadece bir başvuruya izin vermektedir. Dışişleri Bakanlığı birden çok sayıda yapılmış kayıtları tespit etmek için gelişmiş bir teknoloji kullanmaktadır. Birden fazla başvuru yapan katılımcılar diskalifiye olacaklardır.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

176

48.1k
Users

4.7k
Topics

464.5k

| | | |