DV2026 Green Card çekiliş başvuru tarihleri 2 Ekim - 5 Kasım 2024 olarak açıklandı. Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu için buraya tıklayın.
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ebaris86 Bu paraları vermek gerçekten mantıklı bir iş değil. Evde çekmek her halükarda daha iyi, sanırım ben de ev ortamında halledeceğim gibi duruyor

• Sıkıcı bir ve nemli pazar sıcak nemli Samsun akşamından herkese selamlar yine yarın iş günü ve Green card çekilişi gittikçe yaklaşıyor geliyor gelmekte olan Amerikan rüyası çekilişi bütün duaları okuyun o güne kadar ve çekiliş gününe kadar aklımda 2 yer var ya Minnesota (soğuk bir yer olduğu için) yaz mevsimini hiç sevmem new hampshire sıcak insanı değilim soğuk havaların adamıyım ❄ güvenli eyaletler olduğu için genelde suç oranı düşük olduğu için 😁 buralarda yaşayan arkadaşlar olursa deneyimlerinizi beklerim forumdaşlar

• ⭐⭐

@muratalper55 Burada da nemden geçilmiyordu şimdi yağmur yağdı nemi bıraktı biraz, kış gelse rahatlasak vallahi bir bitmedi bu sıcaklar

• ⭐⭐⭐

@ebaris86 boş yere dışarda para vermeye gerek yok evde kendiniz çekin gitsin boşa masraf etmeyin, fotoğrafçılar için ekstra gelir kapısı oldu resmen dışarda lottery için fotoğraf çekilme mevzusu

• @newbie97 yağmur yağdı ama benim durum hala bu

• Türkiye’den Amerika’ya çok fazla kaçak giriyor videolardan etkileniyorlar gc kaldırılmaz umarım..

• Dv2026 sohbet odasının başlarına baktım da, tanıdık çoğu kişi ya başvurmayacağım artık diyip veda etmiş ki bunlardan biri @ibrahimasar abi etkileyici yazısı ile veda etmişti zaten, diğer tanıdık kişilerde ya uzaklaştı ya umudunu kesti..

Kendi adıma bu kart bana çekiliş kaldırılmaz ise min. 3-5 sene daha garanti çıkmayacağını hissediyorum. Her sene insanın umudu biraz daha kırılıyor, tabi forumu bırakıp başvuranlar da vardır bilemeyiz.

Ben kendime baktım 3,5 ay foruma girmemişim, ama bu öyle meret ki kendisini hatırlatıyor aklınızdan hayatınızdan çıkarmanız mümkün değil, hiç ummadık anda Amerika diyorsun aklına geliyor ve yine belki olur umudu..

Herkes gibi bende boş durmayacağım elbet, b planıma geçmeye çalışıyorum fakat bu uğurda Amerika için güvencem olan parayı harcayarak yapacağım bunu, o sene bana çıkarsa inek şabanın dediği gibi kör talih derim :))

Amerikan rüyasını ve gc’yi bekleyecek halim kalmadı arkadaşlar çünkü bu kart çok isteyene çıkmıyor, hayatımı askıya aldığım yeter zar atacağım ya tutacak ya batacak hoş batsa bile şuanki ölü hayatımdan daha kötü olamaz herhalde

Koşturmaya devam uğraşmaya devam umut etmeye devam o Amerika’yı görmeden ölmeyeceğiz elbet! ✔

• ⭐⭐⭐

@JesusLord çok isteyene çıkmıyor noktasına katılmıyorum çünkü herkese çıkabiliyor tamamiyle şans Kimin daha çok isteyip istemediğini bilemeyiz.
    Her zaman için bunu söylüyorum bu çekiliş hiç bir zaman bel bağlanacak bir şey değil başvurulup unutulması gereken bir süreç

• Herkese günaydin. Şu sıcaklar bir bitsede kurtulsak öldük artik 🙂

• ⭐⭐

@JesusLord Ben bile etkilendim öyle düşünün 😁

Şu an 15 bin pounda ingiltereye kaçak taşınıyor ülkemizden. Baya da rahat taşınıyor böyle takım elbise giyseniz kırışmaz bile o derece. Aynı durum abd için de geçerli özellikle işin kartel boyutu ile millet sıkıntısız geçiyor, özellikle orada bir tanıdık akraba vs varsa geçince de sorunsuz hayat sürüyorlar. İltica başlatanların mahkemeleri yıllar sürüyor yani ülkede öylece duruyorlar yıllarca. İlticadan red alan kanada ya gidiyor orada deniyor vs diye liste uzar da gider. Bizde burada gc deniyoruz işte ama bu da benim son senem bende alıcam bir sırt çantası bakıcam yoluma 😁 Artık alamanya mı olur abd mi olur o zaman göreceğiz 😁

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@JesusLord Ben bile etkilendim öyle düşünün 😁

Şu an 15 bin pounda ingiltereye kaçak taşınıyor ülkemizden. Baya da rahat taşınıyor böyle takım elbise giyseniz kırışmaz bile o derece. Aynı durum abd için de geçerli özellikle işin kartel boyutu ile millet sıkıntısız geçiyor, özellikle orada bir tanıdık akraba vs varsa geçince de sorunsuz hayat sürüyorlar. İltica başlatanların mahkemeleri yıllar sürüyor yani ülkede öylece duruyorlar yıllarca. İlticadan red alan kanada ya gidiyor orada deniyor vs diye liste uzar da gider. Bizde burada gc deniyoruz işte ama bu da benim son senem bende alıcam bir sırt çantası bakıcam yoluma 😁 Artık alamanya mı olur abd mi olur o zaman göreceğiz 😁

Kaçak iş sıkıntı. sıgıntı gibi yaşıyorsun ve hayatın ne getireceği belli değil. Orada hayatına baslaman yasal yollar ile gitmekten çok daha zor.
    Yollarda başına bir iş geleceği bile belli değil. Sonuçta yasal olmayan yollardan gidiyorsun.... Adapte olman daha zor hayatını sürdürmen daha zor. Çok şanslı olman lazim birileri sana kapı açıcak hakkını vericek vs vs.. Tabi birde hastalanmadigini farz edelim.. Hastalansan kim bakacak?
    Bana kalırsa hangi ülke olursa olsun kaçak yollar ile gidilmesine karşıyım. Umarim kaçak gidenlere ayar çekerler.
    Ayrica kaçak geçenlerin birçogu neredeyse ayni işleri yapiyorlar. Buda o işlere talebin artmasina ücretlerin düşmesine sebep olur. Ölüm kalım meselesi yok ise iltica en son yapılacak iş diyebilirim. Yapip hayatini düzenli geçiren vardir elbette. Ama bu herkesin böyle olacağı anlamına gelmiyor malesef.

• @newbie97 15.000£ a sefalet bir hayat yasamak yerine 5.000€ gibi ücretlere sinavsiz polonya ya da baska ülkeler (polonyaya sinavsiz giden cokca arkadasim var ondan örnek verdim) universiteye kaydolup sonrasinda oraya tutunmak daha mantikli geliyor sahsen. Hem legal hem daha ucuz hem sefalet icinde olmuyorsun. Uni okumus olsan bile yüksek lisans ya da 2.uni de yapilabilir ayrica part time calisma izni de cikiyor tamamen masraf da degil tutunulabilir bence. Dv talihlisi olmasam ben de bu yolu izleyecektim allahtan gerek kalmadi😁 kacak gitmek en en en son care olmali bence.

• Amerikada kaçak yaşama riskini alamam

1. Tr deki aile bağlarım
    2. Eşime bu stresi yaşatamam
      Amerikada yasal olmak için çok mücade veriyorum sadece GC olarak değil alternatifler içinde bunun için bu sene başladım alternatifleri arıyorum

• @T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Amerikada kaçak yaşama riskini alamam

1. Tr deki aile bağlarım
    2. Eşime bu stresi yaşatamam
      Amerikada yasal olmak için çok mücade veriyorum sadece GC olarak değil alternatifler içinde bunun için bu sene başladım alternatifleri arıyorum

"Eşime bu stresi yaşatamam" Evli değilim ama cidden öyle. Ailesi olan birisi bu yollara başvurmamali. İnsan canın dan çok sevdiklerini riske atmak istemez...

• ⭐⭐

@rnc Gc kazansam gitsem bile ilk aylar zorluk çekeceğim birde bu yönden bakmak lazım... Cebinde para olsa bile insanlar sana ev vermekte sıkıntı çekecek kredi geçmişin yok diye benim gözümde legal gitsen tek artın ssn in olacak 1 ay içinde.

Bazı gruplar var meksikaya gidip cbp one a başvuruyorlar ve bekliyorlar, şu an için 6 aymış sanırım randevu süresi. Cbp one randevusunu tabi 1 haftada alan da var random çekiliyor yarısı, randevu alabilen şanslı kişiler legal bir şekilde giriyor ssn leri de hazır şekilde tabi şahsen bu beklenir mi soru işareti 6 ay napacaksın meksikada

• ⭐⭐

@rezanclz Avrupadaki üniversiteler sınavsız değil hocam genelde öyle reklamı yapılıyor ama bölüme girmeden sınava sokuyorlar seni bölümüne göre. Örneğin paran var tıp okuyacaksın kimya ile biyoloji sınavına giriyorsun gibi. Ben üni yolunu tercih etmem ama paran varsa şu an herhangi bir ülkeye gidip oturum alıp uzatabilirsin yaşamak istiyorsan ama çalışma izni alabilir misin merak konusu

• Günaydın Green card çıkmazsa bütün tuşlara basmaya hazır mıyız 😁

• @newbie97 yaklasik 5 arkadasim lödz e gitti 5 i de computer science bölümüne kaydoldu, girdikleri tek sinav ingilizce seviye belirleme idi. O sinava göre ingilizce hazirlik okudular ya da direkt bölüme basladilar sinava girmek zorunlu da degil girmez iseniz a1 seviyesinden basliyorsunuz.

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc Gc kazansam gitsem bile ilk aylar zorluk çekeceğim birde bu yönden bakmak lazım... Cebinde para olsa bile insanlar sana ev vermekte sıkıntı çekecek kredi geçmişin yok diye benim gözümde legal gitsen tek artın ssn in olacak 1 ay içinde.

Bazı gruplar var meksikaya gidip cbp one a başvuruyorlar ve bekliyorlar, şu an için 6 aymış sanırım randevu süresi. Cbp one randevusunu tabi 1 haftada alan da var random çekiliyor yarısı, randevu alabilen şanslı kişiler legal bir şekilde giriyor ssn leri de hazır şekilde tabi şahsen bu beklenir mi soru işareti 6 ay napacaksın meksikada

Sıfırdan bir ülkeye yerleşiyorsun... Ki şehir değiştirmek bile kolay değil iken sen direk ülke değiştiriyorsun. Bazi şeylrin oturmasi zaman alir.
    Sen cidden kaçak geçenlerin rahat yaşadigina yaşiyacagina felan gerçekten inandırdın mı kendini?. Gc ile gidip adapte olmak 1-2 ay sürerse de kaçak yolla gidip adapte olmak 1-2 sene sürer.
    İş bulursun adam hakkını vermez. niye kaçaksın.. Adam kaçak bir adama ev vermez toplu yerlerde kalmak zorunda kalırsın.. Shalter de kalsan bile orasida mükemmel değil ki? Biz kendi evimizde konuşuyoruz ama oralarda kalmak sanıldıgı gibi kolay birşey değil. Erkek için zor iken bir kadın için bu 10x daha zordur.

• ⭐⭐

@rezanclz Öyle ise iyi benim bildiğim ukrayna makedonya sırbistan vs sınav istiyor. İlk sene tabiki sınava girmiyorsunuz dil öğretiyorlar ama asıl bölüme girişte sınav istiyorlar. Tabi polonyada belki o bölümler için sınav istenmiyordur tıp, diş için vs isteniyordur tam konuya hakim değilim. Polonyanın sadece bir özel durumu var onu biliyorum onda da tr içerisinde herhangi bir 4 senelik üniyi kazanıp o bölüme girmenizi istiyorlardı kayıt şartı olarak en son

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

80

47.0k
Users

4.7k
Topics

459.6k

| | | |