Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Umarım buraya sadece “ben başardım umudunuzu kesmeyin” demek için gelirim. 🙏 x2

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc Benim izlediğim 3-5 tane dizi vardı her sene yeni sezonları çıkmış mı diye kontrol ediyorum çıkan yeni sezonlar da 2 gün dayanmıyor bana 😁

Bir ara düşündüm ciddi ciddi netflix alsam mı diye sırf ne izleyeceğime karar vermek için yoksa internetteki herhangi bir sitede oluyor zaten dizi filmler

Sadece izleneceklere göz atmak için aliyorsan 1 kerelik al tabi. 😅 onun dışında netflix gereksiz baya önceden sürekli alirdim şimdi hiç almıyorum gerek yok. Zaten dizi bulunca bir onu izliyorum tv felan hak getire 5dk bakmam 😂

• ⭐⭐

@rnc Ben genelde youtube izliyorum, türlü türlü şeyler var birde her diziyi de beğenmem çok seçiciyim ondan dizi de izleyemiyorum

Günlerim sırf zaman geçirme üzerine kurulu boşa geçiyor valla ömrüm 😁

@rnc Ben genelde youtube izliyorum, türlü türlü şeyler var birde her diziyi de beğenmem çok seçiciyim ondan dizi de izleyemiyorum

Günlerim sırf zaman geçirme üzerine kurulu boşa geçiyor valla ömrüm 😁

Valla yerinde olsam türlü türlü yemekler yapardim hahaha. Mesela dolma sarmasi ni çok güzel sararim ama ne yazik ki çok fazla ugraştırıcı oluyor bayada zaman aliyor. tavsiye ederim 😂

• ⭐⭐

@rnc Yasak diyetteyim ama ben sarma pek sevmiyorum lahana sarması yaparım senede 1 sefer o kadar. Yaprak sarması hiç bana göre değil

@rnc Yasak diyetteyim ama ben sarma pek sevmiyorum lahana sarması yaparım senede 1 sefer o kadar. Yaprak sarması hiç bana göre değil

Çok güzel yaprak sarmasi yaparim 😂 ama şu lahana yi pek sevemiyorum ya bende 🙂 Babamın teyzesi biz ona da babanne diyorduk çok güzel yapardi. Rumlardan öğrenmiş şimdi demans hastasi son evresinde... herşeyi unuttu onun sarmasi çok seviyordum ah keşke olsa yesek 😁

• ⭐⭐

@rnc Yaprak sarmasına üşeniyorsan soğan dolması deneyebilirsin iç harcını hazırla soğanları haşlayıp doldurması kolay oluyor ayrıca kıymalı yaparsan tadı on numara oluyor

@rnc Yaprak sarmasına üşeniyorsan soğan dolması deneyebilirsin iç harcını hazırla soğanları haşlayıp doldurması kolay oluyor ayrıca kıymalı yaparsan tadı on numara oluyor

Ya herkesin yaptigi ayni olmuyor :d en çok işte dedigim babanne nin ki güzel oluyordu. Oda demans hastasi son evre artik.
    Sarmasi yorucu olsada zaman geçirmek için birebir ben sogan dolmasini sevmiyorum fazla 😂

• ⭐⭐

@rnc Yemekle zaman geçirmeyi sevmiyorum fazla yaşayacağım kadar yapıyorum o kadar hatta onda da kolaya kaçıyorum hep öyle hamarat şeyler çıkmaz benden yani

Afedersin evin mutfağı 1 karış zaten kesme tahtasını koyunca alan kalmıyor tezgahta bu mutfaktan bir şey çıkmaz 😁

• 7 yıl başvuru sonrası çekilişi kazandım şimdi beklemesi çok daha zor mülakat gelecek mi acaba yurtdışına mı dosya taşımaya çalışsam 3 ay gecti daha 10 ay var . Tavsiyem fotoğrafı fotoğrafçıda çektirip photo toolsda düzeltin eski çekimlerime baktım da karanlık gölgeli lekeli fotoğrafla başvurmuşum.çekiliş kazananların geneli bir yada ikinci başvuruda kazanmış.herkesin hayaline ulaşması dileklerimle.

• ⭐⭐⭐

@sevdemimi, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

7 yıl başvuru sonrası çekilişi kazandım şimdi beklemesi çok daha zor mülakat gelecek mi acaba yurtdışına mı dosya taşımaya çalışsam 3 ay gecti daha 10 ay var . Tavsiyem fotoğrafı fotoğrafçıda çektirip photo toolsda düzeltin eski çekimlerime baktım da karanlık gölgeli lekeli fotoğrafla başvurmuşum.çekiliş kazananların geneli bir yada ikinci başvuruda kazanmış.herkesin hayaline ulaşması dileklerimle.

Eğer dosya taşıma konusunda bahsettiğiniz gibi Martı falan beklerseniz geç kalmış olacaksınız ve 7 yılın sonunda kazanıp da vize alamamanız çok üzücü olur. Umarım hislerinizde siz haklı çıkarsınız ama hislerinizi bir kenara bırakıp daha rasyonel kararlar almanız ileride yaşayabileceğiniz üzüntünün önüne geçecektir.

Son mesajınızdan sonra söylemeyim söylemeyim dedim ama yine dayanamadım. Eğer dosya taşımayı düşünüyorsanız beklemeyin, şimdiden yapın. Dediğiniz gibi hisleriniz doğru çıkarsa tekrar Ankara’ya taşıyarak mülakat alabilirsiniz ama hislerinizde yanılıyorsanız başka yerden mülakat almanız çok zor olacak şimdiden dosya taşımadığınız takdirde.

Neyse, ben son kez size bunu söylemiş olayım. Umarım geri dönüp baktığınızda pişman olacağınız bir karar vermezsiniz. Sürecinizde bol şanslar!

• @EzgiLera, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

7 yıl başvuru sonrası çekilişi kazandım şimdi beklemesi çok daha zor mülakat gelecek mi acaba yurtdışına mı dosya taşımaya çalışsam 3 ay gecti daha 10 ay var . Tavsiyem fotoğrafı fotoğrafçıda çektirip photo toolsda düzeltin eski çekimlerime baktım da karanlık gölgeli lekeli fotoğrafla başvurmuşum.çekiliş kazananların geneli bir yada ikinci başvuruda kazanmış.herkesin hayaline ulaşması dileklerimle.

Eğer dosya taşıma konusunda bahsettiğiniz gibi Martı falan beklerseniz geç kalmış olacaksınız ve 7 yılın sonunda kazanıp da vize alamamanız çok üzücü olur. Umarım hislerinizde siz haklı çıkarsınız ama hislerinizi bir kenara bırakıp daha rasyonel kararlar almanız ileride yaşayabileceğiniz üzüntünün önüne geçecektir.

Son mesajınızdan sonra söylemeyim söylemeyim dedim ama yine dayanamadım. Eğer dosya taşımayı düşünüyorsanız beklemeyin, şimdiden yapın. Dediğiniz gibi hisleriniz doğru çıkarsa tekrar Ankara’ya taşıyarak mülakat alabilirsiniz ama hislerinizde yanılıyorsanız başka yerden mülakat almanız çok zor olacak şimdiden dosya taşımadığınız takdirde.

Neyse, ben son kez size bunu söylemiş olayım. Umarım geri dönüp baktığınızda pişman olacağınız bir karar vermezsiniz. Sürecinizde bol şanslar!

Merhaba, ben de dosya taşımayı düşünüyorum ama Current olmadan dosya taşıma konusunu tam anlamadım. bununla ilgili bildiğiniz bi başlık var mı acaba?

• ⭐⭐⭐

@Ben-Batur, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@EzgiLera, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Merhaba, ben de dosya taşımayı düşünüyorum ama Current olmadan dosya taşıma konusunu tam anlamadım. bununla ilgili bildiğiniz bi başlık var mı acaba?

DV2025 (2025 Greencard Lotosu) Aşamaları

@rnc Yemekle zaman geçirmeyi sevmiyorum fazla yaşayacağım kadar yapıyorum o kadar hatta onda da kolaya kaçıyorum hep öyle hamarat şeyler çıkmaz benden yani

Afedersin evin mutfağı 1 karış zaten kesme tahtasını koyunca alan kalmıyor tezgahta bu mutfaktan bir şey çıkmaz 😁

Ya ben erkek olarak yemek yapmayi seviyorum. bilmem ama bazen eglenceli olabiliyor 😂 ama tabi bazi insanlar var hazir yemegi bile koyup yemiyor illa önüne hazir gelecek 😁

Ya aslında mutfak biraz alan geniş olmadi çok ufak da olmasin senin mutfagi merak ettim salon ile bitişik değil miydi? Genelde toki lerde öyle oluyor 🙂

• ⭐⭐

@rnc Salondan mutfağa geçiş var tam açık olmasa da yarı açık mutfak direk salonla bağlantısı var

Benim hayattan zevk almam lazım yoksa benim de menemenin domatesini doğrarken keyif aldığım dönemler oldu 😂

@rnc Salondan mutfağa geçiş var tam açık olmasa da yarı açık mutfak direk salonla bağlantısı var

Benim hayattan zevk almam lazım yoksa benim de menemenin domatesini doğrarken keyif aldığım dönemler oldu 😂

Hayattan zevk almak için para lazim 🙂 Para işini çözersen %90 herşey tamam olur 😅

• ⭐⭐

@rnc Benim ankara da bir arsam var ben küçükken almışlar 20 senedir duruyor

Bir araştırayım dedim bir forum buldum o ilçeden arsa sahibi dayılar doluşmuş arsanın durumunu deli gibi takip ediyor. Öyle ki ilçeye belediye yol yapım çalışması başlatmış hemen fotosunu çekip paylaşmışlar. Tabi sonradan kurban pazarı için yol yaptıkları ortaya çıktı hayal kırıklığı çektiler.

Belediye başkanına sürekli mail atmalar yardımcısı şu gün şurada olacaklar felan adamlar sürekli baskı kuruyorlar arsanın durumu ne olacak gelişme var mı diye

İlçenin durumu o kadar vahim ki 16 kat vermişler imar izni vermişler ama yol yok ondan inşaat başlamıyor. İmar planı hazırlıyor belediye sonra şehir planlamacıları itiraz ediyor iptal oluyor bu böyle 2-3 sefer devam etmiş

En son Mansur Yavaş buraya yol yapacağız diye paylaşmış twitterdan havalimanına gidecek olan önemli bir yol geçecek çünkü yolun ihalesi vs yapılmış sonra çat cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile tasarruf genelgesi adı altında tüm ihaleler iptal.

Anlayacağın hayattaki şansım bundan ibaret her konuda tam bir ışık yanıyor sonra çat bir engel 😂

Paranın beni bulma ihtimali sıfır 😂

@rnc Benim ankara da bir arsam var ben küçükken almışlar 20 senedir duruyor

Bir araştırayım dedim bir forum buldum o ilçeden arsa sahibi dayılar doluşmuş arsanın durumunu deli gibi takip ediyor. Öyle ki ilçeye belediye yol yapım çalışması başlatmış hemen fotosunu çekip paylaşmışlar. Tabi sonradan kurban pazarı için yol yaptıkları ortaya çıktı hayal kırıklığı çektiler.

Belediye başkanına sürekli mail atmalar yardımcısı şu gün şurada olacaklar felan adamlar sürekli baskı kuruyorlar arsanın durumu ne olacak gelişme var mı diye

İlçenin durumu o kadar vahim ki 16 kat vermişler imar izni vermişler ama yol yok ondan inşaat başlamıyor. İmar planı hazırlıyor belediye sonra şehir planlamacıları itiraz ediyor iptal oluyor bu böyle 2-3 sefer devam etmiş

En son Mansur Yavaş buraya yol yapacağız diye paylaşmış twitterdan havalimanına gidecek olan önemli bir yol geçecek çünkü yolun ihalesi vs yapılmış sonra çat cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile tasarruf genelgesi adı altında tüm ihaleler iptal.

Anlayacağın hayattaki şansım bundan ibaret her konuda tam bir ışık yanıyor sonra çat bir engel 😂

Paranın beni bulma ihtimali sıfır 😂

Valla Para bizi buldu da ne oldu pufff oldu 🙂 Eğer yaşar isem birkaç yıl sonra belkim herşeyim çook güzel olucak o günleri de görürüm diye düşünüyorum.
    Ama kesinlikle moral bozmak yok hayat nereye götürür bilemeyiz ama belkide zamani gelince birşeyler düzene girecek ve hayret edeceksin. 🙂

Planlarim olmasa da sevdigim kedim var... Kedim benim herşeyim ben sevdiklerimi gerçekten çok sevdiğimi fark ettim hemde deli gibi.... Kedime aşkım diye bağırıyordum oda çılgına dönüp kapılarin kenarlarina tırmanıyordu mesela... Gelip seni yalamasi bile siniri stresi aliyor 🙂

• ⭐⭐

Şu iki ayı da devirdik mi sayaç gelince dolar buralar herhalde 😁

Şu iki ayı da devirdik mi sayaç gelince dolar buralar herhalde 😁

eskilerden kim kaldi 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

83

51.2k
Users

4.8k
Topics

475.5k

| | | |