DV2026 Green Card çekiliş başvuru tarihleri 2 Ekim - 5 Kasım 2024 olarak açıklandı. Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu için buraya tıklayın.
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @NewyorkNewyork, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

image.png

Google Trump ı banlamış. Arama kısmına yazinca çıkmıyo. Demek ki sari kafa dogru yolda oylar Trump a 😂

Ben bu yorumuna göre cevap verdim..

Evet çünkü bendede çıkmıyor. Hatta birçok kişide çıkmıyor bu arama. Hatta bazi amerikalılar görebilirken bazilari göremiyor... Birisi Canada lı da sorun yokken Abd vpn kullandiginda göremediğini yazmış... Bende ona istisna paylaştim bendede aynı yani...

Benim cümle biraz devrik olmuş anlamaman normal pardon hocam 🙂

• @rnc, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@NewyorkNewyork, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

image.png

Google Trump ı banlamış. Arama kısmına yazinca çıkmıyo. Demek ki sari kafa dogru yolda oylar Trump a 😂

Ben bu yorumuna göre cevap verdim..

Evet çünkü bendede çıkmıyor. Hatta birçok kişide çıkmıyor bu arama. Hatta bazi amerikalılar görebilirken bazilari göremiyor... Birisi Canada lı da sorun yokken Abd vpn kullandiginda göremediğini yazmış... Bende ona istisna paylaştim bendede aynı yani...

Benim cümle biraz devrik olmuş anlamaman normal pardon hocam 🙂

ilginç.O zaman bu kulağa Elon'ı donald a banlamışlar gibi geliyor şimdi buna bağlı olarak diğerlerinide kapsıyor göremeyen.Hatırlıyorsan geçen haftalarda net çöktü dünya genelinde vs.. bununla ilgili bir bağlantısıda olmalı bu durumun.

• @NewyorkNewyork Benim bildiğim birşey var ki oda hiçbirşeyin tesadüf olmadigi... Neyse zaten eglencesine paylaşmıştım. 😂 Tesadüfen x de gördüm bende yaziyim dedim bendede böyle.

• @Cagatay78, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Amerika'ya gelmemin en güzel tarafı ülkemin kıymetini anlamak oldu...Bize göre değil buralar, gelecekseniz de atı katı satıp gelmeyin.
    Bir dost

Hocam kaçak mı gittiniz? Eğer öyle ise çok daha zorluk yaşamanız normal...

Kaçak gelmedi iseniz...

Gitmeden önce gideceğiniz ülke hakkında iyi düşünmek araştırmak gerekir... Kapitalizmin göbegine gittiğinizin farkındasındır umarim... Amerikada herşey çalışarak elde edilir insanlar geçinebilmek için sürekli çalışırlar üstüne bir den fazla işte çalışırlar....
    Oraya gittiğinizde kimse sizin elinden tutup yardim etmiyecek altin tepside birşeyler sunmuyacak.
    Herşeyi kolayca elde edemiyeceksiniz. Çok kısa sürede herşeye sahip olamiycaksınız. Sürekli çalışmak zorundasınız.
    Çalışmak istiyene iş çeşidi çok. Hakkını da alıyorsun özellikle el gücü gerektiren işlerde bu yönden Amerika güzeldir.

Benim sevdiğim yönleri evini koruyabilirsin. Kendini savunabilirsin aileni koruyabilirsin. Silah yasasi belki herkes sevmez ama... Ayrica düşüncelerini "daha özgürce" dile getirebilirsin. En azindan saçma şeylerden içeri atilma riskin yok.

Elektronik ucuz kıyafet gibi şeyler güzel ürünleri ucuza alabiliyorsun araç çeşidi çok kredi imkanlari da çok. Evler bence çok güzel güzel yerlerden ev alabilirsin ki her fiyata neredeyse ev mevcut. Türkiye de dandik evleri 100k$ + fiyatta.... aylık ödemesi 50k... 2 kişi 30 ar k alsan yaşamaya para yetmiyor.
    Birde tabi evin yıkılma riski var... Saglam bir yerden evde alamazsın....

• 98 gün kaldı çekilişe başvuru yapmak şu şekilde bekliyorum

• @muratalper55 ekimin ilk haftası degilmi 60 gün kaldı

• @Ecehzr, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@muratalper55 ekimin ilk haftası degilmi 60 gün kaldı

Tam 4 Ekim aslında, 66 gün var 🙂

• @muratalper55 dv24 te böyle gün sayıyordum baya umut bağlamıştım sonucu bir tık üzmüştü 🙂 dv25 e cok baştan savma başvurmuştum hiç umut beslemeden bi baktım seçildim bu işlerde umut beslememek totem oluyor galiba

• @rezanclz inşallah sizin gibi şans bizede güler tebrikler size maşallah şansı 🙂

• @Ben-Batur sizide Tebrik ederim çok şanslısiniz

• @Ecehzr, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@Ben-Batur sizide Tebrik ederim çok şanslısiniz

Mülakatlar verilmeye başlandığında görücez hocam maalesef son yıllarda mülakat adeti dramatik şekilde düşüyor 🙂

• @Ben-Batur @Ecehzr @rezanclz sizede hayırlı olsun yeni hayatınız ve yaşamınız mutluluklar getirsin Amerika sizlere 🫡😏pardon ben yanlış biliyormuşum 😕 bende bir kaç sene deneyeceğim ama memurum şimdi ama emekli olunca hemen çıkmazsa ilk işim EB-3 vizesine başvuru yapmak olacak maalesef engelli memur olarak çalışıyorum psikolojik rahatsızlığım var bipolar manik depresif duygu durum bozukluğu rahatsızlığım var ilaç kullanıyorum düzenli olarak bu sorun olur mu acaba EB-3 için onu bilmiyorum 😣

• ⭐⭐

@rezanclz Sonucunuza bakarken heyecan var mıydı acaba 😁

Dananın kuyruğu orada kopuyor olmasın heyecan dorukta bakıyoruz yoksa ondan mı çıkmıyor

• @newbie97 bi sirketin ise alim sürecindeydim yapmam gereken bir task ile ugrasirken arkadasim mesaj atti aciklandi diye, sonra bakarim dedim taski yaparken aniden bi bikkinlik geldi has not been selectedi göreyim motivasyon olur dedim. o an kafam o kadar doluydu ki conf numberi yazip check status dedigimde bi baktim adresim falan yaziyor uzunca bi yazi, basta idrak edemedim yan odadan abimi cagirdim acaba sitenin temasi fontu falan mi degisti diye, eliyle randomly selectedi gösterince jeton düstü. O yaziyi görmemle alt f4 cekmem bir oldu😄 direkt arastirmaya koyuldum, ayni gün ds-260 i doldurdum.

• ⭐⭐

@rezanclz Haydaaa 😁 Güzel denk gelmiş valla

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rezanclz Haydaaa 😁 Güzel denk gelmiş valla

Bende Fringe başladim. Günlük 1 bölüm izliyorum kendime sınır koydum yoksa diğer aktivitelerimi unutabiliyorum 😂 Dizi izlemekte zamani güzel geçiriyor tavsiye ederim

• 2 Yıllık Green Card denememin ardından Polonya için D Tipi vize aldım çalışma maksadıyla oraya göç edeceğim. Henüz 20 yaşındayım inanıyorum o green card eninde sonunda çıkıcak en azından bir ayağım avrupada şimdi bir tık daha ferahım Polonya'da oturum,evlilik,vatandaslik vs kovalayacağım veya İlk fırsatta ordan Almanya'ya geçiş için fırsat arıyacağım Ha niye buraya yazıyorum burası artık hobi gibi oldu göç etme hayalimle alakalı yazdığım paylaşayım istedim... Amerika an itibariyle ikinci planda green card çıkarsa gideriz çıkmazsa Avrupa'ya tutunmanın yoluna bakacağım gibi ama inanıyorum eninde sonunda Çıkcak 😂😂😂

• ⭐⭐

@rnc Benim izlediğim 3-5 tane dizi vardı her sene yeni sezonları çıkmış mı diye kontrol ediyorum çıkan yeni sezonlar da 2 gün dayanmıyor bana 😁

Bir ara düşündüm ciddi ciddi netflix alsam mı diye sırf ne izleyeceğime karar vermek için yoksa internetteki herhangi bir sitede oluyor zaten dizi filmler

• ⭐⭐

@Ekto-Oktan 6 ay çalışın turiste başvurun şimdiden hayırlı olsun

Ben katar veya kuveyte gidip turiste başvurup çıkmayanını görmedim o derece diyim

Abd konsoloslukları sadece bizim ülkede diş gösterebiliyor sanırsam 😁

• @rezanclz hahahaha çok hoş bir hikaye, böyle bir şey yaşamaya ihtiyacımız var 😂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

78

47.0k
Users

4.7k
Topics

459.6k

| | | |