DV2026 Green Card çekiliş başvuru tarihleri 2 Ekim - 5 Kasım 2024 olarak açıklandı. Ücretsiz Green Card Çekiliş Başvurusu için buraya tıklayın.
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Herkese sıkıcı bir pazar akşamından merhaba 😊 100 gün kaldı artık başvuru yapmamıza önceki ilk başvurum'da birden fazla başvuru yaptım olmadı acemilik 😂 inşallah bu sefer olur Amerika yolumuz açık olsun forumdaşlar isteyen herkese çıkar ama biliyoruzki yine çıkmayacak

• ⭐⭐

@rnc hayvan napsın sıcaklarda birde tüyleri var nasıl serinliyorlar valla hiç bilmiyorum

• ⭐⭐

@muratalper55 3 ayı devirdik kaldı 9 ay. Valla havalar bir soğusun dişçiye gideceğim tekrardan, oradan da bir 3 ay göz açıp kapayana kadar geçecek gibi benim için, zamanı hızlı geçirmek isteyenlere tavsiyemdir 😂

• @newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc hayvan napsın sıcaklarda birde tüyleri var nasıl serinliyorlar valla hiç bilmiyorum

Bütün gün uyuyarak geçiriyor. Üstüne banada uyu diyor yataga sokmaya çalışıyor yatinca uyudugumu anlamiyorum. 😂 Benim oda üst katta olunca alt kattan daha sıcak oluyor malum çatı katı. Klimasiz durulmuyor 🙂

• ⭐⭐

@rnc Vantilatörle idare etmeye çalışıyorum bende ama tüm gün yüzüme vuruyor gözlerim kuru kalıyor bu seferde. Göz problemleri yaşamaya başlayacağım diye korkuyorum

• Samsundan sıcak 🔥 kavurucu bir günden herkese iyi günler benim gibi memur olupta sendromlu bir pazartesi gününe başlayan herkese iyi günler İyi günler Amerika sevdalıları dostlarım arkadaşlarım ve baylar bayanlar ve abilerim ablalarım ve benden küçük ve genç arkadaşlarım kaldı 99 gün daha amerikan rüyasına çekilişe katılmak için new york sokakları san Francisco sokakları 50 Amerika eyaleti sizlerede selam isteyen herkese nasip etsin Allah Amerika'nın taşını toprağını 😁😁 kaynaklarını yeşilliklerini ve dolarını ülkeden her gün uzaklaşıyoruz mevcut ülkeden her geçen gün gitmek için yeni sebepler uyduruyorlar resmen Amerikaya gitmek herkese nasip olurda inşallah yine kazanamayacaz çekilişi galiba ama pes etmek yok 🔥😁

• @rnc, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Bütün gün uyuyarak geçiriyor. Üstüne banada uyu diyor yataga sokmaya çalışıyor yatinca uyudugumu anlamiyorum. 😂 Benim oda üst katta olunca alt kattan daha sıcak oluyor malum çatı katı. Klimasiz durulmuyor 🙂

Benimde smokin tarzı tekir kedim var ama dişi garfield gibi şişman maalesef 😼😼 Green card çekilişi çıkar ise eğer onu bırakmak istemiyorum maalesef beraber gitmek istiyorum onunla Amerika görsün istiyorum 😁😁

• DV24 ÇIKMAZSA YAPILACAKLAR LİSTESİ

1. Annemle Kayınvalidemi umre göndermek ( YAPILDI)
    2. 2024 yılında herhangi bir schengen ülkesinden vize başvurusu yapmak ( YAPILDI)
      DV25 ÇIKMAZSA YAPILACAKLAR LİSTESİ
    3. Schengen vizesiyle avrupa da bir kaç ülkeyi gezmek ( YAPILDI )
    4. Yeni telefon almak ( YAPILDI )
    5. Kiradan kurtulup ev satın almak ( YAPILDI )
    6. B1/B2 Başvuru yapmak (BEKLİYOR)
      DV26 ÇIKMAZSA YAPILACAKLAR LİSTESİ
    7. B1/B2 Verilirse Amerika da tatil yapmak
    8. B1/B2 Almazsam Maldivler tarafına gitmek

• @T-C-Kubilay-Dikici, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

DV24 ÇIKMAZSA YAPILACAKLAR LİSTESİ

1. Annemle Kayınvalidemi umre göndermek ( YAPILDI)
    2. 2024 yılında herhangi bir schengen ülkesinden vize başvurusu yapmak ( YAPILDI)
      DV25 ÇIKMAZSA YAPILACAKLAR LİSTESİ
    3. Schengen vizesiyle avrupa da bir kaç ülkeyi gezmek ( YAPILDI )
    4. Yeni telefon almak ( YAPILDI )
    5. Kiradan kurtulup ev satın almak ( YAPILDI )
    6. B1/B2 Başvuru yapmak (BEKLİYOR)
      DV26 ÇIKMAZSA YAPILACAKLAR LİSTESİ
    7. B1/B2 Verilirse Amerika da tatil yapmak
    8. B1/B2 Almazsam Maldivler tarafına gitmek

Ev almakla iyi yapmışsınız. Dv zaten çekiliş oldugu için ona bel baglamamak lazim. Yeni telefon almak valla iphone felan 3300$ mi ne satılıyor gerek yok benim için şuan note 8 pro var yetiyo bana.
    Valla olurda gidersem ev alirim ben tek yaşadıgım halde min 2 katlı ev alirdim. 2 katlı evleri seviyorum 😂 Boş olmasi sorun değil zaten ne kadar az eşya o kadar iyidir. Geniş yaşam alanini seviyorum yemegimi de evde kendim yaparim dışarı dan da yemem 😅

• @muratalper55, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@newbie97, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Benimde smokin tarzı tekir kedim var ama dişi garfield gibi şişman maalesef 😼😼 Green card çekilişi çıkar ise eğer onu bırakmak istemiyorum maalesef beraber gitmek istiyorum onunla Amerika görsün istiyorum 😁😁

Çıkarsa kilo versin. Kilo sınırına takılır sonra :))) Zaten onsuz hiçbiryere gitmem ayrı kalamam da bir insan çocugunu görmeden yapabilir mi :((

• ⭐⭐⭐

@muratalper55, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

Samsundan sıcak 🔥 kavurucu bir günden herkese iyi günler benim gibi memur olupta sendromlu bir pazartesi gününe başlayan herkese iyi günler İyi günler Amerika sevdalıları dostlarım arkadaşlarım ve baylar bayanlar ve abilerim ablalarım ve benden küçük ve genç arkadaşlarım kaldı 99 gün daha amerikan rüyasına çekilişe katılmak için new york sokakları san Francisco sokakları 50 Amerika eyaleti sizlerede selam isteyen herkese nasip etsin Allah Amerika'nın taşını toprağını 😁😁 kaynaklarını yeşilliklerini ve dolarını ülkeden her gün uzaklaşıyoruz mevcut ülkeden her geçen gün gitmek için yeni sebepler uyduruyorlar resmen Amerikaya gitmek herkese nasip olurda inşallah yine kazanamayacaz çekilişi galiba ama pes etmek yok 🔥😁

Bu nasıl bir enerjidir be 😂 Ocak ve sonrası forumda ol sen. Ben ve benim gibilerin enerjisi de güzel oluyor o dönemler.
    Yakarız bu gezegeniii
    yakariz

• image.png

Google Trump ı banlamış. Arama kısmına yazinca çıkmıyo. Demek ki sari kafa dogru yolda oylar Trump a 😂

image.png

Google Trump ı banlamış. Arama kısmına yazinca çıkmıyo. Demek ki sari kafa dogru yolda oylar Trump a 😂

Çıkıyor yahu neden çıkmasın,senin google da problem vardır. 🙂 donald.png
    donald.png

• @NewyorkNewyork Elon musk da göremiyor ondada mi problem var 🙂

@NewyorkNewyork Elon musk da göremiyor ondada mi problem var 🙂

O da çıkıyor senin google sorun bence.elon.png
    elon.png

• @NewyorkNewyork

Yanlış anladin sen... elon musk da donald trump i aramalarda göremiyor 🙂 birtek sadece o değil birçok kişide var. Benimle alakalı değil yani olay

• This post is deleted!

• @rnc Google Trump ı banlamış. Arama kısmına yazinca çıkmıyo demişsin sonra Elon musk,ta göremiyor onda da mı bir problem var demişsin bu nedenle arama yapıp hayır görünüyorlar diyerek yaptığım aramalardaki ekran görüntüsünü paylaştım? Yanlıs anladığım nokta tam olarak nedir?

• @NewyorkNewyork, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@rnc, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası

@NewyorkNewyork

Yanlış anladin sen... elon musk da donald trump i aramalarda göremiyor 🙂 birtek sadece o değil birçok kişide var. Benimle alakalı değil yani olay
    Google Trump ı banlamış. Arama kısmına yazinca çıkmıyo demişsin sonra Elon musk,ta görünmüyor demişsin bu nedenle arama yapıp hayır görünüyorlar diyerek yaptığım aramalardaki ekran görüntüsünü paylaştım? Yanlıs anladığım nokta tam olarak nedir?

Attigim x paylaşımını gördün değil mi? b1b84618-4477-457b-b946-d2ce23c57db6-image.png

Aynısını elonmusk da yaşamış onu diyorum...

image.png

Ben bu yorumuna göre cevap verdim..Tamam sonra sen Elon musk da göremiyor ondada mi problem var demişsin onu Elonda görünmüyor olarak anlamışım demekki.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

95

47.0k
Users

4.7k
Topics

459.6k

| | | |