Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@onurakbas Yeni kıtada yeni hayatınızda şans hep yanınızda olsun..🍀

• ⭐⭐

@Gs1905 Yeni kıtada yeni hayatınızda şans hep yanınızda olsun..🍀

• @onurakbas tebrikler gözünüz aydın olsun yeni hayatınızda şans, sağlık ve mutluluk diliyorum

• @onurakbas hayırlı olsun:)

• @onurakbas Tebrik eder, yeni hayatınızda başarılar dilerim 😇

• @Gs1905 Tebrik eder, yeni hayatınızda başarılar dilerim 😇

• @Gs1905 Hayırlı olsun hocam. Sizin adınıza çok sevindim. Merak ettiğim şey, cevapları ne kısalıkta veriyorsunuz? Yani birkaç cümlede mi yoksa birkaç kelimede mi ? Bir şey fark ediyor mu?

• @onurakbas çok faydalı bir deneyim yazısı olmuş. Bunjn için teşekür ederim sana. Bütün süreç boyunca iştişare halinde olduk ve sonucun olumlu sonuçlanmasına çok sevindim. Amerika'daki hayatında kızınızla beraber mutluluklar diliyorum. Herşey gönlünüzce olsun.

• Viyana Ulaşım

Sabiha Gökçen-Viyana arasında gün içerisinde bir çok gidiş geliş uçuş mevcut.
    Ben bakmadım ama dönerken VNN-İST uçuşu vardı.

Toplu taşımaya bilet alacaklar için;
    Uçaktan indikten sonra çıkıştan trene giderken kırmızı bilet otomatları göreceksiniz. İngilizce dil seçeneği mevcut. Orada önce kalacağınız gün kadar geçerli bileti kişi sayısına göre alıyorsınuz. Bu bilet şehir içinde tüm toplu taşımalarda geçerli. Saat kaçta aldıysanız o saatte bitiyor. Alacağınız gün sayısına göre ücret değişiyor. Nakit 50-100 kabul etmiyor, uğraşmamak için kredi kartı kullandım. Alttan kişi başı 1 bilet yazdırıyor otomat. Onları aldıktan sonra yeni bilet alımına geçerek şehre giden trene bilet alıyorsunuz, işlemler aynı sırayla gidiyor. Sadece sağ sütte bir seçenek var onu seçerseniz bilet fiyatı düşüyor. O seçenek “ benim şehir içi biletim var “ demek oluyormuş. Şehirden havaalanına dönüşü almayın, saatinize göre dönüşte alırsınız. Şehre gidiş bileti 2.50€ civarındaydı tam hatırlamıyorum.
    Şehre giden yeşil bir tren daha var onun ücreti kişi başı 15€ zaman sıkıntınız yoksa tavsiye etmiyorum.

Başımıza gelen ; ikinci gidişimizde bahsettiğim otomatın üstünde bir yazı gördüm “ AİRPORT-CİTY-AİRPORT 25€ “ şeklinde. Az biraz daha ucuza geliyor diye bu seçeneği seçtim ve aldım saat 12:59 da. Şehir içi 72 saatlik. Ben sanıyorum ki biletin içinde gidiş dönüş bilet var birde şehirde 72 saat var. Kısmen doğru düşünsemde cezadan kurtulamadım. Meğer dönüşü de o 72 saatin içinde yapmamız lazımmış. Biz şehirden 13:19 trenine bindik. Limana 30 saniye kala bilet kontrol geldi ve saati geçirmişsiniz diyerek ceza yazdı. Adama bilet aldık bakın 20 dk fark var kaçak olmadığımız yanlış anladığımız belli desekte geri durmadı. Zaten bileti okutunca “ aha oh yakaladım işte” şeklinde bir zafer edası vardı. 105€ ceza yedik. Kendince iyilik yaptı. 150+150 kesebilirdim, siz kaçak değilsiniz yanlış anlamışsınız bende bunun farkındayım diyerek 105 yazdı. Ödemek zorunda kaldım. Hiçbirinizin başına gelmemesini dilerim.
    Bu arada youtube da bilet alımı ile ilgili videolar var, izlerseniz otomat hakkında ön bilginiz olmuş olur.
    Bir not daha; Viyana ÇOK!!! SOĞUK ona göre kıyafetler le gidin.

Best regards to all..

Hata yaptığım için size de hata yaptırmaktan çekinirim bu nedenle bu biletlerde kendi araştırmanızla kendi kararlarınızla hareket edin, biletinizin sorumluluğunu almış olmayayım.

• @Gs1905 hayırlı olsun.Tebrik ederim.

• ⭐⭐⭐

@onurakbas Çok güzel anlatım, hayırlı uğurlu olsun, tebrik ederim.

• @atilla-04 hayırlı uğurlu olsun,gözünüz aydın

• ⭐⭐⭐

@onurakbas

Tebrikler, hayırlı olsun. Bundan sonraki aşamalarda ve planlamalarınızda bol şans 🍀🧿

• @onurakbas merhaba hayırlı olsun tekrardan. Bir sorum olacak, finansal döküman olarak birikiminizin gözüktüğü kısmı mı koydunuz sadece yoksa 6 aylık döküm de istiyor mu?

• @Asiye-Akgül teşekkürler, son bir para yatırma yaptım ve hesapta görünen son sayfanın çıktısını aldım. İngilizce istedim bankadan, verdiler. Öncesi hesap dökümünü almadım, sorulmadı.

• @onurakbas çok teşekkürler paylaşımlarınız çok faydalı bizler için,vizeniz hayırlı olsun yeni hayatınızda mutluluklar dilerim

• @aliaytac41 merhaba henüz vize görüşmesine girmedik önümüzdeki hafta çarşamba günü gireceğiz aynı gün süreci yazarım mutlaka buraya 🙏🏼

• @merve34 Mülakat tarihinizi şimdi gördüm, kusura bakmayım. Umarım ikiniz için de çok güzel ve onay aldığınız bir gün olur. Teşekkür ederim

• @onuru çok ama çok yardımcı oldunuz onur bey okdr iyi anlatmışsınızki hong kong taki süreci gerçekten siz olmasaydınız bizim için bu kdr kolay olmazdı saolun herşey için çok teşekkürler

• @Serapp çok teşekkür ederim serap hanım sizlerin sayesinde

Benzer Başlıklar

• 3440
  • 791
  • 516
  • 2712
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

70

55.9k
Users

4.8k
Topics

484.7k

| | | |