Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @rezanclz harika bir deneyim olmuş. Öncelikle seni kutlar Amerika'daki hayatında başarılar dilerim ( benimde California olacak. Eğer kısmet olurda bizde vizemizi alırsak belki California da bir kahve içeriz 😊). Deneyimi detaylı yazdığın içinde ayrıca teşekür ederim 🙏

• @rezanclz Vizeniz hayırlı olsun. California'da bahtınız, yolunuz hep açık olsun. Sürecin her aşamasında bizlere de rehberlik etmeye çalıştığınız için ayrıca çok teşekkür ederim. Biliyorum Amerika çok büyük ama dünya küçük. Bir gün bir yerlerde karşılaşıp tanışmayı temenni ederim.

• @Baran-Soylu Kaç dolar gösterdiniz?

• @rezanclz hayırlı olsun, bundan sonraki süreçlerinizde Amerika da bol şans ve başarılar dilerim, foruma katkılarınızdan dolayı da ayrıca teşekkürler, her aşamada bilgilendirdiniz, darısı başımıza, beklemedeyiz bakalım, olumlu biten bir mülakat deneyimi de bizden gelir inşallah.

• @rezanclz tebrikler. Amerika’da mutluluklar dilerim.

• ⭐⭐⭐

@rezanclz

Tebrikler, detaylı paylaşımınız bu yıl ve sonraki yıl kazananlarına ışık tutacaktır. ABD’de yaşamınızda şimdiden başarılar, göç sürecinin bundaki sonraki aşamaları için de kolaylıklar diliyorum 🍀🙏🏻

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@rezanclz dv lahitleri 43. lahitte de dediği üzere;

"şüphesiz ki amerika'da en mutlu olacaklarınız, böyle detaylı mülakat deneyimi yazanlarınızdır." 😉

yolunuz da bahtınız da açık olsun.

• @rezanclz

Vizeniz hayırlı olsun detaylar içinde ayrıca teşekkür ederim henüz talihli olmasam da elbette bir gün talihli olacağım için tüm detayları deneyimleri dosya taşıma süreçleri gibi tüm konulara hakim olmaya çalışıyorum oradaki hayatınızda başarılar

• @Ege-Başar-Akdağ Mülakat deneyimimde de bahsettiğim üzere 18K dolar gösterdim banka hesabımda ^^

• @rezanclz Hayırlı olsun 🥳, amerikadaki yeni yaşamınızda mutluluklar dilerim.

• @rezanclz vizeniz hayırlı uğurlu olsun yolunuz açık olsun, tüm bilgiler için çok teşekkürler 🎊

• @rezanclz Amerika'daki hayatınız da mülakat deneyiminiz gibi kolay ve şanslı olsun. Detaylı anlatımınız için teşekkürler, iyi yolculuklar

• @rezanclz Hayırlı olsun kardeşim çok sevindim adına. Tecrübelerini bizlerle paylaştığın için teşekkürler. Emeğine sağlık.

• @rezanclz Tebrik ederim hocam, nice güzel günler dilerim Amerika 😇

• @rezanclz Vizeniz hayırlı olsun. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.

• Referenced by  ATS16 ATS16 

• @rezanclz hayırlı olsun. yeni yaşamınızda bol şans dilerim.

• @rezanclz Hayırlı Olsun 🙂

• @onuru Merhaba , hong kong'ta neden 27 gün kaldınız . sağlık randevusu ile mülakat tarihi arası uzun diye mi . yoksa konsolosluk mu en az 27 gün kalmanız lazım gibi bir zorunluluk mu istedi .

• Herkese merhabalar mülakatımızı verdik vizemizi aldık detayları olarak yazacağım öncelikle forumdaki yardımcı olan bütün forumdaşlara özellikle sevincimizi beraber paylaştığımız @okiti @yasin34 hayırlısı olsun der ve tekrar tekrar teşekkür ederim umarım bizlerde olduğu gibi kolaylıkla geçer herkesin

• ⭐⭐

@Sinan-D Yeni kıtada yeni hayatınızda şans hep yanınızda olsun..🍀

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

50

52.5k
Users

4.8k
Topics

479.4k

| | | |