Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• This post is deleted!

• @seymakahraman konsolosluga telefon alinmiyor diye biliyorum giriste toplaniyor .sizin bu iletinin hemen ustunde cevirmenlerin nosu paylasilmis onlarla iletisime gecin bence

• Dosya numaram 25k ve dosyamı Bangkok'a taşıdım. Eylül ayına kadar acaba mülakat gelir mi? Teşekkürler.

• @seymakahraman Merhabalar bence çeviri ile anlaşabileceğinizi düşünüyorum sizin gibi bir kaç deneyim okumuştum bir kaç kişi çeviri programı kullandılar bir kaç kişide türkiyeden giderken mülakata girecek ingilizcesi olan arkadaşlardan yardım aldılar.

deneyiminizi paylaşırsanız sizden sonraki arkadaşlara rehber niteliğinde olur.

• @Mehmet-ynd Sevgili Hekim hemen gaza gelip hallederiz ya ne demek sen iste yeterki moduna girmişti 😁

• Dosya numaram 25k'larda ve Bangkok'a taşıdım. Mülakat gelme ihtimali var mı teşekkürler.

• @metinbeci aynı sağlık ocağındaki diğer doktora gittik, işimizi çözdü çok şükür. İlçe sağlığa yönlendirdi, hepatit b aşılarımız gelince aynı gün içinde tetraximi de olacağız. İşi bilen doktora denk gelmek çok önemli, ilk gittiğimiz doktor başından savarcasına hareket ederken ikinci gittiğimiz çok yardımcı oldu sağ olsun. Hafta sonu kaynakları okumuş, Türkiye'de 13 yaşa kadar yapılan aşıyı Amerikan hükümeti yetişkinlere de istiyormuş, sizi ilçe sağlığa yönlendireceğim orada yapacaklar dedi.

• ⭐⭐

Selamlar.
    Viyana'daki mülakata influenza aşısı olmadan giden, Dr. Molnar'da influenza aşısı olan var mı?

• Merhabalar. Konuyla alakalı geçmiş yazılanları okudum fakat kafamda tam netleştirmek için sormak istiyorum. E-Nabız sisteminde bir tane dahi aşım görünmüyor.

Aşıların tamamını sağlık raporu görüşmesi öncesinde yaptırsam mı? yoksa hiçbir şey yaptırmadan Unganlar'a gidip orada gerekli gördükleri aşıların yapılmasını mı tercih etsem? Hangisi daha ekonomik olur acaba?

• @Flight101 Euvax-B kabul oluyor mu hepatit b için Engerix-B depolarda yokmuş.

• ⭐⭐

@Katzfiell_ Olur Euvax-B 1ML olacak

• Selamlar, Eylül ayında dosyamı KCC ile Viyana'ya taşımıştım fakat 1-2 aydır schengen için randevu bulamıyorum. Muhtemelen önümüzdeki bültende current olacak. Acaba riske etmeden Bangkok'a taşımalı mıyım? 2. kez dosya taşıma isteği yapsam ne cevap alırım? Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.

• @Flight101 tamamdır çok teşekkürler her şey için.

• @Flight101 evet bugün dr. molnarda oldum.

• @aliaytac41 Ankara aşı yaptırmadan gelin diyor.

• @burakediz kış aylarına girilirken yapılıyor sanmıştım. Hocam siz biraz erken mi gittiniz Viyana’ya. Mülakatımız aynı gün sizinle.

• ⭐⭐

@burakediz Cevap için teşekkürler 👋

• Herkese merhabalar 2 gün önce dosyamı ankaradan honk kong a taşımak için mail attım ve dosyamın honk konga taşındığını belirten bir mail aldım henüz tarih belirtmediler tarihi ve sağlık muayanesi tarihini belirten maili ne zaman atarlar tahmini bir bilgisi olan mevcut mudur

• @Physicus merhaba bende dosyamı honk kong a taşıdım taşındığını gösteren bir mail aldım ama mülakat tarihim belli değil sıra numaram 17 binlerde türkiyede current olunca mı tarih verecekler bilgin var ise yardımcı olabilir misin lütfen

• Hong Kong mülakatı kapsamında sağlık muayenesi için Türkiyede aşı yaptırmanın ne gibi bir yararı oluyor? Mülakat deneyimlerinde herhangi bir maddi yarar sağladığını okumadım. Kişi başı 20k civarı masraf tutuyor. Bu konuda bilgi verebilir misiniz?

Benzer Başlıklar

• 153
  • 1395
  • 642
  • 11427
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

73

55.5k
Users

4.8k
Topics

484.1k

| | | |