@mehmetdmn25 aynı endişeyi yaşıyorum.
-
@gloria, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
CAC2.jpg
ahya.jpgEvlendikten sonra ds 260 ı açtırıp isim soy isim pasaport değişikliği yaptık. Görsellerde iki ayrı konsolosluk işlemi gözüküyor. Benim hem kızlık soyadımla hem de evlendikten sonraki soy adımla DS260 formu gözüküyor. Arkadaşımızın sayfasında sadece kızlık soy adıyla asıl talihli ve eşi( pasaport değişikliği yapmışlar) gözüküyor. Bu durumda formlar birbirinden farklı yapılması gereken bir şey var mı? Konsolosluğa mail atmam gerekir mi?
Sizin formunuzda su an hata var. Principal olarak sizin gorunmeniz ve o form uzerinden bilgilerinizi guncellemeniz gerekiyor, yeni ekleme yapmamalisiniz. Esinizi eklemissiniz spouse olarak. Bence mail ile iletisime gecip durumu anlatin, onlar gerekli bilgilendirmeyi yaparlar.
-
@fatmakoc, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri
@Ben-Batur Merhaba,
Güzel, yol gösterici bilgiler için teşekkür ederim. DS260 formunu konsolosluk mu açıp düzeltmenizi istedi. Yoksa sizin düzeltmek istediğiniz bilgiler mi vardı? Biz de taşıma isteği gönderdik KCC'ye Muskat için. Bu nedenle sormak istedim. Sizden sonra kimseye randevu vermemişler, endişelendik biraz 13 bin'e sıra gelir mi diye?Merhabalar, konsolosluk kimseden ds260'ını düzenlemesini istemez, ben talep edip açtırmıştım mülakat tarihim belli olduktan sonra.
Muscat konsolosluğu gördüğüm kadarıyla kendi rızasıyla dosya kabul edecek gibi görünmüyor. Zaten bizim mülakat sürecimizde gördüğümüz kadarıyla personel sayısı az, yeri küçük ve oldukça yoğun bi konsolosluk. Fakat KCC ile taşınan dosyalara da bakıyor (Bana baktı en azından yani). endişelenmek için henüz erken olsa da yedek planlarınızı da değerlendirmeyi bırakmayın kesinlikle. Muscat özelinde demiyorum, her konsolosluğun ne zaman ne yapacağı belli olmaz, bu sizin kalan hayatınızı tamamiyle etkileyecek bir iş, Her şey gönlünüzce olsun 🙂
-
Son zamanlarda son 12 ayda Covid aşisi yaptirmadan gocmen vizesi ile Amerikaya giris yapan var mi? Giriste Covid aşisi yaptirmaya zorluyorlar mi?
-
-
@mehmetdmn25 aynı endişeyi yaşıyorum.
-
@deebee yani toplamda kaç kişi bize almış tr den
-
@Emre-Kurtulmuş Teşekkürler
-
@crazycells merhabalar tekrardan birşey sormayı unutmuşum meslekten katılcagım için hangi belge götürmem gerekiyor sgk hizmet dokumu barkodlu belge degıl mi ?
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Mehmet-ynd İmkan varsa taşımayı düşünün. Bizde muhtemelen taşıyacağız.
-
mail alan arkadaşlar hayırlı olsun. lütfen Excel e güncel bilgileri giriniz.
-
@cokuzgunadam üzülme artık sende. Sevinme zamandır.
-
Mülakat maili aldım bende, mülakat alan herkes için hayırlı olsun arkadaşlar
-
@korayuzayates spam maillerinide kontrol edin bazen spam a düşebiliyormuş
-
@korayuzayates mülakat maili aldınızmı acaba?
-
This post is deleted! -
@SoulofSword Teşekkür ederim, bol şans dilerim size dee
-
@Mehmet-ynd maalesef
-
@gucarslan hocam kusura bakmayın ben mi yanlış yapıyorum anlayamadım Kcc ye gönderdiğim mailde dosyamı viyana amerikan konsolosluğuna taşınması için mail attım kalacağım otel adresi ile birlikte 2. Kez fakat bu sefer de şu şekil bir mail aldım;
Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.
Kcc nin değiştirebileceğine dair bir mail. Zaten onun için mail attım işleme alınmış mı oluyor bu durumda beklemem mi gerek onu anlayamadım.
-
@Mehmet-ynd bunun için excel dosyası hazırladık, bakabilirsiniz ücret almıyoruz bu hizmetten.
-
@gucarslan emeğinize sağlık teşekkür ederim.
-
Şubat veya Mart ayı gibi biz Viyana'dan mülakat alabilir miyiz tahmininiz ne olur?
-
DV2024 e bakılırsa Mart veya Mart tan sonra olabilir. Ocak ta ki datalar önem taşıyor.
-
@emircanerk1 kişisel bilgilerinizi gizleyip nasıl bir mail paylaştığınızı yazar mısınız?
-
@minnesota Umarım Mart'a sarkmaz SAT deadlinenına ucu ucuna yetişeceğim yoksa
-
@gucarslan Merhabalar hocam,
açıkçası benim sormak istediğim: Diyelim ki Ocak ayı için bana mülakat tarihi verilecek. Bu tarih Aralık ayında mı bana bildirilir, yoksa Kasım ayında bildirilir mi?
Benim işleyiş ile ilgili anladığım şu idi: VNN çıkıp KCC'ye "bana Ocak ayı için X tane DV dosyası atayın" diyecek. KCC dosyaları VNN'ya atayacak. VNN da schedule yapıp bizleri bilgilendirecek. Ankara'nın durumundan anladığım kadarıyla konsolosluk istemeden KCC atama planlama yapmıyor, yanlış mıyım?
VNN attığı mailde demiş ki "KCC schedule edip sana da bana da bilgi verecek. O bilgilendirmeden sonra konuşuruz."
ANK'nın dün mülakat maillerini atmasına istinaden "Kasım ayında Ocak ayı için mülakat tarihi veriliyor" 'u anlıyorum. Fakat bu durumda VNN neden beni KCC'ye yönlendiriyor schedule bilgisi isterken? ANK gibi VNN de KCC ile iletişime geçmeden, bültene istinaden, schedule yapıp bilgi vermesi gerekmez mi?
Kafam karıştığı için sormak isterim. Şimdiden her zamanki destekleriniz için teşekkür ediyorum
-
ben bu şekilde aktarmıştım
i will be at (Kalacağın adres)
I kindly request your assistance in transferring my case to the U.S. Embassy in (aktaracağın konsolosluk)
Principal Applicant Name: (SOYAD,AD)
Case Number: (2025Euxxxx)
Date of Birth: (01 January 1700)Many thanks for your support,
Regards,
(isim, soyisim)parantez içini kendi gideceğin yere göre ayarlayabilirsin.
ve mail başlığına ad soyad cn ve doğum tarihinizi eklemeyi unutmayın. -
Öncelikle hem 2025 DV Talihlileri Takibi excel dosyasına sahip olduğunuz CN bilgilerini hem de imzanıza dosyanızı taşıdıysanız hangi konsolosluğa taşıdığınıza dair bilgiyi girebilirseniz daha doğru cevap alacaksınızdır, her ikisi de eksik. Excel'de farklı bir kullanıcı adıyla kayıtlıysanız belirtmeniz ricadır.
-
@ATS16 merhabalar hocam,
imzayı düzenlemiştim. excel'e de daha önce işlemiştim ama silinmiş, şimdi tekrar girdim, dikkatiniz için teşekkür ederim.
Benzer Başlıklar
111
48.8k
Users
4.7k
Topics
467.5k