Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @Mehmet-ynd İmkan varsa taşımayı düşünün. Bizde muhtemelen taşıyacağız.

• mail alan arkadaşlar hayırlı olsun. lütfen Excel e güncel bilgileri giriniz.

• @cokuzgunadam üzülme artık sende. Sevinme zamandır.

• Mülakat maili aldım bende, mülakat alan herkes için hayırlı olsun arkadaşlar 🙂

• @korayuzayates spam maillerinide kontrol edin bazen spam a düşebiliyormuş

• @korayuzayates mülakat maili aldınızmı acaba?

• This post is deleted!

• @SoulofSword Teşekkür ederim, bol şans dilerim size dee

• @Mehmet-ynd maalesef 😞

• @gucarslan hocam kusura bakmayın ben mi yanlış yapıyorum anlayamadım Kcc ye gönderdiğim mailde dosyamı viyana amerikan konsolosluğuna taşınması için mail attım kalacağım otel adresi ile birlikte 2. Kez fakat bu sefer de şu şekil bir mail aldım;

Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

Kcc nin değiştirebileceğine dair bir mail. Zaten onun için mail attım işleme alınmış mı oluyor bu durumda beklemem mi gerek onu anlayamadım.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Mehmet-ynd bunun için excel dosyası hazırladık, bakabilirsiniz ücret almıyoruz bu hizmetten.

• @gucarslan 😉 emeğinize sağlık teşekkür ederim.

• Şubat veya Mart ayı gibi biz Viyana'dan mülakat alabilir miyiz tahmininiz ne olur?

• DV2024 e bakılırsa Mart veya Mart tan sonra olabilir. Ocak ta ki datalar önem taşıyor.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@emircanerk1 kişisel bilgilerinizi gizleyip nasıl bir mail paylaştığınızı yazar mısınız?

• @minnesota Umarım Mart'a sarkmaz SAT deadlinenına ucu ucuna yetişeceğim yoksa

• @gucarslan Merhabalar hocam,

açıkçası benim sormak istediğim: Diyelim ki Ocak ayı için bana mülakat tarihi verilecek. Bu tarih Aralık ayında mı bana bildirilir, yoksa Kasım ayında bildirilir mi?

Benim işleyiş ile ilgili anladığım şu idi: VNN çıkıp KCC'ye "bana Ocak ayı için X tane DV dosyası atayın" diyecek. KCC dosyaları VNN'ya atayacak. VNN da schedule yapıp bizleri bilgilendirecek. Ankara'nın durumundan anladığım kadarıyla konsolosluk istemeden KCC atama planlama yapmıyor, yanlış mıyım?

VNN attığı mailde demiş ki "KCC schedule edip sana da bana da bilgi verecek. O bilgilendirmeden sonra konuşuruz."

ANK'nın dün mülakat maillerini atmasına istinaden "Kasım ayında Ocak ayı için mülakat tarihi veriliyor" 'u anlıyorum. Fakat bu durumda VNN neden beni KCC'ye yönlendiriyor schedule bilgisi isterken? ANK gibi VNN de KCC ile iletişime geçmeden, bültene istinaden, schedule yapıp bilgi vermesi gerekmez mi?

Kafam karıştığı için sormak isterim. Şimdiden her zamanki destekleriniz için teşekkür ediyorum

• @emircanerk1

ben bu şekilde aktarmıştım

i will be at (Kalacağın adres)
    I kindly request your assistance in transferring my case to the U.S. Embassy in (aktaracağın konsolosluk)
    Principal Applicant Name: (SOYAD,AD)
    Case Number: (2025Euxxxx)
    Date of Birth: (01 January 1700)

Many thanks for your support,
    Regards,
    (isim, soyisim)

parantez içini kendi gideceğin yere göre ayarlayabilirsin.
    ve mail başlığına ad soyad cn ve doğum tarihinizi eklemeyi unutmayın.

• ⭐⭐

@samikayhannn

Öncelikle hem 2025 DV Talihlileri Takibi excel dosyasına sahip olduğunuz CN bilgilerini hem de imzanıza dosyanızı taşıdıysanız hangi konsolosluğa taşıdığınıza dair bilgiyi girebilirseniz daha doğru cevap alacaksınızdır, her ikisi de eksik. Excel'de farklı bir kullanıcı adıyla kayıtlıysanız belirtmeniz ricadır.

• @ATS16 merhabalar hocam,
    imzayı düzenlemiştim. excel'e de daha önce işlemiştim ama silinmiş, şimdi tekrar girdim, dikkatiniz için teşekkür ederim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

111

48.8k
Users

4.7k
Topics

467.5k

| | | |