Gürcistan-ABD ilişkileri Tiflis viza randevularını olumsuz etkileye bilir…
-
@gucarslan, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Ugur-2 şimdi daha net oldu.
yaptığınız işlemde sorun yok, geçtiğimiz senelerde aynı durumda olan bir arkadaşımız vizesini ankara'dan sorunsuzca aldı.
ilgili durum FAM'a göre uygun; mülakata gireceğiniz konsolosluk bunu sorun yapmazsa vizenizi sorunsuzca alırsınız.mülakatınızda bol şans.
Teşekkürler cevabınız için. Gecen yıl visa'sını almış olan arkadaşımızın mülakat deneyimi 2024 mülakat deneyimleri içinde varımdır? Eğer yok ise arkadaşımızın bilgilerini iletebilir misiniz bana birkaç bir şey sormak istiyorum kendisine.
-
@fatmakoc, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri
@Ben-Batur Merhaba,
Güzel, yol gösterici bilgiler için teşekkür ederim. DS260 formunu konsolosluk mu açıp düzeltmenizi istedi. Yoksa sizin düzeltmek istediğiniz bilgiler mi vardı? Biz de taşıma isteği gönderdik KCC'ye Muskat için. Bu nedenle sormak istedim. Sizden sonra kimseye randevu vermemişler, endişelendik biraz 13 bin'e sıra gelir mi diye?Merhabalar, konsolosluk kimseden ds260'ını düzenlemesini istemez, ben talep edip açtırmıştım mülakat tarihim belli olduktan sonra.
Muscat konsolosluğu gördüğüm kadarıyla kendi rızasıyla dosya kabul edecek gibi görünmüyor. Zaten bizim mülakat sürecimizde gördüğümüz kadarıyla personel sayısı az, yeri küçük ve oldukça yoğun bi konsolosluk. Fakat KCC ile taşınan dosyalara da bakıyor (Bana baktı en azından yani). endişelenmek için henüz erken olsa da yedek planlarınızı da değerlendirmeyi bırakmayın kesinlikle. Muscat özelinde demiyorum, her konsolosluğun ne zaman ne yapacağı belli olmaz, bu sizin kalan hayatınızı tamamiyle etkileyecek bir iş, Her şey gönlünüzce olsun 🙂
-
Son zamanlarda son 12 ayda Covid aşisi yaptirmadan gocmen vizesi ile Amerikaya giris yapan var mi? Giriste Covid aşisi yaptirmaya zorluyorlar mi?
-
-
@mehmetdmn25 aynı endişeyi yaşıyorum.
-
@deebee yani toplamda kaç kişi bize almış tr den
-
@Emre-Kurtulmuş Teşekkürler
-
@crazycells merhabalar tekrardan birşey sormayı unutmuşum meslekten katılcagım için hangi belge götürmem gerekiyor sgk hizmet dokumu barkodlu belge degıl mi ?
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
Banada mail geldi (15 ocak)darısı diğer arkadaşların başına.Sagolsunlar Kasımdan sonra aralığıda bosgecmisler..Buda geçen seneye göre yaklaşık 1 ay geriden takip demek l.Halen dosyayı taşıyıp tasimama konusunda şüpheleri olan varsa biranönce netlestirsin.Umarim herkez istediğini alır.
-
@Gs1905 evet şu anda mülakat alabilecek durumdasınız konsolosluğun yoğunluğu ve planlamasına göre ocak ayına dağıtacakları mülakatlar içinde olabilirsiniz ancak bu tamamen konsolosluğun kaç dosya bakmayı planladığına bağlı
-
@Gs1905 genelde sormazlar ancak bu şüphelenip sorma ihtimalleri yok demek değil. Sizin yapmanız gereken böyle bir durumda karşı karşıya kalırsanız paranın sizin olduğunu güzel ve uygun bir şekilde açıklamak
-
@korayuzayates buna kesin bir yorum yapmak zor çünkü konsolosluk boşluk olduğunu düşünürse aralık ayınada mülakat dağıtabilir.
Ancak normal işleyişe gelirsek bülten açıklandıktan sonra konsolosluk genelde o bülteni takip eden mülakatı planlayıp gönderir ortalama 1.5 ay sonrasına yani normal şartlarda şu anda ocak ayına mülakat planlaması yapacaktır -
@Emre-Kurtulmuş Çok teşekkür ederim Emre bey. Heycanla düzenli olarak hong kong mesai saatlerini takip edip maili kontrol ediyorum
-
@rezanclz sira ilerlemesinden ziyade kaç kişiye ANK dan mülakat verildiği de önemli. Geçen yıl 3 ü yurt dışı 56 sıra ilerlemiş. Bu yıl 2 si yurt dışı 42 sıra ilerlemiş. Arada ki 13 kişilik fark Aralık ın atlanmasından kaynaklı. Ekim - Kasım - Aralık - Ocak ta 2 ay pas geçti. Kalan 8 ayda da 4 ay pas geçerse 3500-4000 den yukarısı ANK dan mülakat alması zor görünüyor. Çünkü DV24 e göre DV 25 te 700 civarı fazla kişi kazandı. ANK dan sıra bekleyenler taşımaya daha ciddi odaklanmalılar.
-
Selamlar...Ankara'dan 2nl maillerini alan talihli dostlarımın heyecanını paylaşıyor ve güzel haberlerini almayı bekliyorum.....
12.000 e kadar olan listede 2nl haberini alması muhtemel ve dosyalarını taşıyan forum üyelerinin her daim merak ettiği 20 adet Viyana, 17 adet Hong Kong, 8 adet Bangkok ve 4 adet Muscat dosyaları bulunmaktadır. Bu dosya sahiplerinden de güzel haberler ve haberlerin gelmesi ardından excel dosyamızı güncellemelerini bekliyoruz...
Sevgiler.. -
@Flight101 ANK nın 4 ayda verdiği dosyadan daha fazla dosyadan bahsediyorsunuz. 45 yurt dışı bekleyen dosya. ANK şuana kadar 4 ayda 42 dağıtabildi. 4 farklı lokasyon da mümkün.
-
@samikayhannn bunun cevabını bir kaç sayfa geriye giderseniz verdim aslında.
mülakatınızın ne zaman planlanacağını bilmeyiz elbette, ortalama bir ay öncesi gibi düşünmelisiniz.
dosyanızı neden taşıdınız derlerse gerçeği söyleyebilirsiniz. viyana zaten konuya ziyadesiyle aşina. -
@emircanerk1 mülakat alınca yaparsınız.
onlar sizin yerinize elbette adresinizi güncellemez. -
@Fatma-2 nereden mülakat alabiliyorsanız orası en doğrusu.
bunun için de forumda yüzlerce deneyim var, eski yılların deneyimlerini okuyun lütfen. -
@samikayhannn kimse size bankanızdaki paranın kaç aydır orada olduğuna bakmayacak, bunun için telaş yapmanıza gerek yok.
onların derdi sizin paranızın miktarı ya da kaç aydır orada kaldığı değil.
belgelerinizi de mülakata gitmeden mümkünse en güncel şekilde alın yeterli. ( @Gs1905 ) -
@korayuzayates hayır etmiyorsunuz.
şubat, en geç mart ankara'dan mülakat alırsınız. -
@korayuzayates iletinizin bir aldındaki cevap kesin olarak gösteriyor ki ankara aralık'ta mülakat vermeyecek.
-
@gucarslan merhaba, forumu yeni keşfettim ama dediğiniz gibi çok faydalı aydınlatıcı içerikler var, deneyimlerini, bilgilerini paylaşan herkese çok teşekkürler, emeginize sağlık
-
öncelikle mülakat alan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.
yeni yıl tatilinin yaklaştığı bu dönemde, şimdiden sağlık muayenesi için randevularını almalarını, varsa yurtdışından temin edecekleri evrakları toplamalarını, varsa arşiv kayıtlı sicil kayıtlarındaki durumlar için benimle iletişime geçmelerini tavsiye ediyorum.
umarım sorunsuz ve ap'siz mülakatları olur.
mülakat sonrası ap'ye kalanlar da mutlaka benimle özelden iletişime geçsin, özel olarak ilgileneceğim o arkadaşlarımızla.daha dün yazdığım iletinin üzerinden saatler geçmişken, ankara bana "adam bildi beyler, dağılalım" şeklinde sms yolladı.
140 karakteri geçmesin de ikinci kontör gitmesin diye kısa yazmışlar, oradan bile kırpma çabasındalar anlayacağınız.
bu adamlar nasıl versin bir sürü mülakatcanımız, ciğerimiz ankara; yine ayın ortasına sadece iki güne mülakat verip ocak ayı'nı da muhtemelen bu şekilde kapatacak.
eğer insafa gelirlerse (ki bence zor) 3-4 mülakat daha verip şirin görünmeye çalışırlar, olan yine ankara'da mülakat bekleyenlere olur.
ocak'ta daha CN1200'e mülakat veren ankara'dan umut beklemenin de ne kadar beyhude olduğunu sanırım anlamışsınızdır.
elbette tr'de kazanan herkes bu forumda ya da excel listemizde değil ancak; mülakat alan cnler ortada, sayı çok az.ekim, kasım, aralık istatistikleri yayınlansın o zaman göreceğiz kapasitelerinin % kaçını dv için ayırmışlar.
muhtemelen %2~3 civarı olacak bu rakamlara baktığımızda.haklı çıktığım her iletimde üzüldüğüm noktayı biliyorsunuz.
CN2000, 3000, belki 4000 mülakat görür ankara'dan ancak üstü riskli arkadaşlar.
bu riski göze alanlar beklesin elbet ama; ben alamam diyenler için yol belli.tekrardan mülakat alan arkadaşlarımıza bol şans diliyorum.
içiniz rahat olsun, mülakat alan kimseyi vizesiz bırakmadık -
@gucarslan Cut off bariyerleri olmasa ANK 3000 i bile zor görür. Genelde Haziran Temmuz a kadar 20000 rakamını geçmiyorlar. Geçen yıl 152 vize ready de kaldı ve basılamadı ANK da. Mülakat tarihi almak ta yeterli değil. 55000 lik kota bu sene 51350 uygulanacak. Haziran dan sonra alınan her mülakat ciddi risk taşıyor.
-
@Fatma-2 Selamlar
Bucketlist..- Vize sürecinin imzaya taşınması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin
- DV2025 excel tablosuna bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID
- DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları?page=1
- Süreç ile ilgili soruların DV2025 Aşamaları başlığı altında sorulması...İşte link
https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları - DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi
Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
Sürecinizde başarılar... -
-
@Flight101 Çok teşekkürler
-
@minnesota işimiz çok zor sabırla beklemek çok zor..:( adamlar ülkenin memur kafasına adapte olmuş. Az iş çok para... Kral benim kafasındalar galiba.
Benzer Başlıklar
136
48.8k
Users
4.7k
Topics
467.5k