Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐⭐⭐

@Alp-BABUR yapmanız gereken şey sürecinizi imzanıza taşımanız ardından dönemin başlamasını ve numaranızın cutoff içine girmesini bekleyeceksiniz

• @Baran-Soylu sorun olmaz mülakat maili alınca dosya açtırıp isteğiniz yerleri güncelleye bilir siniz.

• 1.jpg
    Tabloyu yorumlamanızı rica ederim. @EzgiLera
    Gürcistan nın DV2024 performasını EU bölgesini seçerek linkte inceleyebilir misiniz ? Bu tabloya göre şu an 27 binlere mülakat vermiş. bu performansının iyi olduğu mu gösteriyor. dosyamı Viyana ya taşıdım fakat Türkiye de 4 yıldır faaliyette olan e ticaret şirketimin şubesini Gürcistana açarak dosyamı transfer etmeyi en azından denemeyi düşünüyorum. Gürcistan hem giriş vize sorunu yok hem de ulaşım kolay olmasından ilk tercihim olur.

• @Katzfiell_ Ya bu riski alacaksınız yada Ankara dan hiç mülakat alamamayı tercih edeceksiniz ? Hong Kong da alternatif oturum istemiyor ve vize sorunu yok.

• region caseNumber caseNumberFull consulate status submitDate statusDate 2nlDate
    EU 27479 2024EU27479 TBL Ready 2022-Oct-19 2024-Jun-07 2024-May-21

Yukarıda ki dataya göre bu kullanıcıya 2024-may-21 tarihinde 2024-jun-07 tarihi için randevu mu verilmiş? yoksa yanlış mı yorumluyorum. statusdate randevu tarihi mi? öyleyse 2nldate nedir?

• Takip eden arkadaşlar, lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. Ayrıca bu konu başlığının birinci iletisi içeriğinde bulunan DV2025 excel listesine bilgilerinizi girerseniz, süreç ilerledikçe daha iyi öngörülerde bulunabiliriz.

• Referenced by  ATS16 ATS16 
  • Referenced by  ATS16 ATS16 

• ankara şuanda dv2024 vize mülakatlarda kaç binlerde tahminen ekime kadar kaçbinlere mülakat verir

• ⭐⭐

Selamlar...
    1 temmuz günü KCC üzerinden dosyamın Viyana'ya taşınmasını talep etmiş cevap olarak ta "From XXX to XXX" ifadesini içeren bir mail almıştım...Bugün mülakat yerim neresi diye sorgulama maili attığımda,

"Thank you for your inquiry.

The place of application, i.e., location of interview, for noncitizens seeking an immigrant visa will normally be in the consular district with jurisdiction over their place of residence, with limited exceptions."

şeklinde bir cevap aldım...Sanırım ilgili kişi hiç bakmadan genel geçer bir yanıt vermiş..Çünkü ben bir önceki değişim talebi ve cevabı üzerinden yazışma yapmadım...Şimdi o yazışmaların arkasına talebimi ekleyip tekrar deneyeceğim...Adamlar ısrarla cevaplarında Viyana yazmıyorlar, aklımı rahatlatmıyorlar....😄
    Başka önerisi olan varsa duymak isterim..

• @Flight101 size genel geçer bir yazı yazmamış aslında. location of interview, for noncitizens seeking an immigrant visa will normally be in the consular district with jurisdiction over their place of residence. burada vatandaş olmayanların mülakatlarının ikamet ettikleri yerde yapılacağı ile ilgili açıklama yapmışlar ve vatandaş olmayan istisnalara konsolosluğun karar verebileceğini söylemişler ve topu Viyanaya atmışlar . daha önce bunu yazmıştım aslında KCC nin belirli bir limit oranında taşıma yapabileceğini tahmin ettiğimi söylemiştim. ama tekrar yazdığında taşıdık da diyebilirler. belirsizlik anlık olarak değişiyor.

• ⭐⭐

İşte ben topu gerçekten Viyana ya atmış mı onun derdindeyim...Adamların bana gönderiği hiçbir cevap mailinde "Vienna" kelimesini görmedim...Onu göreyim sonra topun atıldığı konunun çaresine bakarız..😉

• @Flight101 cevap ver butonunu kullanıp size cevap veren kişiye yazabilirsiniz konu ile ilgili soru cevapların takibi kolay olur. ben de emin değilim size yazdığı maili bir kaç kişiye daha yazarsa KCC nin viyana nın kapasitesine göre taşıma yaptığı konusunda fikir oluşabilir. elçilik ismi yazmamış anlam yüklemek lazım mı bilemedim.

• @Easychamp
    2nl mülakat tarihinin bildirildiği mailin tarihi.
    7 temmuzda ise statüde bir değişiklik olmuş, muhtemelen vizesi issued oldu ya da reddedildi vs. bir değişiklik oldu yani profilde.

• ⭐⭐

@fahriakc Aynen zaten dediğim gibi ilk yazışma üzerinden devam edip netleştirmek lazım.. Teşekkürler zaman ayırıp yorum paylaştığın için....👋

• ⭐⭐

Sonunda zorlaya zorlaya görmek istediğimiz kelimeyi yazdırdık...😉...
    Bu yazışmalar esnasında tüm okuyan ve yorumlayan dostlara teşekkürler...

Thank you for your inquiry.

Your interview location is Vienna and will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at .

• Merhaba, 2025 yılında 8000'li numaralara mülakat sırası gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz ?
    Dosya taşıma yapabilmek için sıra numarasının aktif mi olması gerekiyor ?
    Örneğin Ocak ayında sıra numarası aktif oldu, en erken ne zaman dosya taşıma talebinde bulunabiliriz ? Aktif olmadan taşıma talebinde bulunmak mümkün mü?
    Son olarak hangi tarihe kadar dosya taşıyabiliriz ?

• Arkadaşlar ds-260 formunda adres yazarken günümüzden geriye mi yazacağız?

• @brucewayne ben bu yıl iyi olacağını düşünüyorum Mayıs gibi 6 bin gelse size de ağustosta sıra gelir tabi gelmezse mecburen sağa sola mail atıp mülakat isteyeceğiz

• ⭐⭐⭐⭐

@sevdemimi gözümde canlanır koskoca mazi…

Her sene talihlilerin aynı umudu bu sene iyi olacak gibi geliyor düşüncesi, maalesef hiç bir sene iyiye gitmiyor arkadaşlar. Kendinizi asla bu sene iyi olacak olumlamasına kaptırıp dosyanız için savaşmaktan, çözüm üretmeye çalışmaktan vazgeçmeyin, beklemeye koyulmayın. Bunu yazdığım için belki bazı kişiler niye olumsuz yaklaşıyorsun tek bir örnekle anlatayım dv24 mülakat deneyimlerini okuyun içinden denk geleceksinizdir bir çoğu kişi açık yüreklilikle yazdı bunu “süreç başında talihli olduğumuzda ankaraya güvenmeyin, asıl zorlu süreç şimdi başlıyor, henüz hiçbir şeyin garanti olmadığını unutmayın gibi yorumlara çok kızarken ilerleyen süreçte ne kadar doğru ve haklı olduklarını gördük” gibi bir çok yazıya denk gelebilirsiniz. Bu arada aynısını biz yapmadık mı, evet bizde yaptık dv23 süreci için mesela yeni konsolosluğa geçiyorlar ondan yavaşlar her şey daha iyi olur dv23 süreci için dedik ama sonu hüsran oldu bir çok kişi için

• @brucewayne Merhaba, 2025 yılında nasıl ilerleyeceğini kimse bilemez ve mali yıl başlamadan tahminde edemiyoruz malesef. Şu anda dosyanızı KCC ile taşıtabilirsiniz sıra numaranızın aktif olmasını beklemenize gerek yok. Eğer sıra numaranız aktif olunca taşıtmak isterseniz elçiliklere mail atarak rica minnet yolunu seçmeniz gerekiyor. Tarih olarak temmuzda bildiğim kadarıyla son mülakatlar planlanıyor ama yanıltmayayım yinede araştırın.

• @Emre-Kurtulmuş Size katılıyorum hocam. Her sene daha kötüye gitmiş. İyi olacağını düşünenler hangi veriye göre böyle düşünüyor anlayamıyorum. Muhtemelen umut ediyorlar diye yorumluyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

83

55.5k
Users

4.8k
Topics

484.1k

| | | |