Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @Erdem-Yıldız isim soy isim kombinasyonunuz Türkiye'de hattı sayılır bir kullanıma sahipse AP kalma riskinizin yüksek olduğundan bahsediyor @gucarslan Terör vs olası bir suça karışmış bir kişi ile aynı ismi taşıyan talihliler bu sebepten AP'ye bırakıldı maalesef. Arama butonundan aratıp eski deneyimlere ulaşabilirsiniz. Çocuklara isim koyarken orijinallik şart yani bize de ders olsun şimdiden 😅

• @mbt4272 merhaba, bazen alakasiz cevaplar atabiliyorlar mail iceriginizi degistirip tekrar deneyebilirsiniz

• @gucarslan benim isim ve soyisim kombinasyonumdanda çok kisi var, sizce ayni endişeyi ben de yaşamalı miyim?

• @bahar_aydin, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gucarslan benim isim ve soyisim kombinasyonumdanda çok kisi var, sizce ayni endişeyi ben de yaşamalı miyim?

İsimden AP'ye kalanların dosyaları aşırı beklemeden çözülüyor aslında, tek problem buysa endişelenecek bir şey yok gibi 🙂

• Selamlar arkadaşlar. İlk 1.5 k içerisindeyim ve mail gelmedi hala sizce ne zaman gelir ? Ds 260 formunu başvurular açıldıktan 3 gün sonra doldurdup gönderdim.
    Mülakat yerimi ankara seçtim. Sizce hangi tarihler arasında mülakat maili gönderirler ?

• ⭐⭐⭐⭐

@bahar_aydin endişe yaşarsanız sorun çözülecek mi? Nncpden apye kalma durumu herkesin başına gelebilecek bir şey (kimine göre daha çok, kimine göre daha az) ama buna endişe ederek veya öncesinde farklı bir şey hazırlayarak çözüm bulamayacaksınız onun için müdahil olamayacağınız noktalara çok fazla takılıp zorlu olan bu bekleme sürecini kendinize daha da zorlu hale getirmeyin derim

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ben-Batur hımmm.. peki geçmiş yıllarda mali yıl içinde çözülemediği için vize alamayanları nasıl açıklamak lazım?
    ben geçen yıl 3 tane biliyorum mesela.. önceki yıllar da baya var.
    hangi veri bu bilgiyi size sağladı paylaşabilir misiniz bizlerle de?

• @Serapp hanım teşekkür ederim

• Günaydın herkese

Sabah 9da eşimle mülakata girdik ve vizemiz onaylandı 🎉 çok mutluyuz 🙂ilerleyen saatlerde Tecrübelerimizi ve detayları detaylıca yazacağım.

• This post is deleted!

• This post is deleted!

• This post is deleted!

• This post is deleted!

• This post is deleted!

• This post is deleted!

• This post is deleted!

• Merhaba. Numara aktif olmadan önce sanırım dosya taşıma işlemini KCC üzerinden yapıyoruz. Bununla alakalı standart bir mail formatı varda onu mu göndermeliyim yoksa dosyamı şu konsolosluğa mı taşımak istiyorum diye mi yazmalıyım?
    Tiflis e dosyasını taşımış birileri varsa aslında onlara da şunu sormak istiyorum. @gucarslan forumun ilk sayfasında belirttiği açıklama da taşıdığımız ülkede oturum kartı olması gerekiyor yazmıştınız. Bu durum şartmıdır yada başka bir yöntem varmıdır bunun için?

Teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@dkerim dosya taşımak için oturum almanıza gerek yok yeni kural gereği.
    bunu forumda ve bu başlıkta çokça dile getirdik ve zaten çoğu kişi de dosyasını taşıyor.

• @gucarslan teşekkürler bilgi için. Belki defalarca üzerinden geçildiyse de affola. Hayatta işimde maalesef çok hızlı akıp geçiyor ve çoğu şey bilgisayarın hafızasında kaldığı gibi maalesef aklımda kalmıyor. sabahtan beri forumu en baştan okumaya başladım daha 65.sayfadayım. anlayışınıza sığınarak sormak istiyorum tekrar:
    Örnek bir taşıma maili paylaşmanız mümkün müdür? Belki unutanlar için hafıza tazelenir.
    Forum da acaba Tiflis e taşıma yapmış mülakata girmiş veya girmemiş birileri var ise tecrübelerini paylaşabilir mi?

Teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@dkerim forumun arama butonuna tiflis yazarak çokça deneyime ulaşabilirsiniz.
    mail için de, kişisel bilgilerinizi, cn ve doğum tarihinizi yazıp KCC ile iletişime geçebilirsiniz.
    mülakatınızı ilgili konsolosluğa aldırak istediğinizi yazabilrisiniz.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

75

52.5k
Users

4.8k
Topics

479.4k

| | | |