Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @mehmetgreen Şehri gezmek istiyordum galiba en basit cevap olur:)

• @rezanclz bizde bu sekilde bi diyalog hiç yaşanmamıştı sadece kendi saydığı evrakları istedikçe vermemizi söylemişti. KCC’nin K sı bile konuşulmamıştı. Taşımadaki yoğunluk veya başka bir durum olup olmadığını bende anlamadım. Umarım sonraki arkadaşlar böyle bişeyle karşılaşmazlar. @rezanclz Sen kaç numaralı bankoda görüşmeye girdin? Bizimle evrak talebinde uzakdoğu kökenli kısa boylu bir kadın görüşmüştü

• @mrt01 uzakdogulu muydu hatirlamiyorum ama gözlüklü kadindi bir de 4 numarali bankoda evraklarimi vermistim 3 numaralida da ödeme yapmistim mülakatim da 6 numaralida yapilmisti yanlis hatirlamiyorsam. Bir de iceride sadece ben vardim hic seslenilmedi bana, iceri gectigimde bankonun arkasindan eliyle gel hareketi yapmisti. Galiba avusturyalilar disinda ilk siz mülakata girdiginiz icin sormadi, daha 1 hafta gecmeden 2.olarak ben gelince bi sorgulamak istediler sanirim.

• @rezanclz bizde gözlüklü değildi. Kişiden kişiye değişebilir. Çok enseyi karartmamak gerek. Bankolar aynı sıralamada ama çalışan değişirse belki sohbet içinde o soruları sormuş olabilir.

• @mrt01 evet dogru bir de benim okudugum her deneyimde herkes güle oynaya vizeyi veriyor demisti fakat mülakati yapan kisi haricinde herkes asiri ciddiydi özellikle kapidaki askerler gereksiz agresifti hatta bi ara ”i dont want to cause trouble, mate. I just want to get my visa and go home“ demistim😄

• @rezanclz kapıda olan uzun boylu tam ciddiyetteydi ama diğer beyaz saçlı orta boylu olan biz bayrakla çıkarken bayrağı gördü güldü ve congratulations!!! Welcome to America diye laf atmıştı bize 🙂 önemli olan mülakatı yapan kişi bence o kadın da baya naif ve kibardı hiç zorlamadı ki sendede aynısı olmuş. Evrak kayıtçılar iş yükleri artacak diye sormuştur o soruyu 🙂

• @emirhankd Dünya gözüyle görmek istiyordum de tam olsun 😉

• @mrt01 ben gittigimde merdivende 2 asker oturuyordu benimle muhattap olmadilar hic, iceride de sari sacli polis üniformali ve kisa sacli askeri üniformali birisi vardi. Son 5dk kala iceri girdim ve bana just give me passport and stay outside diye sert bir ses tonuyla cikismisti daha sonra polis uniformali yanima gelip dou you have a appointment? when? gibi sorular sormustu diger askeri uniformali da telefonla görüsüp sonra iceri gelmemi söylemisti. cikarken de have a nice day appreciate for everything demistim o da you too demisti sadece

• @rezanclz hayırlı olsun, tebrikler🎊

• Arkadaşlar tekrar merhaba
    Maalesef daha önce dosya taşıma talebimi KCCye Tiran için mail atmış bulunmaktaydım. Fakat bazı arkadaşlarım Türklere karşı tutumundan dolayı Tirana karşı dikkat etmemi söylediler onları dinleyerek tekrar Honkong için talep oluşturdum hepsine ayrı ayrı tesekkür ediyorum sağolsunlar @10urdmn @minnesota @cemciftcioglu

• Dosyamı Hong Kong'a taşıma maili atmıştım ancak bugün aldığım mailde warsaw'a dosyanız taşınmıştır yazıyordu. Çok ilginç böyle bir talebim olmadı mailin hiçbir yerinde warsaw yazmıyordu. Sizce neden olmuş olabilir ? Dolayısıyla yeniden talepte bulundum.

• @gucarslan abi selam ben de Amerika’da geçtiği için teb hesabı açtım birikimlerimi oraya aktardım. Fakat 6 ay süreç zorunlu mu hesabı açalı o kadar olmadı mülakata gittiğimde 6 aylık döküm olmazsa sıkıntı olur mu?

• @rezanclz yani ne denebilir ki? Geçerken uğradık denilecek yerlerde de değil konsolosluklar 😂

• @sezen aslinda seminerler ya da etkinlikler bahane edilebilir diye tahmin ediyorum ya da gezi plani da olabilir. Greencard cikmadan önce zaten X sebebinden dolayi planim vardi; talihli olduktan sonra talep edildigi sürece baska konsoloslukta mülakat tanimlanabildigini ögrenince mülakatimi da bu plana göre ayarladim denebilir.

• Beklemek çokkk sıkıcı, daha ne kadar bekleyeceğiz arkadaşlar, Ankara’dan vize randevusu gelir mi? Gelirse tahminen ne kadar sürer bi fikri olan var mı? Ortalama ne kadar sürer? 6 ay, 1 sene?

• @rezanclz evet haklısın aktardığın bilgi çok önemli, bir çok sebep gösterilebilir hazırlıklı olmak lazım, kendi özelimde gerçek bir nedenim bile var esasen fakat yine de insan bir panik oluyor. Bir de merak ettim dün sağlık raporu ile ilgili sorunun vardı konsolosluğa ulaşmış sanırım rapor değil mi?

• @Flight101 en az iki uc arkadas vardı eylul sonu gibi belirtmislerdi mailin icerigini onlar iletebilir ama sanırım dosyanizi tasimayi kabul ediyoruz tarzi bir maildi. @rezanclz e sorulan soruda bu basligin ustune geldi. Bilmiyorum kendi is planina gore ayda 5 10 dosya tasiyan/bakan Viyana ayni hassasisyeti 40 50 dosya icinde gosterecek mi emin olamiyorum. Iyi dusunelim iyi olsun, cok fazla da bir sey yok. Oturum almadigimiz surece bu tedirginlik maalesef olacak sanırım.

• ⭐⭐⭐

@ollqher yanmaz ikisi birbirinden farklı dönemler

• Merhaba. Şöyle bir sorum var. Mesela ben bekarken ds doldurduktan sonra , evlenirsem intervyu tarihi belli olduktan sonra , mail atıp ds'i açtırtıktan sonra karımı da ds eklersem benim sıram yani intervyu tarihi değişir mi? Teşekkürler.

• @sezen evet cok sükür ulasmis ve yapilan hata düzeltilmis evrak tesliminde özellikle sordum hallettiklerini söylediler.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

43

49.1k
Users

4.7k
Topics

468.6k

| | | |