Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @rezanclz hadi hayırlı olsun 🙂

• @rezanclz Hayırlı olsun.Amerikadaki hayatınızda mutluluklar dilerim.

• This post is deleted!

• @rezanclz Hayırlı olsun hocam. Çok tebrikler.

• @Serapp evet, siz diyince fark ettim. Teşekkür ederim 🙏🙂

• ⭐⭐

@rezanclz Yeni kıtada yeni hayatında mutluluklar dilerim...Şans hep yanında olsun...🍀

• ⭐⭐⭐

@Bluey, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaslar benim viyanaya dosya tasiyanlarin gorusune ihtiyacim var. Ben dosya tasirken konsolosluk ile iletisime gecmedim. Iletisime gecip 2 3 ay sonra olumlu/olumsuz donus alanda var. Acaba durumu izah eden bir mail atmali mi yoksa zaten mukakat verirse verir, vermezse vermez mi denmeli. Ben konsoloslugun iyi niyetli oldugunu dusunuyorum ama sonra yogunluk artinca daha once maillesip onay verdikleri dosya numaralarina oncelik verip vermeyeceklerine yonelik bir endisem de olusmadi degil. Bir gorusu olan var ise yazarsa sevinirim.

Konsolosluk ile iletişime geçmenize gerek yok. Önemli bir konu olmadıkça mail yazıp zamanlarını harcamayın.
    Endişeye gerek yok. Viyana en iyi çalışan bir kaç yerden biri.

• @rezanclz Çok sevindim. Hayırlı olsun.

• @rezanclz senle Viyanaya taşıyacak mısın diye konuştuğumuz zamanlar hızlı geçmiş, viyanadan vizeni almışsın, darısı bana inş. Sana yeni hayatında başarılar ve mutluluklar diliyorum kardeşim. Abd de buluşmak dileğiyle...

• @turkbest merak etmeyin kısa ve öz mail atın mutlaka adres istemeyen bir personele denk gelecektir.😉

• @rezanclz çok sevindim hadi hayırlı olsun 🎉🎊

• @blueboy21 Şuan da sitede ki EXCEL listesine ekleme yapan 44 tane EU dosyası mülakatlarını Hong Kong a taşıdılar. (Belki daha fazla bile olabilir. Hong Kong a dosyasını taşıyıp Excel listesini güncellemeyenler / hala Ankara görünenler olabilir). Geçen yıl taşınan 23 EU dosyasını onayladı ve toplamda bu 23 EU dosyası için 44 kişiye vize verdi.

Bu sene şimdiden burada ki EXCEL listesinde bile Hong Kong a taşınmış görünen 44 dosya var. Yani geçen yılın tamamından 2 kat fazla.

Bu dosyaların mülakat alamayacaklar anlamı çıkmaz. Hong Kong mülakatlara karar verecek. Ayrıca 44 dosya sadece bu sitede veri giren arkadaşlarımıza ait. Kazanan sayısı bu seitede ki verilerin ortalama 4 katı. Benim tahminimce kazananların yarısı başvuru yapmayacak olsa bile en az 70-80 dosya Hong Kong a taşınmış olabilir. Bu da geçen yılın 3-4 katı fazla. Hong Kong un tavrı belirler. Umarım taşıyan herkes vizelerine kavuşur. Zira ANK nın düşük performansı sonucu bir çok kişi Hong Kong gibi yerlere taşımak zorunda kaldı.

• @rezanclz hayırlı, uğurlu ve yolunuz şimdiden açık olsun 👏🏻👏🏻 Tebrikler 🫡

• Hong kong mülakat girecek arkadaşlara uyarı Aslı hanım ” mülakatta lise diploması getirmeyen yanında olmayanlar sıkıntı oldu çok soru sordular ve problem oldu dedi üniversite diploması yada yüksek lisans yapsa bile illa lise diplomasını görmek istemişler lise diplomasını e devletten e devlette gözükmeyen lisenizden yada okulu yıkılan olabilir ilçe milli eğitimden mezun belgesi karekodlu birden fazla almanızı tavsiye ederim. Üniversite diploması da yada başka diplomalarınıda yanınızda götürün
    Ayrıca apostil yeminli tercüme yaptırmanıza gerek yok çok pahalı ve gereksiz 2 senedir bu şekilde devam ediyor ve ordaki görevliler bu şekilde biliyor farklı olsun sağlam olsun diyerek yaparsanız tanımadıkları belgelerle karşılaşabilirler 😅😄
    e-devletden belgeleri almanız tercüme gereken belgeleri(askerlik lise diploması vs) normal bir tercümandan ettirmeniz yeterli benim mülakat deneyimimde İstanbul’da yapıp adrese posta ile teslim eden bir tercüman vardı bakarsınız veziroğlu tercüme

• @mehmetizmirli abi sağ olasın deneyiminle yardımcı oldun, 2 sene geçmiş şimdi bile HK cıları düşünüyorsun. Teşekkürler 🙂

• @mehmetizmirli mehmet abi bangkok hakkında ne düşünüyorsun

• @rezanclz tebrik ederim darısı biz bekleyen forum üyelerine. Mülakat deneyimini merakla bekliyoruz.

• @10urdmn ne demek bize çok yardımcı oldu forum yöneticileri, uğur bey ve bu forum sayesiyle amerikadayız ahde vefa borcumuz var seve seve yardımcı oluyorum🤚👍🏻

• @mehmetgreen çok bilgim yok ama ora giden arkadaşlar var çok tecrübeli geçen senelerde onların yazdıklarına tecrübelerine bak derim kardeşim

• Arkadaşlar Merhaba
    dosyamı Tirana taşımış bulunmaktayım hepimize kolay gelsin bol şans 🤗

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

101

51.1k
Users

4.8k
Topics

474.9k

| | | |