@minnesota muscat, viyana, Bangkok, hong kong bence dosya taşımak için uygun yerlerden. Yeşil pasaportunuz varsa viyana deneyin bence. Eğer yoksa, schengen yolu var ama Schengen almak zor ve ayrı risk orasını iyi düşünmelisiniz. Maddi imkanlarınız el veriyorsa hk deneyebilirsiniz (bir arkadaşımın dosyasını kabul etmişti, current olmasına rağmen). Maddi imkanlar kısıtlı ise muscat daha iyi olabilir sizin için. Tabi her konsolosluğun artısını eksisini sizin değerlendirmeniz gerekli.
Sürecinizde bol şanslar.
-
@mehmetgreen Şehir hastaneleri enfeksiyon kliniklerini seçiniz..👍
-
@Mustafa-Bayram Bende ilk olarak Tirana taşıdım ama oturum vs çalışma izni bişey yok. Arkadaşlar riskli olabilir dediler o nedenle taşıdım oradan sizin oturumunuz varmış anlaşıldı 👍
-
merhaba bana böyle bir mail geldi cozemedim kccdv sadece dosyamı taşımak ıstıyorum uygun kısa bır mail attım fakat gelen cevap bu ne yapmam gerfekiyorThank you for your inquiry.
Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.
If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.
For additional information, please refer to the following websites:
Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html
Diversity Visa Instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-instructions.html
DS-260 instructions: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-if-you-are-selected/diversity-visa-submit-your-iv-and-alien-registration-application.html
To enter the Diversity Visa lottery or to check for a selection notice: https://dvprogram.state.gov/ -
@salih-atilla biz üzerimize düşeni yapalım müracaatta bulunalım, her gün yeni birşey çıkıyor bakarsınız hızlandırma imkanı çıkar. Birde her sene kendileri de DV ye başvuru yapmaya devam etsinler.
-
-
@minnesota muscat, viyana, Bangkok, hong kong bence dosya taşımak için uygun yerlerden. Yeşil pasaportunuz varsa viyana deneyin bence. Eğer yoksa, schengen yolu var ama Schengen almak zor ve ayrı risk orasını iyi düşünmelisiniz. Maddi imkanlarınız el veriyorsa hk deneyebilirsiniz (bir arkadaşımın dosyasını kabul etmişti, current olmasına rağmen). Maddi imkanlar kısıtlı ise muscat daha iyi olabilir sizin için. Tabi her konsolosluğun artısını eksisini sizin değerlendirmeniz gerekli.
Sürecinizde bol şanslar. -
-
-
evet..
bir mali yılın daha sonuna geldik.vizesini almış, alamamış; acısıyla, tatlısıyla uzun bir maratonu geride bırakma sabrı gösteren bütün arkadaşlarımızı canı gönülden kutluyorum.
ankara ne yazık ki her sene daha kötüye giden bir performans ile yoluna devam etti, etmeye de devam edecek.
bu sizin suçunuz değil. ne yazık ki bu coğrafya'da doğup büyüyen herkesin ortak kaderi.vizesini alanlar için yeni bir macera başlıyor. daha zorlu, daha engebeli..
umarım vize sahibi bütün arkadaşlarımız sorunsuz şekilde ülkeye girişlerini yapar ve yeni hayatlarına başlarlar.1 ekim 2023'te, "ankara'ya güvenmeyin" telkinime kulak verip, dosyasını başka ülkelere taşımayı ya da aos yapmayı seçmiş arkadaşlarımızın şansı imkanları olması ya da bu imkanı yaratmış olmasıydı.
ama bence asıl şansları, Yeşil Kart Forum gibi bir bilgi kaynağının içinde olmaları.
başvurudan tutun da, sürecin tamamını hatta ve hatta abd'deki yaşamlarına dair her şeyi bu forum sayesinde halledebilirler, halledeceklerdir de.süreçleri ile ilgili bilgi paylaşan, güncelleme yapan, detay veren herkese sonsuz teşekkürler.
sonrası için de forumda deneyimlerini paylaşmaya, bilgi vermeye devam etmeniz en büyük temennimiz.
sizin vereceğiniz bilgiler sayesinde forum daha güncel ve güzel olmaya devam edecek.tekrardan herkese sonraki hayatlarında bol şans ve sağlıklı bir ömür diliyorum.
şans bir kere daha çalar kapınızı. belki green card için, belki de başka güzel fırsatlar için.
pes etmeyin, umutsuzluğa kapılmayın ve sokak hayvanlarına yardım edin 😉ışık sizinle olsun dostlar
namaste! -
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@turkbest Kentucky deki arkadaşların Avrupa haritasına cadde cadde sokak sokak hakim olduklarını düşünmüyorum.. O yüzden uzaklıkla ilgisi yoktur farklı bir durumdur diye tahmin ediyorum..
-
@atilla-04, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Ardando merhabalar bende hong kong ‘a taşımak istiyorum ama adres istiyorlar adres olarak herhangi bir oteli yazsam mülakat tarihi belli olınca başka bir yerde kalsam olurmu acaba bide adres mailini nasıl attınız paylaşabilirmisiniz
Merhaba, KCC’den adres talebi gelmeyene kadar (max.6-7) dosya taşıma maili atmayı deneyebilirsiniz. Her seferinde farklı bir çalışana düştüğü için adres sormayan birine denk gelebilirsiniz Bana öyle oldu 2.seferde taşıdım. Yanlış hatırlamıyorsam 6 ya da 7.mailinde adres belirtmesine gerek kalmadan dosyasını taşıyan bir forum kullanıcısı vardı. Eğer adres belirtiyorsanız da o adreste kalmanız tavsiye ediliyor forumda genel olarak. Fakat “orada kalmazsanız ne olur?” sorunuza ben yanıt veremem, forumda daha önce Hong Kong’da yapılan mülakat deneyimlerini okuyarak kendiniz bir karara varabilirsiniz. Diğer sorunuza gelecek olursam, “mülakat zamanı ailemle birlikte … otelinde kalacağız, adresi de aşağıda belirttiğim gibidir” şeklinde bilgi vermiştim. Sürecinizde bol şanslar..
-
@Flight101 aynısını düşündüm ve bir mail daha geldi. Forumdan araştırdığım kadarıyla olana kadar maillere devam edeceğim. Doğru officer ile denk düşene kadar. Bilerek saçma sapan geçiştirme mailleri atıyorlar. Son olarak farklı mailden deneyeceğim taşımazlarsa forumda biri bu şekilde taşımış.
-
Merhabalar, DS-260 formumu incelerken farkettim aile bilgilerinde annemin soyismini şuanki soyismi olarak girmişim kızlık soyadını değil yani. Bunu mülakat aldığımda mı değiştirmeliyim veya bunu alırsam mülakatta mı belirtmeliyim önerisi olan olursa çok müteşekkir olurum. İyi forumlar.
-
selamlar, bugün saglik raporu islemlerini hallettim simdi nasil hallettigimi anlatayim
benim randevum 9 da idi Elterleinplatz duragindan 43 numarali tramvaya binip Schottentor duraginda indim, buranin mimarisini begendigim icin klinige kadar yürüme karari verdim yaklasik 15dk lik yürüme sonunda klinige vardim ve saat 8.30 olmustu kaldigim yerden 7.50 ya da 8 gibi cikmistim pek hatirlamiyorum. Zile bastim ve kapiyi güler yüzlü bir hemsire acti deneyimleri okudugumda randevu saatinden erken gelinmesine ragmen islemlere baslandigini biliyordum bunun icin abd vizesi icin geldigimi ve telefonumdan mail trafigini gösterip 9 da randevum oldugunu fakat mümkünse islemleri simdiden halledip halledemeyecegimi sordum ve tahmin ettigim gibi okeyledi. en basta pasaportumu istedi ve daha sonra bir form verdi bunu doldurup vermemi söyledi formun görselini ekliyorum
daha sonra form ile beraber;
- ceac confirmation ciktisi
- hepatis b antikor testi sonucu(kendim ingilizce cevirdim herhangi bir kase imza yok)
- cocukluktan kalma asi belgem(kendim ingilizce cevirdim herhangi bir kase imza yok)
- td hatirlatma dozu ve su cicegi asisi (e nabizda asilarim kismina ctrl+p yapip pdf olarak kaydettim daha sonra kendim tekrardan cevirdim bunda da imza ya da kase yok)
- e nabizdan alinma cift dilli 2 doz covid 19 asi karti
belgelerini verdim yanimda cocukluk asi kartimin orjinali de vardi fakat bir ilac firmasinin brosürü gibi bir seye yazilmisti ve üstündeki yazilari anlamak asiri güctü ve sayin @MMT deneyiminde orjinale bakmadiklarini bildigim icin onu vermedim ama yine de sormalarina karsin yanimda getirmistim ve tahmin ettigim gibi sormadilar bile (bu arada hemsire doldurugum formu bilgisayara isliyordu ve bazi yazilari okuyamadigini söyledi ben de okuyamadiklarini telefonumdaki notlar kismina yazip gösterdim ve bakmisken mail adresimi ve amerika adresimde bazi harf hatalari oldugunu fark ettim düzeltmesini rica ettim kendisi de özür dileyerek düzeltti bu konuda dikkatli olun mail adresinizde en ufak bir hata sonuclarinizin size ulasmamasina neden olur). Sonrasinda kisa bir süre bekledim fotografim cekildi ve bir kagit verildi bu belgede 3 kutucuk vardi 1 ve 3.kutucuklarini imzalamami 2.kutucugu röntgen merkezinde imzalamam gerektigini söyledi. Daha sonra hemsire beni bir odaya aldi ve tansiyonumu ölctü siradan sorular sordu bu sorular daha önce ameliyat gecirdin mi uyusturucu kullandin mi tüberküloz gecirdin mi gibi sorulardi (bu arada hemsire asiri hizli ingilizce konusuyordu ders calisirken hintlilerin videosunu izleyip onlarin ingilizcesini bile anlayan ben onun bazen söylediklerini anlamayip excuse me i dont get it could you repeat it? diyordum) daha sonra boy ve kilomu sordu ben de direkt e nabizdan acip gösterdim sonrasinda bana bir kap verdi ve idrar tahlili almasi gerektigini söyledi hemen giristeki wc ye gecip tahlilimi verdim birkac dakika sonra ivana molnar diger odaya gecmemi söyledi ve ic camasirlarim haricinde kiyafetlerimi cikartmami söyledi kendisi asiri güler yüzlüydü ve asilarimin tam olup sadece son 1 sene icinde covid asisi olmadigim icin hatirlatma dozu olmam gerektigini söyledi ben de tamam dedim, aslinda viyanaya gelmeden önce burada yasayan arkadasima durumu anlattim ve ücretsiz olabilecegim bir lab oldugunu söyledi adresini paylasmisti fakat ben dün saat 3 civarinda gelmistim ve lab öglen 2 de kapaniyormus ondan dolayi olamadim. ilk olarak kulaklarima daha sonra bogazima bakti. Derin nefes alip alip vermemi istedi ve sirtimi dinledi daha sonra sirtüstü yatmami söyledi refleks testi uyguladi ve vücudumun cesitli kisimlarina hafifce vurup aciyip acimadigimi söylememi istedi daha sonra kan aldi ve covid asisini uyguladi daha sonra islemlerin bittigini söyledi yaklasik 5dk bile sürmemisti ve ben de emin olmak icin its all set right? diye sordum gülerek yes yes dedi ve odadan ciktim. Daha sonra kaydimi alan hemsire ödeme yapmami söyledi
- covid asisi 15€
- bel soguklugu testi 20€
- muayene ücreti 360€
- frengi testi 15€
toplamda 410€ ücret ödedim sadece nakit kabul ediliyormus bu arada. Sonrasinda bana uluslar arasi asi kitapcigi, fatura, röntgen merkezine nasil gidilecegi anlatilan kagit ve bir bilgi kagidi verildi bu kagitta sonuclarimin korumali bir mail ile gönderilecegini, görüntülenirken sifre gerektigini sifrenin de case numaram oldugu 2 kere görüntüleyebilecegim gibi bilgiler yaziyordu. Daha sonrasinda klinikten cikip Leopoldsgasse otobüs duragina yürüdüm buradan 5A numarali otobüse bindim Lorenz Böhler Unfallkrankenhaus duraginda indim, durak hemen hemen röntgen merkezinin önündeydi daha sonra sira makinesinde ortadaki (Ich habe keinen Termin yazan) tusa bastim ve sira numarasi aldim. icerisi saat erken olmasina ragmen cok kalabalikti fakat sira bana cabuk geldi sira numarasi yanan masaya gidip dr molnardan geldigimi belirtip pasaportumu ve molnarda imzaladigim belgeyi verdim son kutucugu da imzalamami söyledi ve size seslenecegiz diyip oturmami söyledi. Ben de oturdum yaklasik 10dk sonra soy ismimle seslenildi (soy ismim cok da zor telaffuz edilen bir soy isim degil fakat seslenildigi zaman ilk basta anlamadim dikkatli olun) arkaya yönlendirildi ve ufak bir bekleme alanina gectim burada üstümü cikartmam gerektigini söylendi daha sonra baska bir hemsire kapiyi acti ve derin nefes alip gögüsümü yaslamami istedi. Solumdaki ekranda dogum tarihim ve ismim yaziyordu dogru oldugunu teyit etmemi istedi ben de dogru dedim. Hizlica röntgenim cekildi ve bekleme alaninda beklemem gerektigini sonuclar hazir olunca seslenilecegi söylendi ve asiri derecede gergin bekleyislerim basladi gerilmemin sebebi balgam testine kalir miyim diye düsünmemdi. yaklasik 20dk bekledikten sonra isim soy ismimle cagirildim ve korktugum basima gelmedi, cdmi ve imzaladigim evragi büyük bir zarf ile teslim aldim saglik raporu sürecim böylece sorunsuz tamamlandi bu sürecim icin özellikle birkac isime tesekkür etmek istiyorum; sayin @MMT asi konusunda hemen hemen her soruma cevap verdigi icin asi kartlarimi sunabildim ve tekrar asi olmama gerek kalmadi bunun icin özellikle tesekkürlerimi iletiyorum. Sayin @lumos viyana icin yaptigi excel isimi asiri derecede kolaylastirdi evrak listesinden tutun her türlü faydali bilgiyi döküman haline getirip paylasmis bunun icin özellikle tesekkürlerimi iletiyorum. sayin @mrt01 in viyanacilar olarak benden hemen önce oldugu icin genel olarak viyana hakkinda paylastigi bilgiler icin de özellikle tesekkürlerimi iletiyorum.
-
This post is deleted! -
Merhabalar ismim gürkan. Dv-2025 talihlisiyim sıralamam 26899 ankarada sıra gelmeyeceğini düşünüyorum . Dava mı başka ülkeye taşımam gerektiğini öğrendim . Bana yardımcı olabilecek biri var mı ?
-
Merhaba kcc ile viyana taşırken sürekli (4 veya 5 oldu) aynı maili geri cevap olarak alıyorum. Başka bir mail adresinden yollamayı mı denemeliyim? Yoksa Aynı mail adresi ile devam mı edeyim?
Thank you for your inquiry.
When filling out your Form DS-260 you will have the opportunity to update your physical address and to select the consular section at which you would like to be interviewed. Generally speaking, this must be the consular section that is closest to where you will be living, in the country of your residence, when you are interviewed. (Please note that Post Office Boxes and mailing addresses in care of another person do not justify a change of interview location.)
Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed. -
@Emirhan-Baydur arama butonunu kullanmaktan ve mülakat deneyimlerini okumaktan çekinmeyin, hem ücretsiz hem de defalarca konu yazıldı.
-
kcc ile current olmadan mulakat yerimizi degistirdigimizde, yeni yerin mulakat yapmak icin ek bir kistasi olup olmadiginin garantisi var mi (o ulkede oturum, vatandaslik vs.) ? kcc anladigim kadariyla isteyince sorgulamadan degistiriyor bu sene fakat burdan degistirilen ulkeye oncesinde ulasip biz kcc den orayi sectik mulakat icin su anki durumumuz uygun mudur gibisinden sormak pratikte calisir mi ? yani isguzar birine gelip yok yapmayiz diye cevap da almak istemem belirsizlikte yoksa hic karistirmadan nasil olsa kcc orayi atadi diye gitmek mi daha uygun olur?
-
@bnln Oncelikle Tebrikler . @gucarslan Ugur beye katiliyorum . Oncelikle Dosyanizi uygun Konsolosluga tasimayi deneyin , daha hizli ve az maliyetli olacaktir , kanimca mulakat alirsiniz . AOS 2. seceneginiz olsun . AOS dusunecek olursaniz current olmaya yakin Amerikaya giris yapmanizi oneririm . Ortalama sureler var olsada , dogru Field Ofis secimi ve hizli bir plan ile , kota dolmadigi takdirde buradan %90 alirsiniz kartinizi . Simdiden sansiniz Bol olsun . Kartinizi ve Hayallerinize kavusmaniz dilegi ile ..
-
@cemciftcioglu ben bir süredir kcc ye yazıyorm 900 ler adına ama current oldugunuz için kcc kiliti acamaz cvbı alıyorum herseferınde
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Serapp tam anlatmak istediğinizi anlayamadım
Sizin anlamadığınızı @Flight101 anladı ve o konu açıklığa kavuştu.
-
@ismail-Tardu profilimden surecimi okuyabilirsiniz
-
@Ardando cevabınız için teşekkür ederim ama daha mülakat verilmeden adress ayarlayamıyorum ki dosyamı kabul ettikleri zaman adres yerini ayarlamayı düşünüyorum
-
@gurkantokgozz taşımak istediğiniz yerin adını kcc mail adresine bir adres ekleyerek mail atın .doğum tarihi case number ekleyin
-
@turkbest maili çeviri yaptınız mı bir adres yazmanızı istiyor olabilir
-
Arkadaşlar merhaba
Cn 10k dosyamın aktif olması demek sistemin aylara göre verdiği numaralara gelmesi mi demek yoksa KCC nin mailini beklemek mi
2. Sorum da dosyam KCC de şuan konsolosluk olarak Ankarayı seçmiştim Vize istemeyen konsolosluklarla görüşüp dosyamı taşımam mümkün mü şu aşamada yoksa current olmayı beklemem mi gerekir?
Tesekkür ediyorum -
Sizden görüşme sırasında hazır olacağınız fiziksel adresi istiyorlar, booking den konsolosluğa yakın yerleri bulup size uygun olan mümkünse gerçekten kalabileceğiniz adresi yazabilirsiniz.
@turkbest, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba kcc ile viyana taşırken sürekli (4 veya 5 oldu) aynı maili geri cevap olarak alıyorum. Başka bir mail adresinden yollamayı mı denemeliyim? Yoksa Aynı mail adresi ile devam mı edeyim?
Thank you for your inquiry.
When filling out your Form DS-260 you will have the opportunity to update your physical address and to select the consular section at which you would like to be interviewed. Generally speaking, this must be the consular section that is closest to where you will be living, in the country of your residence, when you are interviewed. (Please note that Post Office Boxes and mailing addresses in care of another person do not justify a change of interview location.)
Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed. -
@Özlem-Toraman merhaba. Sorunuzu bilmiyorum ama KCC bana ''Mülakat yeriniz Ankara'dır ve Ankara Elçiliği bunu mülakat tarihi için kullanacaktır'' tarzı bir mail alıyorum. Dosya kilidi açmak tarzı bir cevap hiç almadım. Bence sorunuzda bir hata olabilir. Ama sonuçta hala bizlere mülakat planlanmadı onu biliyoruz
Benzer Başlıklar
138
47.7k
Users
4.7k
Topics
462.5k