Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@brucewayne schengen vizesi sorularınız için bu başlığı kullanamazsınız.

• bu arada bir sey eklemek istiyorum; eski avrupa seyahatlerimde pasaport kontrollerinde polis yüzüme bile bakmadan damgayi basarken bu sefer sorguya cekildim ve sorulan sorulari paylasiyorum;

Polis: Whats your next trip?
    Ben: Im will just only stay at vienna
    Polis: How long will you stay in Vienna?
    Ben: 6 days i can show you my booking reservation (burada sormadan direkt telefonumdan pdf olarak kaydettigim rezervasyon ciktisini gösterdim)
    Polis: Good this is your first time coming to eu?
    Ben: No but i recently renewed my passport thats why my passport clear
    Polis: How much money did you bring with you?
    Ben: I come with my brother and my mother I brought 3000 euros for this.
    Polis: okay

Daha sonra pasaportlarimizi damgaladi. 3 adet polis vardi ve biz bilerek en az soru soran polisin oldugu vezneden siraya girmistik Bizden öncekilere 1-2 soru anca sorup göndermisti ama ben yine de bir tik soru yagmuruna tutuldum 😃 nedenini pasaportumun bos olmasi ya da pasaportumdaki fotografa bagliyorum pasaportumdaki fotografi cektirdigim zamanlar istanbuldaki barlarda günlük guardlik yapiyordum anlayacaginiz sekilde fotografta pek tekin bir birey olarak gözükmüyordum sac kesimi olarak 😃 neyse ki sorun yasamadim yarin 9 da saglik muayenem var deneyimlerimi aktarmaya devam edecegim.

• ⭐⭐⭐

@Ardando tebrik ederim, süreçte planlı hareket edenlerin şansı daha yüksek.

Mülakat tarihi belli olunca Schengen vizesi başvurusundan red alıp sıkıntı çekeceğinize (Manila, Asya ülkeleri vb seçenekler bu durumda devreye girebilir), şimdiden pasaportunuzu güçlendirmek ve bir sonraki Schengen başvurularının şansını artırmak akıllıca. Tebrik ederim, Schengen hususunda endişe taşıyan diğer talihlilerinde izleyebileceği bir yol. 🍀🧿

• ⭐⭐⭐

@gokhanv

Ben ülke adını söyleyerek bir vebal altına girmek istemiyordum ama ülke tahmininiz doğru. @brucewayne 👆 bol şans

• Thank you for your inquiry.

Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.

• Kasim 2024 Bulteni aciklanmis.

• Yine 6000 😞

• Hala 6000, beklemeye devam.

image.png

• @halteran böyle olması normalmi acaba ? sanırım 2023 de benzer bi durum olmuş umarım numuralar hızlı ilerler...

• @Yusuf-Uzak bilemiyorum ama genelde kasim-aralik batida tatil zamanlaridir. konsolosluklar bulundugu ulkelerin tatillerinden de etkilendigi icin pek beklentim yoktu acikcasi.

• Arkadaşlar hayırlı forumlar,

Ben de CN yüksek olduğu için dosyamı taşımak istiyorum. Merak ettiğim şey şu, neden Hong kong veya Viyana gibi yerlere yoğunlaşılıyor? Taşıması kolay olduğu veya hızlı şekilde sıra geldiği için mi? Şimdiden teşekkürler..

• @halteran gördük bakalım hayırlısı neyse o olsun

• ⭐⭐

2024 December 6000
    2023 December 6100
    Aslında son 3 sene birbiriyle aynı paralellikte gibi duruyor...
    Beklemeye devam..

• Yine 6 binde kaldı 😞 bizim mülakat işi Ocak ayına kaldı desenize

• Arkadaşlar benim mülakat yerim Varşova forumda da cn düşük olup Varşova da mülakata giricek kimse yok konsolosluk hangi cnlere mülakat vermiş nasıl ilerliyor diye bakabileceğim bir yer varmıdır performansı düşük gibiyse bende dosya taşımayı düşünüyorum. https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY24.html# burdan bakılıyor sanırım ama burayı da daha güncellememişler sanırım

• Ay evett siz sınırda kalmışsınız, sağlık olsun
    @sevdemimi, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Yine 6 binde kaldı 😞 bizim mülakat işi Ocak ayına kaldı desenize

• Bu yeni açıklanan bülten sadece Kasım değil, Aralık'ta dahil öyle mi ? Bilmediğimden soruyorum; hep gelecek ayınki açıklanmıyor muydu ? 2 ay sonrası da mı açıklanıyor ? Yani bu durumda Ocak ayına kadar 6000 üstündeki hiçbir numara randevu alamayacak. Üzücü oldu.

• ⭐⭐

@nvrgbck Önümüzdeki iki ayı da görebiliyoruz..

• Ciddi anlamda tecrübeli olanların tavsiyelerini bekliyorum. Henüz Schengen vizem yok ancak yıllar önce alıp Avrupa'ya girip çıkmıştım. 2nci kez schengen başvurusu yapacağım ancak en erken 2 ay 10 gün sonra civarı herşey yolunda giderse vizeyi alabileceğim. Güncel olarak 6000'ler açıklandı kasım ayına kadar. Bu durumda dosyamı Viyana'da tutmaya devam edersem sizce riske mi atmış olurum ? Yoksa Hong Kong gibi vize istemeyen yerlere transfer edersem daha mı akıllıca olur ? Bu arada dosyam Viyana'da oldugu halde başka yere taşıma hakkım devam ediyor mu ( Currrent olmadım 8000'lerdeyim) Şimdiden çok teşekkürler.

• @Serhan-Karpuz
    Selamlar, onceki senelerde bircok turk talihlinin sorunsuzca vizelerini aldiklari icin bu iki buyukelcilik ilk tercih edilenler arasinda. Bu sene de birkac arkadasimiz bu buyukelciliklerde girmis olduklari mulakat deneyimilerini paylastilar. DV2025 mulakat deneyimleri basligindan ulasabilirsiniz.
    Yani sira cok fazla Turk vatandasinin dosyalari birikme yaparsa, sizler gibi yuksek sira numarasina sahip kisiler icin surecin ilerleyisine dogru ilgili konsolosluarin tavirlari ne olur bilinmez. Forumun arama motoruna ilgili ulkeleri yazarak butun deneyimleri okuyup, analiz ederek kendinize bir yol haritasi cizebilirsiniz. Kolayliklar dilerim.

Benzer Başlıklar

• 880
  • 12173
  • 7344
  • 642
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

86

51.2k
Users

4.8k
Topics

475.6k

| | | |