Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• This post is deleted!

• @rezanclz Evet, sizin haklı sebepleriniz var. Onca yıl devlete hizmet ettiniz ve karşılığını pasaport olarak alıyorsunuz. Peki, size şunu sormak istiyorum: Ayın onbeşinde aldığınız maaş neyin karşılığı? Elbette çalışmanızın karşılığı değil mi? İşte ayrımcılık dediğimiz konu tam da burada başlıyor. Özel sektörde çalışan bir insan, ayın belirli bir gününde maaş alıyor ve o maaş, o kişinin haftada veya ayda çalıştığı 180 saatin tek karşılığı. Ne bir artı pasaport hakkı, ne bir enflasyon zammı, ne resmi tatillerde ek bir ödeme, ne de adam akıllı bir emekli maaşı var. Yaptığı ağır çalışmaların karşılığında bir yıpranma payı bile yok. Sadece bir maaş alıyor ve bu maaş, çoğu yerde asgari ücret seviyesinde. Asgari ücretten biraz fazla aldığı durumlarda ise maaş 17 bin lirayı geçince kalan kısmı elden veriliyor. Bu elden maaş ise onu emeklilikten sonra bile çalışmaya mahkum ediyor. İşte her şey bu, ve ayrımcılık dediğimiz şey de bu. Yanlış anlamayın, sizi suçlamıyorum, sadece söylediğinizin yanlış olduğunu düşünüyorum. Eğer gelişmiş bir ülke olmak istiyorsak, memur da özel sektör çalışanı da aynı haklara sahip olmalı. Aksi takdirde Hindistan’dan farkımız kalmaz; gerçi şu anda da yok.

• @mrt01 Memurları eleştirmedim 🙂 Seyahat özgürlüğü anayasal bir haktır belirli bir kesime verilemez. ben bunu vurguladım ve keşke yeşile ihtiyaç duyulmayacak derecede ülke vatandaşlarına güvenilse diye sisteme küçük bir sitem yolladım ama sistemin umurunda bile olmayacak 🙂 Hepimize bol şans.

• @Ben-Batur katiliyorum konunun daha fazla uzamasina gerek yok, bu arada öglen 12 de viyanaya ucagim var su an istanbul havalimaninda kapilarin acilmasini bekliyorum. Viyanaya iner inmez her bir gelismeyi aktaracagim. Yarin 9 da saglik randevum var sans dileyin. Üstad @mrt01 dan sonra viyanada mülakata girecek 2.kisi olacagim 🙂

• @rezanclz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur katiliyorum konunun daha fazla uzamasina gerek yok, bu arada öglen 12 de viyanaya ucagim var su an istanbul havalimaninda kapilarin acilmasini bekliyorum. Viyanaya iner inmez her bir gelismeyi aktaracagim. Yarin 9 da saglik randevum var sans dileyin. Üstad @mrt01 dan sonra viyanada mülakata girecek 2.kisi olacagim 🙂

Hadi bakalım Viyana kapılarına dayandık resmen hocam 😃

• @rezanclz Yolunuz açık olsun hocam, Viyanacılar olarak güzel haberlerinizi dört gözle bekliyoruz 🙂

• @rezanclz Bahtınız açık, gönlünüz ferah ve her şey gönlünüzce olsun.🙏🏼

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@turkbest nerede kalmayı planlıyorsanız orayı verin.
    onlar sizin nerede kalacağınıza bakmıyor.

• @rezanclz hadi yolun açık olsun 🙂 bizimde 01:00 da dönüş uçağımız var. Biz sıramızı saldık darısı diğer arkadaşlara.

• @rezanclz Yolunuz açık olsun.Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

• @rezanclz Yolun açık olsun kardeşim güle güle git gel

• This post is deleted!

• This post is deleted!

• @rezanclz hayirli yolculuklar, guzel haberlerini bekliyoruz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

not: yeşil pasaport ile alakalı serzeniş / yorum / savunma vb. konular için lütfen yeşil sahaları kullanın.

orada da savunma, hücüm organizasyonları geliştirebilir; sahip olduğunuz imtiyaz ve olmadığında yaşadığınız haksızlıklara zuhur eden fikirlerinizi açıkça sergileyebilirsiniz 😉

• @rezanclz kolaylıkla atlatin inşaallah güzel haberlerinizi bekliyoruz

• @Ben-Batur hayırlı yolculuklar güzel haberlerinizi bekliyoruz...

• @rezanclz hayırlı yolculuklar. Güzel haberlerini bekliyor olacağız

• @Emre-Kurtulmuş merhabalar çok teşekkür ederim bilginiz için dosya numaram 3200 lerde hiç riske atıp dosya taşımıyayımmı sizce riske atmamalımıyım türkiyede Mulakat alma olasılığım çok yüksek

• bugün itibariyle vizesi onaylanan arkadaşlara hayırlı olsun dilerim. excel i takip ettiğimiz için lütfen bilgileri güncellermisiniz.

Benzer Başlıklar

• 290
  • 11427
  • 16396
  • 73
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

97

51.0k
Users

4.8k
Topics

474.9k

| | | |