Teşekkür ederim cevabınız için.
-
@mehmetizmirli hocam neden herkes okuluna gidiyor ? e devler ten alınan kare kod lu mezuniyet belgesi de diploma yerine geçmiyor mu ?
-
@warmgrey Çok teşekkürler. İçten desteğiniz ve yardımlarınız için. Darısı orada görüşmemize olsun
-
Bir executive order'a bakar bu arada. İsterse tüm ülkeye tüm immigrant girşini durdurabilir. Covid zamanı yaptı bunu. Şimdi bizim gibi 20K+ olanlar için en büyük tehlike büyükelçiliklerin Trum etkisiyle bürokrasiyi arttırıp gecikmelere yolaçması olarak görüyorum.
-
-
@bahasever , Siz Artik Amerikadasiniz.
-
@deebee yani toplamda kaç kişi bize almış tr den
-
@Emre-Kurtulmuş Teşekkürler
-
@crazycells merhabalar tekrardan birşey sormayı unutmuşum meslekten katılcagım için hangi belge götürmem gerekiyor sgk hizmet dokumu barkodlu belge degıl mi ?
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@ATS16 Nasıl atlamışım bunu.. Çok teşekkür ederim.
-
This post is deleted! -
@Ege-0 eşimin biyoloji diplomasını aldı banada amerikada ne iş yapacaksınız diye sorduğunda makine mühendisiyim diyince süper diyip başka diploma sormadı.
-
@mrt01 bey, Amerika da bir makine mühendisi olarak nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz
-
@10urdmn ben daha önce amerikan firmalarında oil&gas sektöründe çalıştım. O yüzden eski bağlantılarımla temasa geçeceğim
-
@nothin, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Ben-Batur bu kadar cabuk dosya tasiyorlar miydi? genelde hep bitmesine son 1-2 ay kala tasiniyor diye biliyorum. ya da umman oldugu icin mi acaba?
Hocam öncelikle sürecinizi imzanıza taşımanız gerekiyor. Alıntı yapmadığınız için tam neyi sorduğunuzu anlayamadım. Ben dosyamı KCC ile taşıdım o yüzden hemen taşındı, Current olduktan sonra konsolosluk aracılığı ile taşımak gerekiyor o işlem biraz uzun sürebiliyor tabi (konsolosluk kabul ederse)
-
@mrt01 çalışacağınız yerde kimyager ihtiyacınız olursa haber verin lütfen
-
Selamlar, KCC'ye atılan dosya taşıma mailinin asıl talihlinin mail adresi üzerinden gönderilmesi gibi bir zorunluluk var mıdır? Eşim asıl talihli fakat süreci ben takip ettiğim için kendi mail adresimden atmak istiyorum. Teşekkürler..
-
@Ardando hayır yoktur.
önemli olan talihli bilgilerinin doğru ve eksiksiz verilmesi. -
@gucarslan çok teşekkürler
-
Arkadaşlar pasaport ve sarı zarflarımızı aldık sürecimiz tamamlandı
-
-
@gucarslan dine inancin olmayabilir ama inanan insanlara saygili olmalisin..
-
@mrt01 hayırlı olsun tebrikler, darısı başımıza
-
@mrt01 tebrikler umarim yeni hayatinizda her sey gonlunuze gore olur, siz ais kaydi yapmis miydiniz?
-
Herkese selamlar tekrardan Amerika ya j1 intern vizesi ile gittim simdi Turkiye deyim ama vizemde 2 yil yil kurali olan 212 e home residency requirement var waiver basvurdum 3 ay oluyor eger mulakattan once waiver gelmez ise konsolosluktan yine de vize alma sansim var mi waivera basvurdugumu falan gostersem tarzi duydugum kadari ile konsolosluklar bu konuda tolerans taniyabiliyorlarmis bilgisi olan var mi bu arada dosyami ummana tasidim
-
@Erdem-Yıldız eğer mülakata ankara'da girecekseniz waiver'ı kafanıza takmayın.
başvurduğunuza dair belgeyi götürün yeterli. derdiniz mülakat almak olsun.. -
@gucarslan mülakata muscat hong kong veya vienna da giricem dosyam şuanda kcc de ve dosyamı ummana taşıdım , ankaradan kesinlikle randevu alamayacağımı düşünüyorum bu yüzden dosyamı şimdiden taşıdım , avukatım waiver olmadan imkansız dedi tabi buraya yine sormak istedim avukatımdan alamadığım bilgileri sizin sayenizde alıyorum bunun için teşekkür ederim
-
@lesnarhomie Biz de Viyana'dan vize alabilirsek önce Amerika'ya giriş yapıp SSN, Greencard teslim alıp, banka, kredi kartı başvurularını yapıp sonrasında Türkiye'ye dönmeyi planlıyoruz. Sürecinizde iyi şanslar dilerim.
-
Benzer Başlıklar
50
49.1k
Users
4.7k
Topics
468.6k