Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @ATS16 Nasıl atlamışım bunu.. Çok teşekkür ederim.

• This post is deleted!

• @Ege-0 eşimin biyoloji diplomasını aldı banada amerikada ne iş yapacaksınız diye sorduğunda makine mühendisiyim diyince süper diyip başka diploma sormadı.

• @mrt01 bey, Amerika da bir makine mühendisi olarak nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz

• @10urdmn ben daha önce amerikan firmalarında oil&gas sektöründe çalıştım. O yüzden eski bağlantılarımla temasa geçeceğim

• @nothin, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur bu kadar cabuk dosya tasiyorlar miydi? genelde hep bitmesine son 1-2 ay kala tasiniyor diye biliyorum. ya da umman oldugu icin mi acaba?

Hocam öncelikle sürecinizi imzanıza taşımanız gerekiyor. Alıntı yapmadığınız için tam neyi sorduğunuzu anlayamadım. Ben dosyamı KCC ile taşıdım o yüzden hemen taşındı, Current olduktan sonra konsolosluk aracılığı ile taşımak gerekiyor o işlem biraz uzun sürebiliyor tabi (konsolosluk kabul ederse)

• @mrt01 çalışacağınız yerde kimyager ihtiyacınız olursa haber verin lütfen 😃 😃

• Selamlar, KCC'ye atılan dosya taşıma mailinin asıl talihlinin mail adresi üzerinden gönderilmesi gibi bir zorunluluk var mıdır? Eşim asıl talihli fakat süreci ben takip ettiğim için kendi mail adresimden atmak istiyorum. Teşekkürler..

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Ardando hayır yoktur.
    önemli olan talihli bilgilerinin doğru ve eksiksiz verilmesi.

• @gucarslan çok teşekkürler

• Arkadaşlar pasaport ve sarı zarflarımızı aldık sürecimiz tamamlandı 🙂A7C60021-B775-464D-9299-CE2912AC8CBA.jpeg

• @gucarslan dine inancin olmayabilir ama inanan insanlara saygili olmalisin..

• @mrt01 hayırlı olsun tebrikler, darısı başımıza 🙂

• @mrt01 tebrikler umarim yeni hayatinizda her sey gonlunuze gore olur, siz ais kaydi yapmis miydiniz?

• Herkese selamlar tekrardan Amerika ya j1 intern vizesi ile gittim simdi Turkiye deyim ama vizemde 2 yil yil kurali olan 212 e home residency requirement var waiver basvurdum 3 ay oluyor eger mulakattan once waiver gelmez ise konsolosluktan yine de vize alma sansim var mi waivera basvurdugumu falan gostersem tarzi duydugum kadari ile konsolosluklar bu konuda tolerans taniyabiliyorlarmis bilgisi olan var mi bu arada dosyami ummana tasidim

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız eğer mülakata ankara'da girecekseniz waiver'ı kafanıza takmayın.
    başvurduğunuza dair belgeyi götürün yeterli. derdiniz mülakat almak olsun..

• @gucarslan mülakata muscat hong kong veya vienna da giricem dosyam şuanda kcc de ve dosyamı ummana taşıdım , ankaradan kesinlikle randevu alamayacağımı düşünüyorum bu yüzden dosyamı şimdiden taşıdım , avukatım waiver olmadan imkansız dedi tabi buraya yine sormak istedim avukatımdan alamadığım bilgileri sizin sayenizde alıyorum bunun için teşekkür ederim

• @lesnarhomie Biz de Viyana'dan vize alabilirsek önce Amerika'ya giriş yapıp SSN, Greencard teslim alıp, banka, kredi kartı başvurularını yapıp sonrasında Türkiye'ye dönmeyi planlıyoruz. Sürecinizde iyi şanslar dilerim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Erdem-Yıldız

avukatım waiver olmadan imkansız dedi.

avukatınızla bol şans..

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

50

49.1k
Users

4.7k
Topics

468.6k

| | | |