Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Arkadaşlar merhaba. Biraz önce konsolosluktan mail aldık pasaportlarımızı yarın 11-12 veya 01-02 arası alabilirsiniz yazmışlar. Mülakattan çıktıktan sonra bütün stres deşarjını yeni atıp kendimize geliyoruz. Gerçekten çok farklı duygu hepinize en kısa sürede mülakat gelir alırsınız vizenizi. mülakat deneyimini birazdan ilgili başlıkta paylaşacağım

• @mrt01 Tebrik ederim, bir sonraki hayatınızda başarılar dilerim. Mülakat deneyimlerinizi mutlaka bekliyoruz. Evrak listenizi, kaldığınız yeri maliyetleri yazarsanız ben ve diğer arkadaşlarım için ön ayak olacağınızı düşünüyorum. Tekrardan çok tebrik ediyor geri kalan hayatınızda başarılar diliyorum.

• @mrt01 Tebrikler, bundan sonraki yaşantınızın güzel geçmesi dileğiyle🥳

• @Erdem-Yıldız, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese merhaba ds260 ı ilk günlerde doldurup gönderdim ama bilgilerin çoğu değişti adresim pasaportum eski pasaportum kayıtlıydı mesela bunları mülakat tarihi aldıktan sonra değişiklik yapabilir miyim?

Merhaba, bunlarin hicbirini guncellemenize gerek yok, mulakata 2 pasaportla birlikte katilmaniz yeterli. Ilerleyen donemlerde daha muhim bir gelisme olursa, o zaman mulakat alinca formu actirip bunlari da guncellersiniz.

• @mrt01 Hayırlı olsun Mert bey. Darısı tüm dileyenlerin, uğraşanların başına. Sizin adınıza çok sevindim.

• @mrt01 Müthiş haber, tebrik ederim 🙂 Bir çok kişiye ışık olacaksınız, yolunuz ve bahtınız açık olsun 🙂

• @mrt01 Hayırlı olsun hocam.

• @mrt01 Tebrikler.Amerikadaki hayatınızda mutluluklar dilerim.

• @mrt01 tekrardan hayırlı olsun. Lütfen deneyiminizi en ince ayrıntısına kadar yazın. Dört gözle bekliyor olacağız.

• @mrt01 tebrik.ederim darısı bizlere

• @mrt01 Tebrikler! Sürecinizin bu kadar kolay ve hızlı geçmesine çok sevindim, aşırı rahatladım şuan 🙂

• @mrt01 hadi hayirli olsun hocam, abd deki yasintinizda basarilar.

• @betul-dede Maili hangi adrese gönderdiniz acaba ?

• @erg35 Hayırlı olsun, sürecin kalanında bol şans!

• Nihayet dosyamızı Viyana'ya taşıyabildik. Bu süreçte en az 4 mail gönderdim. En son mailde Konu kısmına sadece CN(sıfırlar olmadan),
    Mesaj kısmına ise isim soyisim, CN, doğum tarihi, taşımak istediğin ülke ve sebep ve en önemlisi bir otel adresi yazdım. Bu şekilde kabul ettiler. Bu süreçte rahatsız etmiş olduğum @gucarslan , @mrt01, @simlidinazor, @boredeng ve @onuru ' ya ve forumda fikrini ve tecrübesini paylaşan herkese teşekkür ederim. Bir adım daha ilerlemiş olduk. Herkes için hayırlısı olsun...

• @mrt01 tebrikler her vize onayinda seviniyoruz...

• @deebee merhabalar biz pasaportlarımızı kaybettik yeni pasaport başvurusunda bulunduk eski pasaportlarımız olmadığı için yeni pasaportları ds 260 dosyamızı açtırıp güncellememizmi gerekli acaba yoksa konsoloslukta bunu bildirirsek yeterli olurmu?

• @mrt01 büyük geçmiş olsun tebrikler

• @rezanclz Eline Emeğine sağlık, çok teşekkür ederim. Umarım vizeni alırsın. Başarılar dilerim

• @mrt01 Tebrikler, yolunuz açık olsun.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

47

49.1k
Users

4.7k
Topics

468.6k

| | | |