Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Merhabalar bugun eşim ben ve 2 çocuğum Unganlar sağlık taramasını atlattık yazan gerekli bütün evrakı tamamlayıp verilen saatte Kuğulu Parkın tam karşısında Düzen lab.yazan binanın 3. ve 4. Katlarında baya bir tur attım ciğer filmi için 2.kez tekrar istendi 😀 haliyle baya endişe ettik herhangi bir sorun olup olmadığını sordum ama net bir şey iletilmedi ama sorun yok rahat olabilirsiniz dendi balgam testi vs alınmadı sanırım şükür atlattık evraklardan sadece pasaport ve aşı belgeleri alındı geri kalan hiç istenmedi gelelim doktor kontrolü aşamasına bana 5 eşime 3 çocuklara oğluma 3 ve kızıma 4 adet aşı uygulanmış kalp rahatsızlığım mevcut doğuştan bununla alakalı ne oldu ise ilettim bulabildiğim belgeleri kendilerine teslim ettim kolumdaki büyükçe dövme sigara kullanma vs bununla alakalı hiç soru sorulmadı eşime sormuşlar oda iletmiş sigara içtiğini bu kadar klasik sorular çok sorulmadı sadece ne işle meşgul olacaksın sorusuna saat satış ve tamiri yaptığım için dili geliştirip devam da edebilirim çocukluk hayali olan tırcılık işine girebilirim dedim saatten devam et aranan iş tamire yoğunlaş gibi konuşmalar geçti rahat ve samimi olduğuna inandığım konuşmamızın sonunda 1 dk içersinde dışarıda adımın okunup ödeme işlemi için beklerken kendimizi bulduk sorunsuz olmasa da şükür atlattık ödeme olarak kredi kartımdan 43260 tl toplam ödeme yaptım kuru normal aldılar 1250 kusur dolar galiba heyecanla yanlışta hesaplamış olabilirim neyse böyle geçti gitti 9 ekimde mülakat öncesi evrakı mı alabilirmiyim diye sordum olumlu cevap aldıktan sonra binadan çıktık benim kanım sizlerin yada ailenizin ne sağlık geçmişi varsa rahat ve samimi sekilde dogru ibraz edin detay verdiğinizde galiba bu onların psikolojik testini daha rahat ve samimi geçiyorsunuz Aşti de İzmir otobüsünün saatini beklerken yazıyorum umarım mulakatta problemsiz geçer herkese tekrar hayırlı olsun selamlar

• Arkadaşlar merhaba, vize bülteni her ayın belirli bir gününde mi açıklanıyor?

• @MUSTAFA-9 10-15,arası açıklandı geçen ay

• @mrt01 hangisini yaptılar hocam

• @Uzuzi biontech

• @rasitcenngiz sanıyorum ki bir şey olmaz böyle bir olumsuz bir şey forum içinde okumadım. Gideceğiniz ülkenin sağlık kuruluşuna sorarsanız daha doğru olacaktır.

• Arkadaşlar merhaba acil bir sorunum var .Bugün sabah asıl talihli olan eşimin dosyasına add applicant ile kendimi ekledim ve ds 260 formumu gönderdim. Bildiğim kadarıyla bu işlemden sonra ds 260 formumda belirttiğim mail adresine bir mail gelmesi lazım formu gönderdiğime dair. Fakat nadir yaşanabilecek bir olay geldi başıma. Sabahtan beri bu mail neden gelmiyor diye düşünüp sürekli e posta mı takip ediyordum. Birde baktım ki eski maillerden birinde ''Hesabınızın 15 GB'lık depolama alanı sınırına 30 gün önce ulaştınız. 29 Ağu 2024 itibarıyla size gönderilen e-postalar, gönderene geri iletildiği için artık kurtarılamaz. Artık yalnızca hesap ile ilgili önemli e-postaları alacaksınız. E-posta almaya hemen devam etmek için daha fazla depolama alanı alın veya yer açın'' gibi bir yazı yazıyor. Kısacası bugün ds 260 formumu gönderdikten sonra bana gelmesi gereken mail gönderene geri gitti ve artık o maili ben geri getiremem. Şimdi değerli arkadaşlar benim ne yapmam gerekiyor ? o mailin içeriğinde önemli bir şey var mıydı ? ve ben o maili tekrardan talep edebilir miyim ? nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? çok panik yaptım desteklerinizi bekliyorum. Yarın kendi düğünüm var gözüme uyku girmedi. @gucarslan

• @evrentnrkl peki anladım, teşekkür ederim.

• @Gs1905, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba acil bir sorunum var .Bugün sabah asıl talihli olan eşimin dosyasına add applicant ile kendimi ekledim ve ds 260 formumu gönderdim. Bildiğim kadarıyla bu işlemden sonra ds 260 formumda belirttiğim mail adresine bir mail gelmesi lazım formu gönderdiğime dair. Fakat nadir yaşanabilecek bir olay geldi başıma. Sabahtan beri bu mail neden gelmiyor diye düşünüp sürekli e posta mı takip ediyordum. Birde baktım ki eski maillerden birinde ''Hesabınızın 15 GB'lık depolama alanı sınırına 30 gün önce ulaştınız. 29 Ağu 2024 itibarıyla size gönderilen e-postalar, gönderene geri iletildiği için artık kurtarılamaz. Artık yalnızca hesap ile ilgili önemli e-postaları alacaksınız. E-posta almaya hemen devam etmek için daha fazla depolama alanı alın veya yer açın'' gibi bir yazı yazıyor. Kısacası bugün ds 260 formumu gönderdikten sonra bana gelmesi gereken mail gönderene geri gitti ve artık o maili ben geri getiremem. Şimdi değerli arkadaşlar benim ne yapmam gerekiyor ? o mailin içeriğinde önemli bir şey var mıydı ? ve ben o maili tekrardan talep edebilir miyim ? nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? çok panik yaptım desteklerinizi bekliyorum. Yarın kendi düğünüm var gözüme uyku girmedi. @gucarslan

Adımın ve soy adımın yanında yazan completed yazısına tıklayınca pdf leri indirebildim zaten ilk kayıt olduğumda da indirmiştim onlar şuan elimde sorun yok. Fakat asıl talihli olan eşim 5 mayısta ds 260 formunu gönderdikten sonra bir mail gelmiş US. DOS baslığı altında ve şöyle yazıyor.

''ONAY SAYFANIZ BU E-POSTAYA EKLİ PDF DOSYASINDADIR
    ABD Dışişleri Bakanlığı’nın vize başvurunuzu işlemeye devam edebilmesi için onay sayfasındaki talimatları takip etmelisiniz.''

yazdığım sebepten dolayı bu mail bana ulaşmadı. İçeriğinde belirtilen pdf şuan elimde fakat mailin de mutlaka bende bulunması gerekiyor muydu ? bir sıkıntı çıkar mı ? cevaplarsanız çok mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkür ederim değerli zamanınızı ayırdığınız için.

• @Gs1905, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba acil bir sorunum var .Bugün sabah asıl talihli olan eşimin dosyasına add applicant ile kendimi ekledim ve ds 260 formumu gönderdim. Bildiğim kadarıyla bu işlemden sonra ds 260 formumda belirttiğim mail adresine bir mail gelmesi lazım formu gönderdiğime dair. Fakat nadir yaşanabilecek bir olay geldi başıma. Sabahtan beri bu mail neden gelmiyor diye düşünüp sürekli e posta mı takip ediyordum. Birde baktım ki eski maillerden birinde ''Hesabınızın 15 GB'lık depolama alanı sınırına 30 gün önce ulaştınız. 29 Ağu 2024 itibarıyla size gönderilen e-postalar, gönderene geri iletildiği için artık kurtarılamaz. Artık yalnızca hesap ile ilgili önemli e-postaları alacaksınız. E-posta almaya hemen devam etmek için daha fazla depolama alanı alın veya yer açın'' gibi bir yazı yazıyor. Kısacası bugün ds 260 formumu gönderdikten sonra bana gelmesi gereken mail gönderene geri gitti ve artık o maili ben geri getiremem. Şimdi değerli arkadaşlar benim ne yapmam gerekiyor ? o mailin içeriğinde önemli bir şey var mıydı ? ve ben o maili tekrardan talep edebilir miyim ? nasıl bir yol izlemem gerekiyor ? çok panik yaptım desteklerinizi bekliyorum. Yarın kendi düğünüm var gözüme uyku girmedi. @gucarslan

Şimdi 5 mayısta eşimin aldığı ilk maile baktım da pdf dosyası göndermişler aynı pdf i ben ds 260 formunu tamamlayınca indirmiştim. Şuan adım soy adımın yanında ki complated kısmına tıklayınca en son sayfa da pdf lerime ulaşabiliyorum. Bu mail sadece pdf için mi atılıyor yoksa bana mutlaka ulaşması gereken ve sonra lazım olacak bir mail miydi ?

• @Mehmet-ynd E-devletten aldığım barkodlu belge geçerli sayılıyor diye biliyorum

• @Sinan-D hayırlı olsun darısı mülakata

• @Gs1905 onay sayfasını ister siteden indirebilirsiniz isterseniz de mail olarak kendinize iletebilirsiniz aynı şey.Siz mail olarak kendinize iletmişsiniz o ulaşmamış .Tekrardan mailinize gönderebilirsiniz zaten.Mülakat tarihi belirlendiğinde ayrı bir mail gelicek size o önemli. Depolama olayını çözmeye çalışın şimdiden

• @Gs1905 Merhabalar, Formu doldururken mail zaten istede bağlı, dediğiniz gibi sadece en sondaki form geliyor, telaşlanacak bir durum değil.

• @ATS16 hocam C/o ibaresi ne oluyor tam olarak

• @gucarslan bana hala 2nl maili gelmedi ve mulakatim 10 ekimde 08.45 de planlanmis olarak goruntuleniyor bu durumda 2nl mailinin bir onemi var mi

• @Emre-Kurtulmuş çok teşekkür ederim. dosya numarım aktif olmasını beklemeliyim o zaman anladığım kadarıyla 😞

• @onuru Onur bey Tebrik ederim .

• Merhaba

Korona aşısını hiç vurulmadım. Zorunlu tutuyorlar mı? Zorunluysa tek doz yeterli mi? Bu konuda bilgisi olanlar dönüş yaparsa sevinirim 🌸

• @EcemYılmaz
    Aşağıdaki linkten ds260 formuna girip PDF kaydedebilirsiniz.(Forma girdiğinizde hiçbir değişiklik yapmamis da olsanız sakın Save butonunanbasmayin aksi takdirde ds260 formunuzun submit tarihi bugun olarak değişecektir bu da süreç için olumsuz sonuçlar doğurabilir)
    Buna ek olarak:
    BANA MÜLAKAT GELDİ Mİ?

Asagidaki YÖNTEM ile mülakat alıp almadığınızı sorgulayabilirsiniz.

✴️DS 260 formunu doldurduğumuz yerden.

ℹ

✅ Yukarıdaki adrese giriniz.
    ⤵️Case number giriniz. Arada sıfırlar dahil tam şekilde gireceksiniz.
    ⚠️I have read the terms of the Privacy Act Notice yazan yerdeki kutucuğu işaretleyiniz.
    🔜Continue tuşuna basınız.
    🛃Sonraki ekranda
    🛅Surname -Date of Birth -Visa Confirmation Number giriniz.
    ✴️Visa Confirmation Number sizin ilk DV başvurusunda aldığınız ve kazandığınızı öğrenirken 2025 ile başlayan numaradır.
    *️⃣ I am the Applicant seçininiz.
    ▶️Kodu girininiz.
    🔜 Continue basın
    🚦Açılan pencerenin sağ üstünde YOUR CASE IS CURRENTLY AT: yazan yerin karşında ne yazıyor.

🚨ANKARA🚨 (veya başka bir konsolosluk adı) yazıyorsa mülakat tarihi verildi veya verilmek üzere. 2. Yöntemi uygula ve mülakat tarih ve saatini öğren.

🏖KCC🏖 yazıyorsa beklemeye🕝 🔜devam...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

52

49.1k
Users

4.7k
Topics

468.6k

| | | |