Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Herkese hayırlı akşamlar.Dosya taşıma ile ilgili aklıma takılan bir soru var. Mesela Turist vizesiyle veya aile ziyareti sebebiyle Viyanaya gidip orda sağlık kontrolü ve mülakat yapabilir miyiz?

• @mrt01 Yolun bahtın açık olsun.Güzel haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.

• Bütün arkadaşların iyi dilekleri için teşekkür ederiz.

• Arkadaşlar case numberım 3200 lerde şuan dosyam current olmuş durumda almanyadayım dosyamı buraya taşıyıp işlemlerimi buradan yürütmek istiyorum ankarayı beklemek istemiyorum bu yıl dosya taşımış kişiler ne kadar bir sürede dosyaları taşındı acaba bilgi verirmi

• Herkese iyi akşamlar, ben hala ds260 formunu doldurup göndermedim ve case numaram 14xxx lerde, hangi konsolosluktan randevu beklemeliyim, bu arada shengen vizem yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• Hayırlı olsun.. Çok sevindik…:)

• @Anıl-Ünalan Bey,
    Bir an önce DS-260 formunuzu doldurun. Bu başlığı ilk kısımdan itibaren okuyun. Pek çok arkadaşımız kendi uygunluklarına göre farklı yerlere dosyalarını taşıdılar. Sizin numaranıza da Ankara'da sıra gelmesi çok zor görünüyor. Daha geç kalmadan bir an önce forumda ilgili başlıkları okuyup. Dosya taşıma sürecine başlamanızı öneririm.

• Arkadaşlar,
    Evrak hazırlama sürecindeyim. Birth certificate için https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/Visa-Reciprocity-and-Civil-Documents-by-Country/Turkey.html sitesinde vukuatlı nüfus kayıt örneği olmasını belirtiyor. Vukuatlı nusuf kayıt örneği ile birlikte formul a da almam gerekir mi?
    Yine aynı sayfada marriage certificate için evlilik cüzdanı yeterli diyor. Onun için ayrıca formul b almam gerekir mi?
    Teşekkürler,

• Merhabalar. Konu dışı ancak burada kazananlar arasında resmini fotocudan şoplanmış kazananlar var mı? Evde çekiyoruz arkası mavi. Fotocuda çekiyoruz gri. Anlamadım gitti bu beyazlık olayını

• @sahin16, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar. Konu dışı ancak burada kazananlar arasında resmini fotocudan şoplanmış kazananlar var mı? Evde çekiyoruz arkası mavi. Fotocuda çekiyoruz gri. Anlamadım gitti bu beyazlık olayını

Merhaba, fotoğraflarınızı stüdyada beyaz zemin üzerine çektirip, ham haliyle yani hiçbir oynama olmadan kullanmalısınız. Fotoğraf konusu çok hassas süreç içerisinde.

Konu dışı sorularınızı sohbet odalarında sorabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐

@asggsa kcc ile taşımayı numaranız aktif olmadan yapabilirsiniz, numaranız aktif olunca kcc ilgilenmez. Attığınız mailin içeriği uzun ve karmaşıksa okumadan rastgele cevap verip geçerler

• ⭐⭐⭐

@bthn bu konu başlığını başından okumaya başlarsanız soru kalmayacaktır

• Merhabalar,

Ben de uzun bir kararsizligin ardindan bugun dosyami Viyana'ya tasidim. Adres vermeden dosyami tasidilar. Uzun bir sure Viyanada yigilma olacagini dusundugumden Paris'e dosya tasimayi dusundum. Ancak mali yil basi itibari ile Viyana tutumu olumlu gozukuyor. Onumde tahminimce 30-40 dosya olacak. Bu ay current olsam en kotu performansta dahil Viyananin en gec 2-3 ay icinde mulakat verecegini dusunuyorum. Umarim bekleyen herkese zamanli mulakat verilir.

• ⭐⭐

Selamlar..
    Monthly Immigrant Visa Issuances tablosuna Ağustos ayına ait verileri ekledim. Aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

• @Emre-Kurtulmuş hocam merhaba az önce kuzenim için dv2026 başvurusu yapıyordum "What is the highest level of education you have achieved, as of today?" sorusunda kendim için başvururken henüz üniversite öğrencisiydim ve burada bitirdiğiniz en yüksek eğitim seviyesi diye anlayıp lise diplomasını seçtiğimi hatırlıyorum. bu seçeneği seçtiysem bir sorun olur mu? minimum gereklilik için lise yeterli oluyor diye biliyorum ama yine de aklıma takıldı bir tık tedirgin oldum mülakatta sorun yaşar mıyım?

• @olowen bu soruya adminlerin yanıt vermesi daha uygun olur diye düşünüyorum.

• @olowen Tebrikler! Şahsi fikrim bu riske girmeye değmez, eğer kimliğinizdeki fotoğraf daha güncel ise kimliğinizle karşılaştırabilirler. Tabi bu sizin vereceğiniz bir karar.

Pasaport basım süreçleri bir hayli kısa fakat aksilik çıkmayacak diye kimse garanti veremez. Eğer değiştirmeye yönelik bir aksiyon alacaksanız en azından şikayet var gibi siteler üzerinden konuyla alakalı güncel şikayetler var mı bir teyit edin derim.

• ⭐⭐⭐

@rezanclz bir sorun olmaz

• @Emre-Kurtulmuş Okudum fakat cevap bulamadim veya ben yanlış yeri okudum bilmiyorum😅 yardimci olursaniz sevinirim.

• ⭐⭐

@olowen Hayırlısı olsun...Bugüne kadar başvurumu yaptıktan 5-7 gün içinde elime ulaştı...

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

50.1k
Users

4.7k
Topics

471.8k

| | | |