Teşekkür ederim cevabınız için.
-
@mehmetizmirli hocam neden herkes okuluna gidiyor ? e devler ten alınan kare kod lu mezuniyet belgesi de diploma yerine geçmiyor mu ?
-
@warmgrey Çok teşekkürler. İçten desteğiniz ve yardımlarınız için. Darısı orada görüşmemize olsun
-
Bir executive order'a bakar bu arada. İsterse tüm ülkeye tüm immigrant girşini durdurabilir. Covid zamanı yaptı bunu. Şimdi bizim gibi 20K+ olanlar için en büyük tehlike büyükelçiliklerin Trum etkisiyle bürokrasiyi arttırıp gecikmelere yolaçması olarak görüyorum.
-
-
@bahasever , Siz Artik Amerikadasiniz.
-
@deebee yani toplamda kaç kişi bize almış tr den
-
@Emre-Kurtulmuş Teşekkürler
-
@crazycells merhabalar tekrardan birşey sormayı unutmuşum meslekten katılcagım için hangi belge götürmem gerekiyor sgk hizmet dokumu barkodlu belge degıl mi ?
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@onuru hayırlı olsun uğurlu olsun inşallah tebrik ederim
-
@Ben-Batur .Maalesef her yıl yarı yarıya gidiyor çok belirsiz.Gereksiz maddi kayıp yaşamamak adına taşımak da istemedim.Bu sefer de kötüyü düşünmeye başladım.Çok stresli bir dönem.Umarım bu yıl çok güzel geçer
-
-
@pnarr imkanları maddi, manevi ve zaman olarak müsait olan her kazanan ANK yi beklemeden kisa surede mulakat veren dis konsolosluklara tasimali. TR den kazanan sayisi gecen yila göre %17 artti ve ayrica green card kotasi 55.000 den bu yil 51500 e düştü. Bunlar 2 acidan da ANK icin kotü giden görüntüyü daha da kötülestirecektir. Biz 4400 lerde oldugumuz durumda nereye tasimaliyiz seklinde ailece tartisma icindeyiz. Bu firsat her sene ayagimiza gelmez. Degerini bilmeliyiz.
-
@rezanclz çok teşekkürler verdiginiz bilgiler icin, evet çünkü E-Nabiz sistemi, E-Devlet gibi degil, yazdır kısmı cikmiyor. Bencede en doğru yöntem ekranı PDF kaydedip cikti almak ve istenirse telefon uzerinden göstermek
-
@bahar_aydin @bahar_aydin e-devlet, aramaya e nabız kişisel sağlık sistemi karşınıza çıkan güvenlik kaydını kaydedip siteye yönlendikten sonra alt tarafta aşı takvimine tıklayıp üstte elektronik aşı kartını PDF olarak indir seçeneği ile indirebilirsiniz karekodlu bir belge veriyor sistem, eğer aşı takviminiz boş (yani çocukluk aşıları kısmı) sadece aşılar kısmı doluysa sistemden PDF alamazsınız sağlık ocağına gidip çıktı isteyip kaşe imza yaptırabilirsiniz
-
@sezen Evet tam olarak dediğiniz gibi, sadece aşılar kısmı dolu olarak gorunuyor Ilce Saglik Mudurlugu'nden sisteme kayıt geçirildiği icin. Sanırım dediğiniz gibi sağlık ocağından cikti alıp kase imza yaptiracagim. Çok teşekkürler yorumlarınız icin
-
@zekiye-kahveci, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
ABD, Türkiye'den yeni vize müracatlarını 2026 yılının ocak ayına kadar erteledi haberleri var bu bizi olumsuz etkilemez diye düşünüyorum.
Turist vizeleri için yeni bir durum değil bu, birkaç senedir 1 yıl ve daha ileri tarihli randevu veriyorlar.
DV vizelerini ise her sene daha da az basıyorlar, bu yüzden 2025’in ilk gününden beri Ankaraya güvenmeyip, başka planlar yapılması için önerilerde bulunuyoruz.
-
Merhaba, viyana için schengene ne zaman başvurmak gerekiyor ? Mülakat tarihi açıklandıktan sonra mı ? Bir de 2. kez dosya taşıma için tekrar current olmadan KCCye mi mail atmam gerekiyor ve bir sorun teşkil ediyor mu ?
-
Gelmeden önce aşılarımı olabilir miyim?
Lütfen buraya gelmeden önceki son 30 gün içerisinde canlı bir aşı yaptırmayınız. Bu testlerinizde sorunlara neden olabilir ve raporunuzun sonuçlanmasında gecikmelere neden olabilir! -
@rezanclz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@bahar_aydin ben direkt ctrl+p yapip ekrani pdf olarak kaydedip ciktisini aldim doktor inanmazsa orda telefonumdan e nabizi acip göstermeyi planliyorum ama inanmayacagini sanmiyorum gecmis yillarda herhangi resmi olmayan kagida yazip sunanlari kabul etmisti (dr molnardan bahsediyorum diger doktorlarin verecegi tepki hakkinda bilgim yok)
@bahar_aydin Aile hekiminizden kaşeli imzalı belge olarak alabiliyorsunuz ben öyle yaptım
-
Arkadaşlar yarın 2025 yılı için ilk Viyana çıkartmamız başlıyor Evraklarımızı kontrol ettik, Randevularımızı tekrar confirm ettik bundan sonrası kısmet Yarın sabah 08:35 Adana-İstanbul ve 11:30 İstanbul-Viyana fırsat buldukça durumları formdan yazmaya devam edeceğim umarım hepimizin süreci olumlu sonuçlanır. Herkese Selamlar
-
@mrt01, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Arkadaşlar yarın 2025 yılı için ilk Viyana çıkartmamız başlıyor Evraklarımızı kontrol ettik, Randevularımızı tekrar confirm ettik bundan sonrası kısmet Yarın sabah 08:35 Adana-İstanbul ve 11:30 İstanbul-Viyana fırsat buldukça durumları formdan yazmaya devam edeceğim umarım hepimizin süreci olumlu sonuçlanır. Herkese Selamlar
Öncelikle hayırlı yolculuklar, güzel haberlerinizi bekliyor olacağız..
-
@mrt01 yolunuz açık olsun, vereceğiniz her haberin ve bilginin takipçisiyiz. Gönlünüze göre ilerlesin tüm süreç..
-
@mrt01 Yolunuz, bahtınız açık olsun. İyi haberlerinizi bekliyoruz.
-
@mrt01 Herşey su gibi aksın sonu güzel olsun...
-
@mrt01 yolun açık olsun. Güzel haberlerle dönmen dileğiyle ....
-
@onuru tebrikler yolunuz açık olsun darısı biz sabırsızlıkla bekleyenlere
-
@onuru tebrikler hocam bu sene çoğu kişi sizin sayenizde çok değerli bilgilere erişti, ne kadar teşekkür etsek az.
-
Selamlar, az önce KCC'den noreply bildirim geldi ve kontrol ettiğimde 1 Kasımda Hong Kong'da mülakatım planlanmış. Endişelendiğim bir husus var şöyle ki; pasaport fotoğrafım 3 4 yıl öncesine ait ve biraz ergenlik dönemime denk gelmiş bir fotoğraf, şu an pek alakam yok fotoğrafımla açıkçası bu sıkıntı oluşturur mu bana eğer oluşturursa bu kısa sürede (15 gün içerisinde) yeni pasaport çıkar mı?
Benzer Başlıklar
46
49.1k
Users
4.7k
Topics
468.6k