Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @Serapp selamlar mülakatlarda hala istemiyor mu Hong Kong banka hesap dökümü

• ⭐⭐

@Mehmet-ynd

Yazım hatası veya eksik adres yazımı vb minör hata olsa formunuzu açtırmanızı tavsiye etmezdim. Ama askerlik gibi durumunuzdaki bir eksik yanlış bildirimi için mülakat tarihi aldıktan sonra konsolosluk ile visa navigator üzerinden irtibata geçerek DS260 açtırmayı talep etmenizin daha sağlıklı olacağını düşünüyorum. Durumu yaşamış başka bir kullanıcı veya forum yöneticilerinin farklı bir yorumu olursa yazacaktır. Bol şans

• @sezen, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ugur-2, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@sezen, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ugur-2 herkese standart vurdukları aşıları vuruyor olabilirler, fakat sizin hepatit B (yani sarılık aşısı) yakınlarda yaptırdıysanız ya da hayatınızın bir evresinde üç doz halinde yaptırdıysanız ( en az yirmi yıl korur) ve elinizde belgesi varsa bir daha yapmazlar. Aşıların koruyuculuk yılları var çocuklara o yüzden daha az ya da hiç aşı vurmuyorlar

Standart aşı dedikleriniz. Cdc nin istediği aşılar oluyor değilmi? Bunu dışarda kendimiz yaptığımızda yine aynı aşıları yapıyorlar. O nedenle sahsım olarak dışarda zaman kaybedip hiç bir aşı yaptırmak la uğraşmayacağım. Çünkü zaten kabul etmeyecekler. Çünkü kendileri yapacaklar ücret mukabilinde.

@Ugur-2 Uğur bey evet evet aynı aşılar, aşıların repel doz sayıları var mesela tetanoz aşısı 3 dozda neredeyse ömür boyu koruyuculuk sağlıyor eğer sizin geçmişinizde bir iki doz yaptırdıysanız üçüncüyü vurmak adına aşınızı yapar aralarında bir ay olması yeterli, menengikok hep-B gibi aşılar vücudunuzda yeterli antikor oluşturduysa ve tam aşılanmışsanız bunları tekrar yapamaması lazım çünkü sonuçta aşı dediğimiz sıvı da masum değil o mikrobun ta kendisi, ulusal aşı takvimi var sağlık Bakanlığının sitesinden repel sayıları ile ilgili inceleme yapabilirsiniz, bazı aşılar peş peşe yapılabilirken bazıları yapılamaz, aşıyı kafasına göre vuramaz rahat olun, tabi siz nasıl rahat hissederseniz öyle yapın, ilk aşılarınızı klinikte yaptırırsınız kalan repelleri daha sonradan vurulmanızı isterler tamamlanmış olur, benimde olduğum aşılar var hem onların belgelerini hem antikor testi götürmeyi planlıyorum

Teşekkürler açıklama için.

• @sezen, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ugur-2, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@sezen, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ugur-2 herkese standart vurdukları aşıları vuruyor olabilirler, fakat sizin hepatit B (yani sarılık aşısı) yakınlarda yaptırdıysanız ya da hayatınızın bir evresinde üç doz halinde yaptırdıysanız ( en az yirmi yıl korur) ve elinizde belgesi varsa bir daha yapmazlar. Aşıların koruyuculuk yılları var çocuklara o yüzden daha az ya da hiç aşı vurmuyorlar

Standart aşı dedikleriniz. Cdc nin istediği aşılar oluyor değilmi? Bunu dışarda kendimiz yaptığımızda yine aynı aşıları yapıyorlar. O nedenle sahsım olarak dışarda zaman kaybedip hiç bir aşı yaptırmak la uğraşmayacağım. Çünkü zaten kabul etmeyecekler. Çünkü kendileri yapacaklar ücret mukabilinde.

@Ugur-2 Uğur bey evet evet aynı aşılar, aşıların repel doz sayıları var mesela tetanoz aşısı 3 dozda neredeyse ömür boyu koruyuculuk sağlıyor eğer sizin geçmişinizde bir iki doz yaptırdıysanız üçüncüyü vurmak adına aşınızı yapar aralarında bir ay olması yeterli, menengikok hep-B gibi aşılar vücudunuzda yeterli antikor oluşturduysa ve tam aşılanmışsanız bunları tekrar yapamaması lazım çünkü sonuçta aşı dediğimiz sıvı da masum değil o mikrobun ta kendisi, ulusal aşı takvimi var sağlık Bakanlığının sitesinden repel sayıları ile ilgili inceleme yapabilirsiniz, bazı aşılar peş peşe yapılabilirken bazıları yapılamaz, aşıyı kafasına göre vuramaz rahat olun, tabi siz nasıl rahat hissederseniz öyle yapın, ilk aşılarınızı klinikte yaptırırsınız kalan repelleri daha sonradan vurulmanızı isterler tamamlanmış olur, benimde olduğum aşılar var hem onların belgelerini hem antikor testi götürmeyi planlıyorum

Teşekkürler açıklama için.

• @metinbeci @onuru bi dosyadaki asilar ve yapilan islemler disinda baska asi vs yok degilmi ben ve esim ona gore hastane plani vs asilara baslamayi planliyorum.acaba bu asilarin sure ile ilgili sorunu yoktur herlade yaptirmamizda bir sorun olmaz

• @Cansu-mer merhabalar, nicolsondan aldigim asi kartinin gorselini asagiya ekliyorum. Buradan kontrol ederek istenilen asilari olabilirsiniz. Turkiyedeyken 2 tane asi oldum, influeanza ve hepatit b ve bunlarin asi kartini verdim kabul ettiler. Diger asilar icin antikor testi pozitif oldugu icin olmadim sadece polio ve tdap yaptilar. Bunlari da olsaydim buyuk ihtimalle hic bir asi olmadan cikacaktim.

15cc4368-6529-4633-affc-203349c9ece6-image.jpeg

• @onuru Tdap + Polio asisi icin ne kadar odediniz.

• @halteran merhabalar, malesef bana verdikleri faturada asilarin ucreti yazmiyor. Toplam saglik muayenesine 4940 hkd odedim.

• @Serapp bunu bilmiyordum genelde hong kong a gidenler yanlarında hesap dökümü götürüyorlar ama sonrasını hiç bir yerde okumadım, yani maddi bir varlık göstermemizi istemiyor mu? Doğru mu anlamışım

• Herkese merhaba bu ESC sayfasına giriyorum confirmation numaramı giriyorum kabul etmiyor. 16 haneli bir numara diyor ama benim confirmation numaram 10 haneli acaba başına bir şeyler mi eklemek gerekiyor.

• @Baran-Soylu dosya numaranizi 80 olarak gostermissiniz ve vize mulakatiniz 9 ekimde. Bu nasil olabiliyor 30 eylulde son degil miydi?

• @onuru 22 bin tl gibi bir rakam, bana baya pahalı geldi ben de hong kong da mülakata girmeyi planlıyorum üç kişilik bir aile için 66 bin artı içerisinde de sanırırm korona aşıları da yok

• Arkadaslar 2 yillik uzaktan egitim ile (acikogretim degil) bilgisayar programciligi okuyorum su anda 2. yila basladim. Bu sene greencard cekilisine girecegim. Egitim durumu bolumunde ne secmem gerektigi hakkinda kararsiz kaldim. En son bitirdigim okul olan high school secersem eger, olur da secilirsem ds-260 formunu (formda egitim kismi var mi bilmiyorum) mayis-temmuz ayinda doldurursam hala okul bitmemis olacagi icin yine highschool secmem gerekecek. Ve mulakata cagirilana kadar muhtemelen 2. yil da bitmis olacak ve universiteyi bitirmis olacagim aslinda. Bu yuzden mulakat sirasinda universiteyi bitirmis olacagim icin, fakat formlarda high school sectigim icin bir sikinti olur mu? Ayrica seceneklerde vocational school da var 2 yillik universiteler icin onu secin diyenler de vardi. Egitim durumunda ne secmeliyim?

• @MERVE-SARI, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gizemctr evet viyana acaba bu sene yine 21bin cureentlere ulasirmi tek korkum o acikcasi KCCye tasima maili atip tasidiktan sonra olmaz ise tekrar tasima yapabiliyormuyuz

Eğer numaranız aktif olmadan KCC tekrar taşımak istediğiniz yeri belirten mail gönderirseniz taşıtabilirsiniz, ama numaranız aktif olursa taşıtmak istediğiniz konsoloslukla iletişime geçmeniz gerekecek, geçmiş deneyimler çok açıklayıcı bilgiler içeriyor, ben geçen hafta aynı işlemi yaptım, Schengen başvuru yaptım ama mülakat alamadım, alsam tarihler uymayacaktı, kaç gün vereceği belli değildi gibi sebeplerden ötürü 2. Kez KCC ile vize istemeyen bir ülkeye taşıttım

• @gdv25 İkisine de ücret ödemedim. QNB Finansbank'tan son 6 ayın değil de son 1 yılın ekstresini istediğim için 87 TL ödemesi olacağını söylediler ama sonra almadılar nedense.

• Merhaba, Bildiğiniz üzere Viyana dosyamı taşımayı kabul etti. Ancak Şengen vizesinde sıkıntı yaşıyorum. 2 sorum olacak.

1.Soru : Viyana'dan randevumu erteleyebilir miyim. çünkü şengen vizeme göre randevu almaya calışacağım.

2.soru : Başvurduğum şengen vize randevusunu ileri ya da geri tarihe alırsam sıkıntı olur mu ?

• @onuru çok iş görür bu👍çok teşekkürler

• @onuru merhaba Öncelikle teşekkür ederim, aof ne demek onu bilmiyorum, kafam bu konuda çok karışık ama dosya taşıma için ülke araştırıyorum şimdi

• @ugurbocegi merhaba. Ben de enpara kullanicisiyim qnb finansbanktan döküm alacagim subeye gidip hesaplarimdaki tüm finansal toplam varlığıma ait son 6 aylık hesap dökümü ve bütün paranin dolar karsiliginin yazilmasini belgelerin çift imzali, kaseli ve şube adına imza yetkisine haiz kişilerin imza sirküsü olacak sekilde ve mümkünse ingilizce olarak almak istiyorum diyecegim. Siz de bu sekil mi belirttiniz? Banka islemleri hakkinda hicbir bilgim yok yaptigim tek sey yüklü miktarda para yatirmak ya da cekmek oldu imza sirküsü vs bu terimlere bile uzagim 🙂 forumdaki gecmis deneyimleri okudugumda bu sekilde calisana söylenince hallediyorlar denilmisti ama emin olmak icin bir de size sormak istedim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

52

49.1k
Users

4.7k
Topics

468.6k

| | | |