Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @gizemctr evet viyana acaba bu sene yine 21bin cureentlere ulasirmi tek korkum o acikcasi KCCye tasima maili atip tasidiktan sonra olmaz ise tekrar tasima yapabiliyormuyuz

• Merhaba arkadaşlar ds 260 formunda askerlik bilgilerimi yapmadı olarak işaretlediğimi farkettim. Terhis belgesini alıp mülakat esnasında düzeltebilirmiyim yoksa mail atıp ds 260 formunu açtırmalımıyım?

• @blueboy21 26cn lerde yanlış yazmışım, düzelttim. Tekrar teşekkür ederim

• Bir çok arkadaş uzun süredir forumda olduğu için konulara çok hakim ve kısaltma kullanmaya çok alışmış, bütün bu kısaltmaların ne olduğunu biri yazsa çok mutlu olurum 🙂 Çoğu kısaltmayı konuşmaları tekrar tekrar okuyarak tahmin etmeye çalıştım 2NL anladığım kadarıyla 2. notification mail. CN case number, şimdi bu ESC çıktı, o nedir mesela biri şu kısaltmaları tam bir liste halinde yazsa çok iyi olur ya da acaba bir anlamayan ben miyim? :))

• @onuru, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ozgurs selam, ds260 i doldurdugumuz sayfada sag ustte eger dosyaniz kcc degilde bir konsolosluk adi gorunuyorsa, size mulakat tarihi verildigi anlamina geliyor. Sonrasinda kcc ye mail atarak mulakat tarihinizi ogrenebilirsiniz. Kcc sadece mulakat tarihi soyluyor, saati ogrenmek icinse, konsolosluk ile iletisime gecmeniz gerekiyor. Normal sartlarda surec bu sekilde degil fakat suanda 2nl tarafinda yasanan sorun nedeniyle bu sekilde bir yol izleniyor. Bol sanslar.

İşlerim yoğunluğundan ilglilenememiştim, şimdi girdim baktım dediğiniz yerde KCC gözüküyor yani dosya gönderilmemiş halen anladığım kadarıyla. Tekrar teşekkür ederim.

• ⭐⭐

@Mehmet-ynd mülakat almayı planladığınız konsolosluk neresi?

• @deebee Bilgilendirme için teşekkür ederim

• Merhaba, 28.000 sıralarda olmam şansımın düşük olduğunu söylediler böyle birşey var mı, kardeşim amerikan vatandaşı süreci onun üzerinden yönetiyoruz bunun etkisi var mıdır? Bazı yorunları okudum randevuyu başka yere aldırmışlar

• @baran-bozdogan hayır daha önce iki defa red aldım vizem yok

• Referenced by  misha90 misha90 

• @blueboy21 2024 talihlileri olan bizler de öyle dedik 57xx ile son anda alabildik. Çoğu kimsenin dediği gibi bu sene bu sayılarda bitiren Ankara 2025 kazananları için çok daha düşük Cn'lerde bitirecektir benim görüşüme göre. Tabi bu dediklerimi isteyen alır istemeyen almaz. Ankara'ya güvenmeyin 🙂

• @evrentnrkl Evet Viyana konsolosluğunda çalışan bir Türk DV2025 için Türk'lere daha fazla mülakat vereceğiz gibi bir cümle demiş 2024 talihlilerinden birine oradayken.

• @kayaomerrrr Mülakatınıza 7-15 gün kala hangi evrakların istendiğine dair mail gelir. Evraklar çoğunlukla standart olmakla birlikte, eğer sizin sicil kaydınız, başka bir ülkede uzun süre yaşamanız gibi durumlar varsa bunların evraklarını da standardın dışında ekstra sizden talep edebiliyorlar.

• @minnesota 7100 mülakat aldı ama tahminlerimiz aralarda çok dosya atlandığı yönünde yani atlayarak buraya geldi belki de gerçek sayı 6400 vs bunu bilemeyiz.

• This post is deleted!

• @Mehmet-ynd Bende askerliğimi yanlışlıkla yapmadı olarak işaretledim, Mülakat aldıktan sonra dosyamı açtırıp düzeltme yapacağım. Hiç düzeltme yapmadan askerlik terhis belgesi ile mülakata gidip durumu açıklayabileceğimi okudum fakat riske etmeyip öncesinde düzelteceğim.

• Merhaba arkadaşlar. Eğer olurda vizeyi alabilirsek benim olabildiğince erken, diğer aile üyelerinin de geç giriş yapması gerek. Bu yüzden balgam testine kalma ihtimali beni oldukça endişelendiriyordu. Hem 10 yıl önce ağır bir zatürre geçirdim, hem de okulda verem aşısı olmuştum. Bu yüzden bu gün bir röntgen çektirdim ve o bahsedilen beyaz lekeler bende örümcek ağı oluşturmuş 😃 Umarım ben röntgene bakarak yanlış bir tahminde bulunmuşumdur ama artık eminim. Anladığım kadarıyla genelde 1.5-2 ay önceden randevu tarihleri belli oluyor. 1 aya az bir zaman kala da mail geliyor. Mülakat tarihimi öğrendiğim anda doktor randevusu almamın bir yolu var mı. Yani 1 aylık zaman diliminden daha önceki bir tarihte?

• @Ethem-Kostak @cemal1153 gerçekten ikinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Saatlerce yazıştık fikir alışverişinde bulunduk. Ve tabi ki forumdan edindiğim kıymetli bilgiler doğrultusunda da dosyamı Hong Kong'a taşımam gerektiğine karar verdim.
    Dün gece KCC'ye mail attım az önce şöyle bir cevap geldi, dosyamı HK'a taşımışlar:

Thank you for your inquiry.

Based on the information you have provided, your interview location has been changed from Ankara to Hong Kong. The new interview location will not appear on your DS-260, but will be used by KCC for scheduling purposes. When we have scheduled your interview, you will be required to log into the Entrant Status Check (ESC) to view your appointment notification. At that time, please verify that your appointment is scheduled for the correct post. If for any reason it is not, you may contact KCC again at [email protected].

• @fahriakc yardımınız için teşekkür ederim

• @tuncay3502 hayırlı olsun inşallah tüm greencard talihlilileri umutlarına kavuşur

• @tuncay3502 bu süreçte bir kişiye bile faydam olursa ne mutlu bana

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

50.1k
Users

4.7k
Topics

471.8k

| | | |