Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• Merhhaba,
    Hong kong için dosya taşıma maili attım bana bunu attılar. Anlamadım tam olarak ne istediklerini, ne yapmam lazım acaba?

Thank you for your inquiry.

Once the DS-260 for the Principal Applicant has been submitted, the interview location can only be updated by the Kentucky Consular Center (KCC). Please send your request to [email protected] with the physical address which you will be present at during the time of your interview. Unless the applicants are in the U.S. and adjusting status, all applicants on the case will be scheduled for interview with the Principal Applicant. You should contact the U.S. Embassy or Consulate directly to arrange separate interviews, if needed.

If your interview has already been scheduled, you must contact the U.S. embassy or consulate to request a transfer of your case. The U.S. embassy or consulate will determine if it accepts your case for transfer.

For additional information, please refer to the following websites:
    Diversity Visa Website:

• @ness çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, hepsini tamamladım.

• Merhaba, bu resmin alt bölümünde yer alan aşılar Hong Kong'un istediği aşıların tam listesi mi?

@metinbeci, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@gizemctr Sanmıyorum onurbeyin orada oldum dediği aşılar 2 tane aşağıdaki görselde yeşille işaretli diğer kırmızılarda zorunlu ekstra baska birsey yoksa 2katı ücret alınmış gibi başka yeni deneyimlerde benzer durumda olanlar ile kıyaslamak gerekir.

e942831f-eeeb-48c9-a36a-090338b3ff5d-image.png

• Arkdaşlar ESC sayfası güncellenmiş

• @ugurbocegi şu linkte Tıbbi Muayene Talimatları mevcut, şuan hongkongda olan ve mülakatını bekleyen onuru beyin hazırladığı evraklar var

--Hongkong resmi sayfasındaki talimatlar.https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/Supplements/Supplements_by_Post/HNK-Hong-Kong.html#med_exam_instructions

--onurunun hazırladıgı evrakları
    90b4ddb2-bf34-4a0a-b9a2-af3285291a1c-image.png

• @mrt01 bende de güncellenmiş haber için teşekkür ederim hocam

• @Ethem-Kostak bizimki de geldi teşekkürler

• @rezanclz herkese hayırlı olsun 🙂

• @mrt01, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@rezanclz herkese hayırlı olsun 🙂

@rezanclz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@mrt01 bende de güncellenmiş haber için teşekkür ederim hocam

Ben de şimdi kontrol ettim güncellenmiş. Artık gelsin şu gün bitsin de rahat bi nefes alalım ya 😃

• @Ben-Batur sizin deneyiminizi aşırı merak ediyorum dv2023 ten sonra kapılarını eu dosyalarına kapatan konsolosluktan mülakat aldınız umarım hiçbir sorun yaşamadan vizenizi alırsınız hocam bol şans

• @deebee biz barkodlu sayfaların tümünün çıktısını almamıştık.Yani herkes için şu eğitim,adres v.s bilgilerin.1)Tüm aile bireylerinin DS 260 formlarının tüm sayfalarının mı çıktısı alınmalı?
    2)Bu çıktıları şu an “completed”yazan kısma basıp açarak alabilir miyiz?

• @rezanclz, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur sizin deneyiminizi aşırı merak ediyorum dv2023 ten sonra kapılarını eu dosyalarına kapatan konsolosluktan mülakat aldınız umarım hiçbir sorun yaşamadan vizenizi alırsınız hocam bol şans

Hocam valla ben de bi ara umudu kesmiştim Hong Kong ile yazışıyordum, hatta Muscat'tan mülakat aldığımı Hong Kong'tan öğredim 😃

Tahminimde DV2023'ün son zamanlarına doğru 1-2 EU dosyasını kabul ettikten sonra forumlardaki bilgi yayılma hızıyla aniden 40-50 dosya yüklenince bu durumdan pişman oldu Muscat konsolosluğu ve şu oturum izni muhabbetini çıkardı. Ben KCC ile taşıdım dosyamı, bildiğim kadarıyla da konsolosluk KCC'ye ''Ben bu ay Asia dosyası bakacağım'' ya da ''EU dosyası gönderme bakmayacağım'' gibi bir şey diyemiyormuş. Sadece ''Bu ay 10 dosya bakabilirim'' gibi bi bildirimde bulunuyor KCC'den yüzdelik dilime göre dosya aktarıyormuş. Dolayısıyla bu durumda konsolosluğun bi müdahalesi vs olduğunu da sanmıyorum.

Sıkıntısız atlatsak şu günleri de valla resmen şafak sıkıştırıyo 😃

• Herkese merhaba Kcc ye 3 kere Hong konga taşımak için mail attım ama 3 ünde de adres istediler denemeye devam mı etsem yoksa otel adresi versem mi ?

• @ATS16, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ugur-2 mülakatınız öncesi konsolosluktan mülakatta yanınızda götürmeniz gereken evraklara ait bir email gelecek, bu email’de kişiye özel istisnalar olabiliyor DS260’da doldurduğunuz bilgilere istinaden. Polis raporu ile ilgili bu emaili dikkatle incelemenizi tavsiye ederim

Teşekkürle uyarınız için. Dikkatlice inceleyeceğim.

• @sezen, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ugur-2 herkese standart vurdukları aşıları vuruyor olabilirler, fakat sizin hepatit B (yani sarılık aşısı) yakınlarda yaptırdıysanız ya da hayatınızın bir evresinde üç doz halinde yaptırdıysanız ( en az yirmi yıl korur) ve elinizde belgesi varsa bir daha yapmazlar. Aşıların koruyuculuk yılları var çocuklara o yüzden daha az ya da hiç aşı vurmuyorlar

Standart aşı dedikleriniz. Cdc nin istediği aşılar oluyor değilmi? Bunu dışarda kendimiz yaptığımızda yine aynı aşıları yapıyorlar. O nedenle sahsım olarak dışarda zaman kaybedip hiç bir aşı yaptırmak la uğraşmayacağım. Çünkü zaten kabul etmeyecekler. Çünkü kendileri yapacaklar ücret mukabilinde.

• ESC sayfası güncellenmis bende şimdi baktım. Tam 24 saat sonra güncelleme gelmiş, geçen sene 2-3 saat sonra gelmişti güncelleme. bu da bilgi olarak kalsın burada. evrak listesi link olarak mevcut. herkes icin hayırlısı olsun 🙂

• @DenizMaths, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@deebee biz barkodlu sayfaların tümünün çıktısını almamıştık.Yani herkes için şu eğitim,adres v.s bilgilerin.1)Tüm aile bireylerinin DS 260 formlarının tüm sayfalarının mı çıktısı alınmalı?
    2)Bu çıktıları şu an “completed”yazan kısma basıp açarak alabilir miyiz?

Hayır, her sayfa değil doldurduktan sonra çıkan son onay sayfası yeterli. Çıktı almayıp, bilgisayarınıza da kaydedebilirsiniz. Bazı konsolosluklar mülakat esnasında bu barkodlu sayfanın çıktısını isteyebiliyor. Her zaman alabilirsiniz çıktıyı.

• @Ben-Batur, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur sizin deneyiminizi aşırı merak ediyorum dv2023 ten sonra kapılarını eu dosyalarına kapatan konsolosluktan mülakat aldınız umarım hiçbir sorun yaşamadan vizenizi alırsınız hocam bol şans

Hocam valla ben de bi ara umudu kesmiştim Hong Kong ile yazışıyordum, hatta Muscat'tan mülakat aldığımı Hong Kong'tan öğredim 😃

Tahminimde DV2023'ün son zamanlarına doğru 1-2 EU dosyasını kabul ettikten sonra forumlardaki bilgi yayılma hızıyla aniden 40-50 dosya yüklenince bu durumdan pişman oldu Muscat konsolosluğu ve şu oturum izni muhabbetini çıkardı. Ben KCC ile taşıdım dosyamı, bildiğim kadarıyla da konsolosluk KCC'ye ''Ben bu ay Asia dosyası bakacağım'' ya da ''EU dosyası gönderme bakmayacağım'' gibi bir şey diyemiyormuş. Sadece ''Bu ay 10 dosya bakabilirim'' gibi bi bildirimde bulunuyor KCC'den yüzdelik dilime göre dosya aktarıyormuş. Dolayısıyla bu durumda konsolosluğun bi müdahalesi vs olduğunu da sanmıyorum.

Konsolosluk spesifik olarak AS ya da EU dosyası isteyebiliyor diye biliyorum. Bunu 2022 döneminde Ankara özelinde yaşamıştık.

• @deebee, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ben-Batur, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Konsolosluk spesifik olarak AS ya da EU dosyası isteyebiliyor diye biliyorum. Bunu 2022 döneminde Ankara özelinde yaşamıştık.

Eğer dediğin gibiyse Muscat konsolosluğu için güzel haber hocam 🙂

• @deebee çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

49

49.1k
Users

4.7k
Topics

468.6k

| | | |