Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @Flight101 bizde gece tesadüf gördük maili. Sabah halen güncelleme yoktu ama sayfada

• ⭐⭐

@mrt01
    Olur olur güncelleme de olur.
    Aile hekiminize bastırın hatta "influenza aşısını alıp gelen hastalara kendi sisteminiz üzerinden oluşturduğunuz tablo var ya ondan yapınız" diyiniz..
    Aşı işlerine daha çok hekimlerin beraberinde çalıştıkları ebe hanımlar baktığı için bazen hekimler sisteme hakim olamayabiliyor. Ebe hanıma da konuyu anlatın..

• @Flight101 deneyeceğiz bugün ısrarla vermezse eşimin aile hekimine gidecez artık 🙂

• ⭐⭐⭐

@Ugur-2 mülakatınız öncesi konsolosluktan mülakatta yanınızda götürmeniz gereken evraklara ait bir email gelecek, bu email’de kişiye özel istisnalar olabiliyor DS260’da doldurduğunuz bilgilere istinaden. Polis raporu ile ilgili bu emaili dikkatle incelemenizi tavsiye ederim

• @rezanclz çok güzel haber tebriklerr

• @onuru hayırlı olsun

• @yalcin61 Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji

• @Flight101 eşim biraz önce benim aile hekimime gitti ricada bulundu ve aşı kartımı aldı. 9da1e8a4-0400-4975-b614-ce593ff788bb.jpeg

• @ATS16 İlginize teşekkür ederek teyit etmek için soruyorum. Ben 1994'te liseden mezun oldum. Lise diplomamı üniversiteye verdim. Haliyle e-devlette lise diplomama dair bir bilgi yok. Ancak üniversite diplomam ve transkript elimde mevcut. Ayrıca halen Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde öğreciyim. Bu belgelere rağmen Viyana benden lise diplomamı istemez değil mi?

• @rezanclz gözümüz aydın ✌

• @rezanclz Tebrikler dostum çok sevindim adına.

• @rezanclz hadi hayırlısi inşaallah

• 2nl mailinden sonra sayfası güncellenen var mı?

• @mrt01 bizim henüz güncellenmedi.

• @muammerkrgvs Merhaba bu başlığın altını en başından beri dikkatlice okumanızı tavsiye ederim. Öğrendiğiniz bilgiler çok işinize yarayacak.

• @Sedat-Alkan Sorularınıza cevap alabilmek için sürecinizi imzanıza taşımanız gerekmektedir.

• ⭐⭐⭐

@Ertan-Turgun

Viyana'da mülakata girmiş olan DV2024 talihlisi @grybck'in bu güncel deneyiminde de aktardığı üzere, en son mezun olduğunuz okulun (sizin için üniversite diploması oluyor) diplomanın aslı ve fotokopisini (diplomanız ingilizce ise herhangi bir ilave işleme gerek yok, sadece Türkçe dilinde ise üniversite diplomanız çevirisi gerekiyor, noter onayı ve apostil sizin tercihinize kalmış çok garanticiyseniz) mülakat öncesi evrak teslimde beyan etmeniz gerekiyor.

Bahsi geçtiği şekilde üniversite diploması kanıtlayabiliyorsanız, lise diploması veya hali hazırda devam ettiğiniz AÖF ile ilgili bir evrak beyan etmenize gerek yok. Bol şans

• @mrt01 hayırlı olsun biz sorduk aşı kartı yok dediler dilekçe ile il sağlık müdürlüğüne mi gitsek

• @Eagle2015 Merhaba, size önerim bu başlığı en başınsan beri okumanız olacaktır. Sürecinizin sorunsuz geçmesini dilerim.

• @aegedik hayırlı olsun

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

52

52.5k
Users

4.8k
Topics

479.4k

| | | |