Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @onuru abi gecmis yillarin basliklarini okudugumda mailden 2-3 saat sonra güncelleniyor diye bahsetmislerdi. bakalim bana ne zaman gelecek

Düzeltme: az önce 2nl mail bana da geldi viyanacilara duyrulur😃 @siraç @leylaa @Ertan-Turgun @sevdemimi @Flight101 @ness @VIRTUE @mrt01 @Uzuzi @zeynepebe

• @Ethem-Kostak teşekkür ederim.Cevap geldi mi?

• Merhabalar,
    Bizede 2nl maili geldi. Fakat sitede halen eski bilgiler yer aliyor sanirim daha guncellenmemiş.

• @rezanclz 🧿

• This post is deleted!

• @kayaomerrrr
    Tebrikler, birkac saat icerisinde guncellenecektir. Bol sanslar.

• This post is deleted!

• This post is deleted!

• @ugursway ne güncellenecek acaba tam anlamadım ?

• @ATS16, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ugur-2 dikkate alınması gereken süre 12 ay ve üzeri süre yurtdışında yaşamış olmak.

Teşekkür ederim.

• @kayaomerrrr kazandığınızı öğrendiğiniz sayfada mülakat tarihi ve saati ile görüşmeye giderken götürmemiz gereken evraklardan bahseden bir yazı gelecek

• @ugursway, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Ugur-2
    Gonderinizde ve imzanizda mulakata gireceginiz ulke belirtilmedigi icin hangi ulkenin saglik kurulusundan bahsettiginiz anlasilmiyor, bazi ulkelerin saglik kuruluslari Ankara gibi asili olgunuzu kanitladiginizda tekrar asi yapmak icin diretmiyor. Bu hangi ulkede mulakata gireceginize gore degisiklik gostermektedir, en net bilgiyi ilgili ulkenin anlaemali kliniginden alabilirsiniz, bu durumda bile emaillerinize cevap veren bazi calisanlar CDC prosedurlerine hakim olmadigi icin size bu sekilde cevap verebiliyorlar. Siz yine de mevcut olan asilarinizi iceren antikor testinizi ilgili saglik kurulusuna sunup doktorun degerlendirmesine birakmanizi tavsiye ederim. Bol sanslar.

Henüz dosyayı taşımadım, ama yakındır. O nedenle henüz exele eklemedim. Ama taşımayı düşündüğüm ülkenin konsolosluğa bağlı sağlık kuruluşu ile telefonda görüştük. Antikor testi ve aşı yapılıp yapılmasına bakılmaksızın kendileri aşı yapacaklarını belirttiler. Ayrıyeten o ülkedeki green card kazananları talihlilere whatsupp guruplarınada üyeyiz ve aynı yukardaki aşılama sorunu dile getirip duruyorlar.

• @bahar_aydin eşimin bebekken aşı olduğu tarihler. benim aile hekimimde aynı şekilde aşı kartı veremiyoruz demişti fakat eşimin aile hekimi direkt çıkartıp vermiş (doktorların biraz isteğine kalmış gibi)

• @rezanclz bizede geldi biraz önce 2nl maili. Sabah sanırım sayfada güncellenir. Hepimizin gözü aydın

• @mrt01 ben de bebeklikten kalan karti götürüp bunu bir tabloya ekleyip imza kase basar misiniz dedigimde ben bunu asla yapamam demisti😃 aile hekiminin insafina kalmis bir sey galiba. Allahtan molnarin imza kase takintisi yok yoksa bütün asilar icin antikor testi yapmak zorunda kalacaktim.

• @mrt01 çok tesekkur ederim cevap icin

• @evrentnrkl hangi bölümden randevu aldınız ?

• @stevefox77 merhabalar, saglik raporuyla beraber size bir asi karti veriliyor burada 2nci ve 3ncu dozlari olacaginiz tarihler yer aliyor buna gore ister turliyede ister amerika da olabilirsiniz. Bu zamana kadar okudugum deneyimlerde asiyla ilgili hicbir sorun olmadigini yonundeydi.

• @mrt01 @onuru @rezanclz Güzel haberler için teşekkürler adınıza çok sevindim, güzel bir sabaha başlamış oldum..👍

• @rezanclz biz bugün benim aile hekimine tekrar eşimin tablosunu gösterip böyle aşı kartı verir misiniz diye ricada bulunacağız bakalım

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

50

49.1k
Users

4.7k
Topics

468.6k

| | | |