Bir executive order'a bakar bu arada. İsterse tüm ülkeye tüm immigrant girşini durdurabilir. Covid zamanı yaptı bunu. Şimdi bizim gibi 20K+ olanlar için en büyük tehlike büyükelçiliklerin Trum etkisiyle bürokrasiyi arttırıp gecikmelere yolaçması olarak görüyorum.
-
@mehmetizmirli hocam neden herkes okuluna gidiyor ? e devler ten alınan kare kod lu mezuniyet belgesi de diploma yerine geçmiyor mu ?
-
@warmgrey Çok teşekkürler. İçten desteğiniz ve yardımlarınız için. Darısı orada görüşmemize olsun
-
Bir executive order'a bakar bu arada. İsterse tüm ülkeye tüm immigrant girşini durdurabilir. Covid zamanı yaptı bunu. Şimdi bizim gibi 20K+ olanlar için en büyük tehlike büyükelçiliklerin Trum etkisiyle bürokrasiyi arttırıp gecikmelere yolaçması olarak görüyorum.
-
-
@bahasever , Siz Artik Amerikadasiniz.
-
@deebee yani toplamda kaç kişi bize almış tr den
-
@Emre-Kurtulmuş Teşekkürler
-
@crazycells merhabalar tekrardan birşey sormayı unutmuşum meslekten katılcagım için hangi belge götürmem gerekiyor sgk hizmet dokumu barkodlu belge degıl mi ?
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Ugur-2 girdiğiniz ülkenin sağlık kuruluşuna bağlı bu. Kimi kabul eder kimi kabul etmez onu artık siz dosyanızı taşıdıktan sonra ilgili sağlık kuruluşuyla iletişime geçip sormalısınız
-
@Ben-Batur bu secenek de aklima gelmisti fakat en mantiklisi hangisi olur diye sormustum. hala 2nl gelmedi ve kazandigimi ögrendigim sayfada degisiklik yok formu actirirsam mülakat tarihimin geriye vs gideceginden cekindigim icin yazimda belirtmemistim bunu.
-
@kutayakdogan merhabalar, suanda 6000 e kadar olan cn ler aktif durumda
-
@zw2609 merhabalar, evet ankara olarak sectiyseniz ingiltere olarak degistirmeniz gerekecek. Diger arkadaslarda yorum yaparlarsa, yanlis bir adim atmamis olursunuz.
-
@Emre-Kurtulmuş, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Ugur-2 girdiğiniz ülkenin sağlık kuruluşuna bağlı bu. Kimi kabul eder kimi kabul etmez onu artık siz dosyanızı taşıdıktan sonra ilgili sağlık kuruluşuyla iletişime geçip sormalısınız
Çoktan iletişime geçtik taşımayı düşündüğümüz ülkenin konsolosluğuna bağlı sağlık kuruluşu ile. Aynen daha önceki mesajımda belirtiğim gibi yapılmış aşıları ve aşı kartını dikkate almayıp aşı yapacaklarını söylediler.
-
@Ugur-2, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Çoktan iletişime geçtik taşımayı düşündüğümüz ülkenin konsolosluğuna bağlı sağlık kuruluşu ile. Aynen daha önceki mesajımda belirtiğim gibi yapılmış aşıları ve aşı kartını dikkate almayıp aşı yapacaklarını söylediler.
Hangi ülke acaba?
-
@Ben-Batur, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Ugur-2, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Hangi ülke acaba?
FAS
-
@kadirkurtgoz
Merhabalar, bu basligin ilk iletisinden itibaren hepsini okuyarak kendi analizinizi yapabilirsiniz. -
@Ugur-2
Selamlar, boyle bir bilgiye nereden ulastiniz? Forumun ilgili linkini paylasabilir misiniz? -
@ugursway, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
@Ugur-2
Selamlar, boyle bir bilgiye nereden ulastiniz? Forumun ilgili linkini paylasabilir misiniz?Merhabalar, sorunuzu tam anlamadım. Ben önceki mesajlarda bir forum dan bahsetmedim. Daha açık sorarsanız veya önceki mesajları alıntı yapıp onların üzerinden sorarsanız yardımcı olayım.
-
Selamlar Arkadaşlar, geçmiş yıllarda en uzun süre olarak 10 ay ÇiN de ikamet ettim. Bu uzun kalışımın hariçinde de 2001 yılından 2012 yılları arasında sürekli heryıl gidiş gelişlerim oldu bazen 1 Ay bazen 2 Ay bazende 3 ay kalışlarım oluyordu. Police record belgesi için Türkiyedeki Çin konsolosluğundan talep ettim. Fakat sağlayamayacaklarını Çin'den tanıdığım birinin polis karakolundan benim adıma rahatlıkla alabileceğini söylediler. Bazı tanıdıklara durumu ilettim henüz olumlu cevap almadım onlardan. Çine veya Hongonka şu anda gitme durumum yok . Police record talep edilmesi kalınan ülkede ilemetgah süresi 6 mı yoksa 12 ay içinmi dir ? Dosyamı yurt dışına taşıyacam görüşmede 10 ay kaldığım için Police record belgesi istenirmi benden? ( bu arada kazanan talihli ben değil eşim oluyor) Çin veya hongkong da ikamet etmiş police record belgesi alan varmı aramızda?
-
İngilizce üniversite diplomanızın orijinalini ve bir adet fotokopisini götürmeniz yeterli, DS260 formunuzu açtırmaya gerek yok.
-
@rezanclz mülakat tarihi atanmış bir dosya için mülakat tarihinin geriye gitme gibi bir ihtimal yok
-
@Ugur-2 dikkate alınması gereken süre 12 ay ve üzeri süre yurtdışında yaşamış olmak.
-
@Ugur-2
Gonderinizde ve imzanizda mulakata gireceginiz ulke belirtilmedigi icin hangi ulkenin saglik kurulusundan bahsettiginiz anlasilmiyor, bazi ulkelerin saglik kuruluslari Ankara gibi asili olgunuzu kanitladiginizda tekrar asi yapmak icin diretmiyor. Bu hangi ulkede mulakata gireceginize gore degisiklik gostermektedir, en net bilgiyi ilgili ulkenin anlaemali kliniginden alabilirsiniz, bu durumda bile emaillerinize cevap veren bazi calisanlar CDC prosedurlerine hakim olmadigi icin size bu sekilde cevap verebiliyorlar. Siz yine de mevcut olan asilarinizi iceren antikor testinizi ilgili saglik kurulusuna sunup doktorun degerlendirmesine birakmanizi tavsiye ederim. Bol sanslar. -
- ve 3. dozları Amerikada olmanıza izin verildi diye anladım. O dozların eksik olması vizeyi almamızda bir sorun teşkil etmiyor değil mi?
Cevabınız için teşekkürler
-
@mrt01 Merhaba, benim aile hekimimde asi kartının bulunmadigini söylemişlerdi, bende bunun uzerine 2-3 özel hastane gezip asi kartı sormuştum fakat hiçbirinde yoktu kart. Sizin gönderdiğiniz asi kartı, sadece size özel mi oluşturulmuş durumda? Yani yukarıdaki tarihler, aslında sizin asiyi olmanız gereken tarihler midir? Yoksa solda yazilan asilarin Turkiye'ye geldigi tarihler midir?
Demek istediğim görseldeki asi kartı size gore mi özelleştirilerek hazirlandi? Yukarıdaki tarihler neyi simgelemektedir? (Konuya karşı çok kaygili oldugum icin 13537 kez ayni soruyu sormuş olabilirim kusura bakmayın)
-
This post is deleted! -
This post is deleted! -
Merhabalar, cok bekledigimiz 2nl maili geldi. Fakat sitede halen eski bilgiler yer aliyor sanirim daha guncellenmemeis.
Benzer Başlıklar
55
49.1k
Users
4.7k
Topics
468.6k