Teşekkür ederim cevabınız için.
-
@RuhunGemisi Muscat dönüş yapmadı kimseye olsa duyardık
-
@istalin hayır, daha current olmamışsınız mülakat günü belli olana kadar esc sayfasından mülakatınızın tarihini görene kadar değişmez, size current olunca mülakatınız planlanmışsa esc sayfasını kontrol etmeniz gerektiğine dair mail gelecek, sayfaya girdiğinizde artık orda Ankara yazmayacak mülakat yeri yazısını göreceksiniz
-
@salih-atilla Ben 6 ay için sürece dahil olamayan biriyim. aileme green card benim 21 yaşımı doldurduktan 6 ay sonra çıktı bu yüzden onlarla birlikte gitme şansımı kaybettim. benim için aile birleşimine başvurmaları için Amerikan vatandaşı olmayı 5 yıl beklediler. Green card ile iken de başvurulabilir dediler ama süreç yine vatandaşlığı bekliyor. Eğer bu süre içersinde evlenmemiş olsaydım vatandaşlıktan sonra 1,5 - 2 yılda benim sürecim de bitmiş olacaktı. Yani toplam 7 yılda. Evlendiğimden dolayı ise F3 kategorisinden başvurmak zorunda kaldık ve başvurudan 15 yıl sonra sonunda süreç bitmek üzere. Aralık'ta mülakatımız var. Yani toplam 20 yılda ( 5 yıllık vatandaşlık süresi dahil) bitmiş oldu. 🙂
-
@Mustafa-Bayram
Iraq Iraq
Irak için bu belge düzenlenebilir olarak belirtilmiş. Irak konsolosluğundan alınabileceği yazıyor
-
-
@Melih-Savaş Selamlar...
Vize sürecinin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması..İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin DV2025 excel tablosuna bilgilerin girilmesi...İşte tablo https://bit.ly/4b6swID DV2025 Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması...İşte link https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları DV2024 ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlıklarının takip edilmesi
Bucketlist..Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
Sürecinizde başarılar... -
YesilkartForum'da bilgiye daha hizli ulasabilmek ve sorulariniza daha dogru yanitlar alabilmek icin vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.
Sorularınızı sormanız gereken doğru konu başlığı da DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları, arama butonunu kullanırsanız birden çok kez aynı soru cevaplandı. Arama butonu yardımı ile cevabını bulamaz iseniz, doğru konu başlığından sorunuzu yine yönlendirin lütfen. Bol şans
-
@deebee yani toplamda kaç kişi bize almış tr den
-
@crazycells merhabalar tekrardan birşey sormayı unutmuşum meslekten katılcagım için hangi belge götürmem gerekiyor sgk hizmet dokumu barkodlu belge degıl mi ?
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Flight101 hayir burasi degil completed yazan kismin üstünden bahsetmistim
-
@kafkaf yesil pasaportu bitmesine yakin bordro pasaport cikartip uzun süreli schengen alabilen birkac kisi görmüstüm ondan bahsediyordum, ne kadar dogru bilmiyorum dedigim gibi net konusmayayim. Bu arada siz diyince aklima geldi hong kong gibi uzak ve pahali ülkelere masraf yapmak yerine dil okulu ile daha az masrafla uzun süreli vize alinabilir
-
@Ben-Batur Çok teşekkürler yanıtınız için öncelikle. Hemen başladım taşıma sürecine fakat Polonya'da ve İsveç'te arkadaşlarım var. Açıklamam gerekirse maddi anlamda bana çok kolaylık sağlayacaklar. İsveç'i düşünüyorum özellikle çünkü geçen sene Work and Travel başvurusunda bulunduğumda çok ilgilenmişlerdi fakat Almanya'daki konsolosluktan ret aldığım için ve üzerinden fazla süre geçmediğinden dolayı ret vermişlerdi hatta vize memuru kendisi de bu durumu belirtti. Sizin bir bilginiz var mıdır acaba daha önce J1 vizesinden dolayı ret aldığımdan dolayı bu durumu tehlikeye atar mı? Ret durumunu da ds-260 formunda açıklayıcı bir şekilde belirttim. İsveç konsolosluğuyla da iletişime geçtim KCC üzerinden başvuruda bulunabileceğimi belirtti.
-
@Ugur-2 söz konusu iki neden var bildiğim.söylenene göre daha önce aşı kartıyla alakalı sorun yaşamışlar sahte aşı kartıyla alakalı yanlış hatırlamıyorsam iran vatandaşlarından kaynaklanan bir durummuş galiba ama bu bir söylenti tabii netliğini bilmiyorum ama olabilir türk vatandaşlarından bile olabilir tanıdık vasıtasıyla olmayan aşıları olmuş gibi ülkemizdede gösterilebileceğine inanıyorum maalesef. Bu olaydan sonra aşı kartlarını çok dikkate almamaya başlamışlar ve aşıları yapmaya karar vermişler tabii diğer nedende buradan elde ettikleri geliri görünce oda etken olmuştur diğer neden olarak
-
@Ugur-2 eğer ankarada mülakata girecekseniz zaten boşa antikor testi veya aşıyla uğraşmayın kabul etmeyecekler çünkü ama eğer yurtdışında mülakata girecekseniz oranın sağlık kuruluşuyla iletişime girip sorabilirsiniz
-
@halteran kan alimi sifiliz testi adi altında antikora bakmıyorlardır diye tahmin ediyorum. Çünkü CDC'nin kendi sitesinde Amerika'da sağlık taramasına gireceklere hem sifiliz hemde tüberküloz icin ayrı ayrı kan testi olmasi gerektiğini okudum. Bence tip, bir tup kandan alinan ornekle butun taramaları yapmak icin yetecek kadar ilerlemedi (Simdi sifiliz testi icin kaç tup kan alacaklar onu yazmayın pls daha çok panik oluyorum, teşekkürler) Ama bence bu sekildedir diye tahmin ediyorum
-
@rezanclz Senin dediğin yeri biliyorum orada sıkıntı yok..@blueboy21 un tarif ettiği yer burası sanırım onun için paylaştım.
-
@Flight101 merhabalar, evet buradan bahsediliyor. Bende kontrol ettim bende farkli bir metin mevcut sanirim mulakat verildigi icin.
-
@onuru Anladım..Ancak @blueboy21 daha current değil, mülakat almış değil ondan şaşırdım ben..
-
@blueboy21 sizde de Ankara olarak görünüyor galiba, kcc den gelen maili bize de bildirir misiniz?
-
@10urdmn KCC'den gelen mailde hiçbir şey demeden mülakat yeriniz HONG KONG diye dönüş geldi. Ve o onay maili geldikten sonra tekrar girdiğimde yine benim adres Ankara gözüküyor arkadaşlar ama sağ üstte case KCC'dedir diye de bir ibare var. Muhtemelen kurdukları sistemde numara current olunca mülakat lokasyonu da aktif olacak. Şimdi tekrardan mesaj attım. Böyle gözükmesi normal mi diye. Size yazarım. Teşekkürler.
-
@blueboy21 anladım teşekkürler. Cevabınızı bekliyorum lütfen.
-
@blueboy21 nereden kontrol ediyoruz link atarmısın bende kontrol edeyim
-
ds260 yazan satırdan devam edebilirsiniz. -
Merhaba,
Aklıma takılan birkaç soru var. Dosyamı kcc ile viyanaya taşımayi düşünüyorum fakat eğer vize çıkmazsa tekrar dosyayı başka ülkeye taşıma şansım var mı? Yani bu durum sorun olur mu?
Teşekkür ederim
-
@Selin-2 bu geri taşımak istediğiniz konsolosluğun takdiri.
ankara buna ne yazık ki olumlu bakmıyor uzun yıllardır.. -
@LUNAP birşeyi yanlış yazıyorsunuzdur, bilgisayardan denediniz mi
-
Dosya numaranız 2xxx ise, KCC ile değil konsoloslukla iletişime geçmelisiniz. Numaranız aktif olduğu için KCC yolu sizin için kapalı.
@Selin-2, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Merhaba,
Aklıma takılan birkaç soru var. Dosyamı kcc ile viyanaya taşımayi düşünüyorum fakat eğer vize çıkmazsa tekrar dosyayı başka ülkeye taşıma şansım var mı? Yani bu durum sorun olur mu?
Teşekkür ederim
-
@cttl şu an dosya numaram aktif değil
-
Merhaba,
Kendim için hazırladığım "2024 VİYANA MÜLAKAT DENEYİMLERİ" arşiv çalışmasını aşağı ekliyorum. 2024 Mülakat deneyimleri sayfasındaki tüm viyana deneyimleri mevcut.
Herhangi bir kısaltma çıkarma yapmadım çünkü önemsiz gözüken bir ayrıntı bazen hayati olabiliyor.Keşke forum üzerinden mülakat deneyimleri sayfasında mülakat yerleri sınıflandırılabilseydi, mükemmel olurdu.
2023 Deneyimlerini başka bir arkadaş toplamıştı.
Umarım faydası olur..
Benzer Başlıklar
88
48.7k
Users
4.7k
Topics
467.3k