Ds 260 senedini sefirliye nece aparmalıyam.Notebookda yoxsa telefonda
-
@Mehmet-ynd bunun excel dosyası hazırladık, bakabilirsiniz ücret almıyoruz bu hizmetten.
-
@olowen hayırlı olsun vizeniz bol şans🍀
-
-
@crazycells merhabalar tekrardan birşey sormayı unutmuşum meslekten katılcagım için hangi belge götürmem gerekiyor sgk hizmet dokumu barkodlu belge degıl mi ?
-
@istalin haftaiçi kccye mail atıp mülakat yerinizi sorun tekrardan teyit etmiş olursunuz
-
@antonio @istalin merhaba. cevaplar için teşekkürler. Tiflis in tüm geçmiş verilerine baktım. Case numaramın buraya yeteceğini düşünüyorum açıkçası. Kaldı ki benim case numaramın hemen hemen aynıları geçen senelerde Şubat ayı gibi mülakat alıp vize basımları tamamlanmış. Dosyayı avrupaya taşımak schengen vizesi sıkıntısı, asya ülkeleri deseniz Honkong veya bankog gibi yerler tercih edilebilir belki. Ama baktığınız da da bu bölgelere sadece gidiş dönüş uçak bileti biz 5 kişilik bir aile olarak yaklaşık 400-500 bin TL arası bir rakam. Bu parayı oraya harcamaktansa başka şekilde değerlendirmek te bir tercih sebebi.
-
@Turco merhabalar maili attarken, dosya eklerine herhangibir dosya eklememiz gerekiyormu ? Örneğin pasaport görseli yada ds 260 formu örneği gibi..Sadece kcc ye bu maili atmamız yeterli oluyormu
-
Bizimki de benzer oldu. Ülkeye giriş yaptıktan 2 hafta sonra ss administrationa gittik ssn gelmedi diye, resmi işlemleri yapabilmek için numaramızı öğrenelim diye. Giriş yaptıktan 21 gün içinde gelmezse o zaman bize gelmeniz gerekiyor biz şimdi yardımcı olamayız dediler. Bekledik gelmedi 30 gün sonra gittik dedilerki migration işlem yapmamış burdan baş vurmanız gerekiyor. Grin kartımız gelmişti evrak olarak yeterli oldu (normalde onlin form doldurmak gerekiyormuş eleman kendisi yardımcı oldu) ek evrak istemediler. Sadece şahısların kendilerin orda bulunması gerekiyor. Ben tek gitmiştim şimdi çocukları ve eşim geldikten sonra eşimle gidip müracaat edeceğiz
-
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
diğer dava başlığında temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
dün gece itibariyle bu itiraz da sonuçlandı ve dediğim gibi yine reddedildi.bu, DV2020 ve DV2021 sürecinin artık tamamen sonlandığı anlamına geliyor ve avukatlar da artık bu konu için hiçbir adım atmayacaklarını resmi olarak bildidiler.
her ne kadar da umut güzel bir şey olsa da, sonuçlarının kestirilebildiği noktalarda artık çok fazla zorlamanın gerekmediği de ortada.davaya katılan, katılmayan herkese verdiği emek ve gösterdiği sabır için tekrar teşekkür ediyorum.
inanınıyorum ki bizleri, daha güzel ve mutlu edecek farklı şeyler bekliyor.sevgiyle kalın..
*iş bu başlık, sürecin tamamen sonlanması sebebiyle artık ileti yazmaya kapatılmıştır.
-
bir üstteki iletimde, temyizi kaybetmemiz sonrası avukatların buna itiraz ettiklerini belirtmiştim.
x.com x.com x.com
-
-
@MySea, içinde söyledi: Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
Trump'dan taze haberler var: ABD'de universiteden mezun olan yabancilara greencard verecegini acikladi 🙂
Kate Sullivan / Haz 21 / politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN Politics Trump says he wants foreign nationals who graduate from US colleges to ‘automatically’ receive green cards | CNN PoliticsFormer President Donald Trump proposed “automatically” giving green cards to foreign nationals who graduate from a US college – comments that break from his efforts to curb both legal and illegal immigration while in office and stand in stark contrast to his inflammatory anti-immigrant rhetoric on...
Seçim vaadi 🙂 Altını pek dolduracağını sanmıyorum. Öyle bir şey yapsa bile şartları zor olur. Sadece doktorasını almış kişiler, sadece şu şu meslekler, yılda sadece bilmem şu kadar kişi vb.
Ama muhtemelen bu da çekilişi kaldırma hamlelerinden biri olacak. Zaten yeterince eğitimli göçmen alıyoruz, neden çekilişle birilerini alalım diyecek…
Biden’ın seçim vaatleri arasında da çekilişle verilen greencard kotasını 80bine çıkartmak vardı. 3.5 yıl geçti koltuğa oturduğundan beri ama değişen bir şey göremiyorum greencard çekilişinde 🙂
-
-
@crazycells, içinde söyledi: DS-260 göçmenlik formu ve DV süreci danışmanlığı (Turquoise Horizon)
Degerli arkadaslar, Elif Hanim hala DS-260 formu danismanligina devam etmiyor, fakat ABD adresi konusunda destege bu yil devam edecekler, bilginize.
Ayrica "Turquoise Horizon" su an bir marka degisikligi surecinde ve bundan sonra yoluna "Bizimlē Global" olarak devam edecek.
Elif Hanim'a yeni iletisim adresi uzerinden ulasabilirsiniz: [email protected]
Bizimlé is under constructionGörüştün kendileriyle bir çok paketleri var ben sadece adres ve evrakların korunup bana kargolanması adına bir paketle anlaştım , süreci forumla paylaşmak isterim , katkılarınız için teşekkürler.
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
Ayrıca DV2020 ve DV2021 süreçleriyle ilgili devam eden mahkemelerle ilgili soru ve yorumlara şu başlıkta devam edebilirsiniz:
Başkanlık Kararnamelerinin Çeşitlilik Vizesi (DV) Sürecine Etkileri
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili aşamalar için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel Green Card lotosu aşamaları başlığını kullanmalısınız.
-
-
Bu başlık arşivlenmiştir. DV süreciyle ilgili mülakat deneyimleri için Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci kategorisindeki en güncel mülakat deneyimleri başlığını kullanmalısınız.
DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Eagle2015 dv25 için süreç başlamadı, mülakatlar 4 binlere gelemez ki.
-
@evrentnrkl Dear Sir/Madam,
I will be in Vienna in 2025 and I kindly request that my file be transferred from Ankara to Vienna.
Now I will send you my information as you requested. Sorry for the mistake.
aşağıda bilgilerimin olacağı şekilde, üstede böyle yazdım iyi midir ?
-
Selamlar arkadaşlar,
Aşılara bugün başladım, bu konuyla ilgili önemli bi bilgi olduğunu düşündüğüm bi ayrıntı var. Aşı kartı konusuyla alakalı durumu araştırırken (aşı kartı hiç olmayıp bu işlemler için başlayanlara özel olarak) aşıları okutup e-nabızdan aşı kartı oluşturuluyor.
-
Antikor testlerinin hepsi devlet hastanesinde olmadığından dolayı özel hastanede yapılan antikor testleri için kaşeli imzalı bi belge veriyorlar,
-
Aşıları mutlaka ya sağlık ocağında ya da devlet hastanesinde yaptırın çünkü özel hastanelerde e-nabız’a kayıt gibi bi seçenek yokmuş,
Özetle benim yöntemim; Özel hastanede antikor testi, gerekli aşıları eczaneden alıp sağlık ocağında enjeksiyon ve antikor test sonuçlarında pozitif olan hastalıklar için kaşe+imzalı belge edinmek şeklinde oldu
-
-
Merhaba 2025 GC mülakat için görüşme alan varmı acaba arkadaşlar
-
@Ben-Batur bilgilendirme için teşekkürler Batur bey
-
@Flight101 elinize sağlık, sayenizde baya bir bilgi öğrendim ve bugün ben de eşimle beraber İzmir Şehir Hastanesi'nde antikor testi yaptırmaya gittim. Paylaştığınız aşılar olmamız gereken aşıların tümü mü? Daha önce yazıldıysa da bulamadım, benim bulduğum liste aşağıdaki gibi yetişkinlerin aşağıdaki tüm aşıları olması gerekiyor mu fikriniz var mıdır? Daha önce çocuklara ekstra aşılar yapıldığını okumuştum da.
COVID-19
Hepatitis A
Hepatitis B
Influenza
Influenza type b (Hib)
Measles
Meningococcal
Mumps
Pneumococcal
Pertussis
Polio
Rotavirus
Rubella
Tetanus and diphtheria toxoids
Varicella -
This post is deleted! -
@Gs1905 evet hocam bana gelen mailde işte o ankara olayından bahsetmiyor. Ondan dolayı kafalar karıştı.
-
This post is deleted! -
@cemal1153 Yok hocam sorun olmaz, interview'a kadar istediğin kadar editleyebiliyorsunuz.
-
@10urdmn Hong kong, exceli güncellememiştim.
-
Dışarıda özel veya kamuda herhangi bir sağlık kuruluşunda yaptırdığınız antikor testi ve aşıları Unganlar (Doctorun) kabul etmiyor, Ankara'da sağlık kontrolüne ve mülakata girecekseniz herhangi bir aşı veya antikor testi yaptırmamanızı, Unganlar'a beyan etmemenizi şiddetle tavsiye ederim.
DV2024 yılında bir talihli kendi inisiyatifi ile yaptırdığı antikor testi & aşıları Unganlar'a beyan etti ve Unganlar'ın süreci uzatması nedeniyle raporunun mülakat tarihine yetişmediğini hatırlıyorum. Bol şans
-
@bahar_aydin tahminim her halukarda test icin kan aldiklarinda(igne) antikor testi yaptiklari ve bu baglamda yapilacak asilara karar verdikleri yonunde.
-
@orangegreen geçen sene Ekim ayında 300lere kadar verip, kasım ayında randevu vermemişler. Bu sene ekimde 500lere kadar verdiler. Kasım verilmedi sanırım maalesef. Aralık ve ocakta umarım bolca verilir
-
@onuru merhaba, CEAC sisteminde hala KCC gözüküyor, o yüzden KCC'ye mail atmanın bir anlamı olmaz diye düşünüyorum.
-
@Ben-Batur, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları
Selamlar arkadaşlar,
Aşılara bugün başladım, bu konuyla ilgili önemli bi bilgi olduğunu düşündüğüm bi ayrıntı var. Aşı kartı konusuyla alakalı durumu araştırırken (aşı kartı hiç olmayıp bu işlemler için başlayanlara özel olarak) aşıları okutup e-nabızdan aşı kartı oluşturuluyor.
-
Antikor testlerinin hepsi devlet hastanesinde olmadığından dolayı özel hastanede yapılan antikor testleri için kaşeli imzalı bi belge veriyorlar,
-
Aşıları mutlaka ya sağlık ocağında ya da devlet hastanesinde yaptırın çünkü özel hastanelerde e-nabız’a kayıt gibi bi seçenek yokmuş,
Özetle benim yöntemim; Özel hastanede antikor testi, gerekli aşıları eczaneden alıp sağlık ocağında enjeksiyon ve antikor test sonuçlarında pozitif olan hastalıklar için kaşe+imzalı belge edinmek şeklinde oldu
Güzel bilgilendirme olmuş elinize sağlık..
Buraya bir ekleme yapmak isterim müsadenizle..
Bugün bir hekimimden uygulanan aşılara ait aşı uygulama kartının nasıl olduğunu göstermesini istedim..
Tablo halinde;
Tarih - Uygulanan aşı - aşının barkodu - kare barkod
hekim adı kşe ve imzası bulunmaktadır.
Aile hekiminizden bunun çıktısı isteyiniz çecirisini yapınız ıslak imza kaşe yaptırınız. Çok sade ve anlaşılır bir formattır karekodu ile e devlet üzerinden check edilebilir. Yanı sıra e-devlet çıktısını da alabilirsiniz..Aşılarla ilgili dip not...Aşılar ithal oldukları için zaman zaman bulunmasında sıkıntılar olabilir, ucuz olan yokken pahalı olan eczanelerde bulunabilir. Bu durumda masrafınız değişkenlik gösterir.
Buna önleminiz aşılarınızı bulduğunuz anda alınız. İster hemen olunuz ister eczanede muhafaza edilmesini isteyip bir takvim dahilinde uygulatınız... -
-
@onuru Hayır yapmadım. Ankara’dan mülakat randevusu bekliyorum.
-
@Gs1905 Merhaba, airbnb den ev tutup adres gösterdim.
-
@onuru 🧿hayırlı olsun çok sevindik
-
Merhabalar 6 aydır yurtisinda calismaktayim, mülakat tarihim 24 Ekim de Ankara’da yurtdışından hangi evrakları hazırlamam gerekiyor mülakatta gösterebilmek için is sözleşmem, sicil kaydım, ikametgah adresimi çıkarttım ekstra hangi belgeyi sunmam gerekiyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi teşekkür ederim
Benzer Başlıklar
165
48.1k
Users
4.7k
Topics
464.5k