Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

• @Eagle2015 dv25 için süreç başlamadı, mülakatlar 4 binlere gelemez ki.

• @evrentnrkl Dear Sir/Madam,

I will be in Vienna in 2025 and I kindly request that my file be transferred from Ankara to Vienna.

Now I will send you my information as you requested. Sorry for the mistake.

aşağıda bilgilerimin olacağı şekilde, üstede böyle yazdım iyi midir ?

• Selamlar arkadaşlar,

Aşılara bugün başladım, bu konuyla ilgili önemli bi bilgi olduğunu düşündüğüm bi ayrıntı var. Aşı kartı konusuyla alakalı durumu araştırırken (aşı kartı hiç olmayıp bu işlemler için başlayanlara özel olarak) aşıları okutup e-nabızdan aşı kartı oluşturuluyor.

• Antikor testlerinin hepsi devlet hastanesinde olmadığından dolayı özel hastanede yapılan antikor testleri için kaşeli imzalı bi belge veriyorlar,

• Aşıları mutlaka ya sağlık ocağında ya da devlet hastanesinde yaptırın çünkü özel hastanelerde e-nabız’a kayıt gibi bi seçenek yokmuş,

Özetle benim yöntemim; Özel hastanede antikor testi, gerekli aşıları eczaneden alıp sağlık ocağında enjeksiyon ve antikor test sonuçlarında pozitif olan hastalıklar için kaşe+imzalı belge edinmek şeklinde oldu 🙏🏼

• Merhaba 2025 GC mülakat için görüşme alan varmı acaba arkadaşlar

• @Ben-Batur bilgilendirme için teşekkürler Batur bey

• @Flight101 elinize sağlık, sayenizde baya bir bilgi öğrendim ve bugün ben de eşimle beraber İzmir Şehir Hastanesi'nde antikor testi yaptırmaya gittim. Paylaştığınız aşılar olmamız gereken aşıların tümü mü? Daha önce yazıldıysa da bulamadım, benim bulduğum liste aşağıdaki gibi yetişkinlerin aşağıdaki tüm aşıları olması gerekiyor mu fikriniz var mıdır? Daha önce çocuklara ekstra aşılar yapıldığını okumuştum da.
    COVID-19
    Hepatitis A
    Hepatitis B
    Influenza
    Influenza type b (Hib)
    Measles
    Meningococcal
    Mumps
    Pneumococcal
    Pertussis
    Polio
    Rotavirus
    Rubella
    Tetanus and diphtheria toxoids
    Varicella

• This post is deleted!

• @Gs1905 evet hocam bana gelen mailde işte o ankara olayından bahsetmiyor. Ondan dolayı kafalar karıştı.

• ⭐⭐

This post is deleted!

• @cemal1153 Yok hocam sorun olmaz, interview'a kadar istediğin kadar editleyebiliyorsunuz.

• @10urdmn Hong kong, exceli güncellememiştim.

• ⭐⭐

@merlin

Dışarıda özel veya kamuda herhangi bir sağlık kuruluşunda yaptırdığınız antikor testi ve aşıları Unganlar (Doctorun) kabul etmiyor, Ankara'da sağlık kontrolüne ve mülakata girecekseniz herhangi bir aşı veya antikor testi yaptırmamanızı, Unganlar'a beyan etmemenizi şiddetle tavsiye ederim.

DV2024 yılında bir talihli kendi inisiyatifi ile yaptırdığı antikor testi & aşıları Unganlar'a beyan etti ve Unganlar'ın süreci uzatması nedeniyle raporunun mülakat tarihine yetişmediğini hatırlıyorum. Bol şans

• @bahar_aydin tahminim her halukarda test icin kan aldiklarinda(igne) antikor testi yaptiklari ve bu baglamda yapilacak asilara karar verdikleri yonunde.

• @orangegreen geçen sene Ekim ayında 300lere kadar verip, kasım ayında randevu vermemişler. Bu sene ekimde 500lere kadar verdiler. Kasım verilmedi sanırım maalesef. Aralık ve ocakta umarım bolca verilir

• @onuru merhaba, CEAC sisteminde hala KCC gözüküyor, o yüzden KCC'ye mail atmanın bir anlamı olmaz diye düşünüyorum.

• @Ben-Batur, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar arkadaşlar,

Aşılara bugün başladım, bu konuyla ilgili önemli bi bilgi olduğunu düşündüğüm bi ayrıntı var. Aşı kartı konusuyla alakalı durumu araştırırken (aşı kartı hiç olmayıp bu işlemler için başlayanlara özel olarak) aşıları okutup e-nabızdan aşı kartı oluşturuluyor.

• Antikor testlerinin hepsi devlet hastanesinde olmadığından dolayı özel hastanede yapılan antikor testleri için kaşeli imzalı bi belge veriyorlar,

• Aşıları mutlaka ya sağlık ocağında ya da devlet hastanesinde yaptırın çünkü özel hastanelerde e-nabız’a kayıt gibi bi seçenek yokmuş,

Özetle benim yöntemim; Özel hastanede antikor testi, gerekli aşıları eczaneden alıp sağlık ocağında enjeksiyon ve antikor test sonuçlarında pozitif olan hastalıklar için kaşe+imzalı belge edinmek şeklinde oldu 🙏🏼

Güzel bilgilendirme olmuş elinize sağlık..
    Buraya bir ekleme yapmak isterim müsadenizle..
    Bugün bir hekimimden uygulanan aşılara ait aşı uygulama kartının nasıl olduğunu göstermesini istedim..
    Tablo halinde;
    Tarih - Uygulanan aşı - aşının barkodu - kare barkod
    hekim adı kşe ve imzası bulunmaktadır.
    Aile hekiminizden bunun çıktısı isteyiniz çecirisini yapınız ıslak imza kaşe yaptırınız. Çok sade ve anlaşılır bir formattır karekodu ile e devlet üzerinden check edilebilir. Yanı sıra e-devlet çıktısını da alabilirsiniz..

Aşılarla ilgili dip not...Aşılar ithal oldukları için zaman zaman bulunmasında sıkıntılar olabilir, ucuz olan yokken pahalı olan eczanelerde bulunabilir. Bu durumda masrafınız değişkenlik gösterir.
    Buna önleminiz aşılarınızı bulduğunuz anda alınız. İster hemen olunuz ister eczanede muhafaza edilmesini isteyip bir takvim dahilinde uygulatınız...

• @onuru Hayır yapmadım. Ankara’dan mülakat randevusu bekliyorum.

• @Gs1905 Merhaba, airbnb den ev tutup adres gösterdim.

• @onuru 🧿hayırlı olsun çok sevindik

• Merhabalar 6 aydır yurtisinda calismaktayim, mülakat tarihim 24 Ekim de Ankara’da yurtdışından hangi evrakları hazırlamam gerekiyor mülakatta gösterebilmek için is sözleşmem, sicil kaydım, ikametgah adresimi çıkarttım ekstra hangi belgeyi sunmam gerekiyor bilgisi olan yardımcı olabilir mi teşekkür ederim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

165

48.1k
Users

4.7k
Topics

464.5k

| | | |